anekiller Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκινάμε μια νέα εταιρεία στην Σαντορίνη με ενοικιάσεις σκαφών και θα την ονομάσουμε Santorini SeaBreeze! Το site είναι : http://www.rentaboatsantorini.com Είναι σε φάση δημιουργίας γιατί υπολείπεται ακόμη το φωτογραφικό υλικό!! Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη, ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από anekiller 1
agamoi-thytai Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μακάρι να μπορούσα να ασχοληθώ με τον τουρισμό. Αλλα η Πατρα μόνο για καρναβάλια είναι. Μπράβο σου.
VonLoutsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 18 minutes ago, agamoi-thytai said: Μακάρι να μπορούσα να ασχοληθώ με τον τουρισμό. Αλλα η Πατρα μόνο για καρναβάλια είναι. Μπράβο σου. Γνωστός που ξεκίνησε με σχολη ιστιοπλοιας/διπλώματα κτλ. πήγε Λευκάδα και νοικιάζει τα σκάφη του. Προφανώς η Πάτρα δεν ενδείκνυται για βάση στόλου.
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, anekiller είπε Ξεκινάμε μια νέα εταιρεία στην Σαντορίνη με ενοικιάσεις σκαφών και θα την ονομάσουμε Santorini SeaBreeze! Το site είναι : http://www.rentaboatsantorini.com Είναι σε φάση δημιουργίας γιατί υπολείπεται ακόμη το φωτογραφικό υλικό!! Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη, ευχαριστώ πολύ! 1. Τι εννοείς με τον όρο "self driven boat"; Είναι κάποιος όρος που έχει συγκκριμένο νόημα στο χώρο ; Γιατί εγώ καταλαβαίνω "αυτόνομο σκάφος" ότι μιάμε για σκάφος που οδηγιέται μόνο του (όπως τα αυτόνομα αυτοκίνητα πχ) πράγμα που αμφιβάλω αν είναι όντως αυτό που θες να πεις. 2. Τα terms of service στα αγγλικά τα γράψατε μόνοι σας ; κάποια αγγλικά μου ακούγονται κάπως "σπασμένα" Οι έλληνες σε ποιά terms of service συμφωνούν; 3. Πέρα από το site που καταλαβαίνω ότι είναι κάποιο προϊόν που απλά το τραβάς από το ράφι κάποιας πλατφόρμας έχετε κάνει κάποια άλλη προετοιμασία; no offent αλλά δε μου φαίνεται ότι αυτό που υπολείπεται είναι μόνο το φωτογραφικό υλικό αλλά όλα τα άλλα εκτός από το logo (που δεν είναι και καλοφτιαγμένο), το domain/email και ένα κινητό. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από DrLo
Stamer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Χρειάζεστε γραφίστα χθες! Οι γραμματοσειρές... με όλο το σεβασμό... είναι τραγικές. Επίσης, ταπεινή μου γνώμη να αφαιρέσετε άμεσα τις άσχετες φωτογραφίες. Αν εγώ αυτή την στιγμή έψαχνα στα αλήθεια κάτι τέτοιο (και δεν μπήκα επειδή είδα το thread) και πατούσα φωτογραφίες της Σαντορίνης και έβλεπα 1η φωτο την Παναγία των Παρισίων, θα έφευγα με ελαφρά! Επίσης, τα λευκά γράμματα στο μενού απλά χάνονται με πολλά ανοιχτόχρωμα backgrounds (γραφίστας!) 5
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και πάρτε και κάποιον να σας γράψει σωστά αυτό θέλετε να πείτε στα αγγλικά. κάποια σημεία είναι τραγικά. - Επαναλαμβάνω: Το να ανοίξεις επιχείρηση δεν είναι 1. πληρώνω 1 domain/email 2. ένα καρτοκινητό 3. παίζω λίγο με κάποιο "1-click site" - Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα σας είναι ο γραφίστας. Από το τι σήμαίνει ανοίγω μαγαζί ενοικιασης σκαφών, δεν είστε έτοιμοι να νοικιάσετε ούτε σαμπρέλα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από DrLo 1
kourtembeu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ως ρεσεψιονιστ στην Σαντορινη για κάποια χρόνια έχοντας δουλέψει όλες τις εταιρίες στο χώρο θα σου πω πως η ιστοσελίδα θέλει ξεκάθαρη αναβάθμιση. Το προιόν δεν είναι ξεκάθαρο (εγώ καταλαβαίνω τι πουλάς) και κάποιος που δεν έχει επαφή με το χώρο δεν θα του είναι εύκολο να αντιληφθεί τι προσφέρεις. Οι τιμές για τις παροχές σου είναι πάνω από το μέσο όρο κάτι που θα σε βγάλει αυτόματα εκτός αγοράς. Αν πράγματι θέλεις να δουλέψεις δυνατά θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με ξενοδοχεία στο χώρο για προώθηση (μεγάλο boost). Ο στόλος σου ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι. Η προσπάθεια είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο θέλει μεγάλες βελτιώσεις. Μπες Tripadvisor το νωρίτερο δυνατό.
mylo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Εξαιρετική φωτογραφία Σαντορίνης. και γω όταν πήγα ακριβώς την ίδια έβγαλα 2
*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μακάρι να πάει καλά η επιχείρηση! Καλή αρχή! Μόνο δώστε την απαραίτητη προσοχή στο site σας. Πέρα απ'τα χρώματα των γραμματοσειρών [το λευκό χάνεται εντελώς...] πρέπει οπωσδήποτε να γίνει καλό editing σε οτιδήποτε έχετε γράψει γιατί τα γραμματικά/ορθογραφικά/συντακτικά λάθη 'χτυπάνε' πολύ άσχημα και επηρεάζουν αρνητικά την πρώτη εντύπωση του επισκέπτη. Το ιδανικό θα ήταν βέβαια να είναι ελεγμένα όλα τα κείμενα εκ των προτέρων, πριν τ'ανεβάσετε στο site. 2
l337 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) α) To site είναι άθλιο! β) H (δήθεν) μετάφραση μέσω google translate είναι για τα πανηγύρια και δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει τέτοιος τρόπος μετάφρασης. γ) To site δεν είναι ξεκάθαρο στο τι πουλάει. δ) Τα αγγλικά είναι άσχημα και μπερδεμένα και για μια στιγμή νόμιζα ότι διάβαζα κινέζικο site με google translate μετάφραση. ε) Απαράδεκτο το γεγονός ότι οι όροι χρήσης δεν υπάρχουν στα ελληνικά αλλά μέσω google translate (αστείο!). ζ) Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία επικοινωνίας παρά ένα κινητό (αστείο επίσης!) In other words.. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που σε έναν άγνωστο θα φανεί ώς μία SCAM ιστοσελίδα. Σε γνωστό μου αν μου έδειχνε την ιστοσελίδα θα του έλεγα.. ΜΑΚΡΙΑ!! ΥΓ: Περιμένουμε αντίλογο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από l337 5 1
opcorsa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 το site προφανως ειναι αγορασμενο σαν φορμα, δεν ειναι φτιαγμενο απο το 0, οχι οτι ειναι κακο αυτο, αλλα θες web developer να παιξει λιγο με κωδικα να αλλαξουν φοντα, γραμματοσειρα κλπ... + οτι ειπαν ολοι οι αλλοι...
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Όπως πολύ σωστά είπε ο @l337 η μετάφραση είναι τόσο κακή που και εγώ σαν scam site θα το αντιμετώπιζα @anekiller διορθώστε το παιδιά άμεσα γιατί δίνετε πολύ κακή εντύπωση και είναι κρίμα για τον κόπο σας
Stamer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, l337 είπε α) To site είναι άθλιο! β) H (δήθεν) μετάφραση μέσω google translate είναι για τα πανηγύρια και δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει τέτοιος τρόπος μετάφρασης. γ) To site δεν είναι ξεκάθαρο στο τι πουλάει. δ) Τα αγγλικά είναι άσχημα και μπερδεμένα και για μια στιγμή νόμιζα ότι διάβαζα κινέζικο site με google translate μετάφραση. ε) Απαράδεκτο το γεγονός ότι οι όροι χρήσης δεν υπάρχουν στα ελληνικά αλλά μέσω google translate (αστείο!). ζ) Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία επικοινωνίας παρά ένα κινητό (αστείο επίσης!) In other words.. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που σε έναν άγνωστο θα φανεί ώς μία SCAM ιστοσελίδα. Σε γνωστό μου αν μου έδειχνε την ιστοσελίδα θα του έλεγα.. ΜΑΚΡΙΑ!! ΥΓ: Περιμένουμε αντίλογο. Παραείσαι ευγενικός εσύ, δεν πειράζει να τα λέμε έξω από τα δόντια καμια φορά!
ManFromEarth Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Seriously, κατεβαστε το site και το ξανα ανεβαζετε οταν ειναι ετοιμο. Το να μου βγαζει την Αψιδα του Θριαμβου σαν μερος του στολου, με εκπτωση 1% και τιμη 0 Λιρες ειναι αστειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα