Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagstef είπε

Όλοι εσείς αποδέχεστε αυτή την λογοκρισία και απαράδεκτη συμπεριφορά?

Όροι χρήσης insomnia αριθμός 11

"... να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία."

• Thanks 1
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, vagstef said:

Καλά κάποιοι παραπονούνται πως κάνουμε spam με τους πρωωθητικούς κωδικούς, δημιούργησα το θέμα μου "Κωδικοί Monese" και καποιος το έσβησε και χωρίς καν ειδοποίηση. 

Όλοι εσείς αποδέχεστε αυτή την λογοκρισία και απαράδεκτη συμπεριφορά?

Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ενοχλούνται από τέτοιου είδους κινήσεις διότι προφανώς δεν θέλουν κάποιοι άλλοι να αποκτούν χρήματα. Δεν γνωρίζω τι ζόρι τραβάνε και τι έχουν στο μυαλό τους.

Θα περιμένω να δω ποιος έκανε την ..... και έσβησε το θέμα. Σας δίνω τροφή για σκέψη έτσι ώστε να καταλάβετε με τι άτομα έχετε να κάνετε εδώ μέσα.

Πριν γραφτείς στο insomnia πάτησες "Αποδοχή" στους όρους χρήσης, που -προφανώς- δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις. 

Δημοσ.

το είδα, γι αυτο το forum ειναι γεματο.

καλη συνεχεια! και να χαίρεστε τους όρους σας

Γεια σου vagstef, 
Έχετε προειδοποιηθεί από τον billdanos 

Τιμωρία:
  • Δοσμένοι 1 πόντοι που δεν λήγουν ποτέ.

είστε τόσο αστείοι 

καλα λενε οτι δεν πατε καλα εδω μεσα. φιλια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα μερικές ερωτήσεις:

1ον υπάρχει χρέωση για την κάρτα για να την παραγγείλεις 

2ον μπορείς να προσθέσεις χρήματα μέσω χρεωστική σε λογαριασμό UK

3ον αν έχεις EU και UK  λογαριασμο και παραγγείλω κάρτα θα με έρθουν 2 ξεχωριστές

Δημοσ.
23 ώρες πριν, mdimitris είπε

Καλησπέρα μερικές ερωτήσεις:

1ον υπάρχει χρέωση για την κάρτα για να την παραγγείλεις 

2ον μπορείς να προσθέσεις χρήματα μέσω χρεωστική σε λογαριασμό UK

3ον αν έχεις EU και UK  λογαριασμο και παραγγείλω κάρτα θα με έρθουν 2 ξεχωριστές

1. Όχι, η αποστολή της κάρτας γίνεται δωρεάν και σε μερικές μέρες είναι σπίτι σου. 
2. Το top up από χρεωστική που έχει εκδοθεί από ελληνική τράπεζα δε γίνεται προς το παρόν λόγω capital controls. Αλλά μπορείς να μεταφέρεις χρήματα είτε μέσω PayPal είτε με τραπεζικό έμβασμα. 
3. Όταν εγγράφεσαι, έχεις αυτόματα και EU και UK λογαριασμό. Η κάρτα που σου έρχεται by default είναι η EU αλλά μέσα από την εφαρμογή μπορείς να πάρεις και τη UK αν θέλεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Σε εμένα τον Απρίλιο με χρέωσαν 4,95€ για τις £ και € κάρτες ,παραγγελία και παράδοση Αγγλία.

Πλέον είναι δωρεάν οι κάρτες, εκτός από τα premium plans 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/7/2019 στις 1:40 ΠΜ, giankar είπε

Σε μερικούς μήνες θα έχουμε καινούριο, μικρότερο τσιπ με περισσοτερες δυνατότητες :)

Υπάρχει κανένα νεότερο για αυτό; 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει κωδικό άλλου χρήστη (referral code) και κάνατε συναλλαγή σας έχουν πιστωθεί τα 15 ευρώ; Εγώ όταν έκανα εγγραφή χρησιμοποίησα ένα κωδικό από τα παιδιά που είχαν γράψει στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν μου έδωσε τα 15 ευρώ. Μίλησα στο chat και μου λένε δεν υπάρχει κωδικός. Προφανώς και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το έκανα σωστά και έβαλα κωδικό όταν έπρεπε, για αυτό και το γράφω εδώ, σε περίπτωση που κάποιος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, fanis1234 είπε

Καλημέρα σε όλους. Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει κωδικό άλλου χρήστη (referral code) και κάνατε συναλλαγή σας έχουν πιστωθεί τα 15 ευρώ; Εγώ όταν έκανα εγγραφή χρησιμοποίησα ένα κωδικό από τα παιδιά που είχαν γράψει στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν μου έδωσε τα 15 ευρώ. Μίλησα στο chat και μου λένε δεν υπάρχει κωδικός. Προφανώς και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το έκανα σωστά και έβαλα κωδικό όταν έπρεπε, για αυτό και το γράφω εδώ, σε περίπτωση που κάποιος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.

Το μπονους το παιρνεις αφου έχεις ολοκληρώσει την ταυτοποίηση, παραγγείλεις την καρτα και πραγματοποιησεις την πρώτη σου συναλλαγή με την καρτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Το μπονους το παιρνεις αφου έχεις ολοκληρώσει την ταυτοποίηση, παραγγείλεις την καρτα και πραγματοποιησεις την πρώτη σου συναλλαγή με την καρτα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το γνωρίζω αυτό που λες γι' αυτό και επικοινώνησα με το chat τους. Έχω κάνει και ταυτοποίηση και συναλλαγές με την κάρτα. Μπορεί να είναι κάποιο συστημικό λάθος. Μου απάντησαν ότι δεν βλέπουν καθόλου κωδικό.    

Δημοσ.

Στις 23/5/2019 στις 12:30 ΠΜ, Hapatingo είπε

Όχι δεν το έχω κάνει. 

Δεν νομίζω ότι αυτόβουλα μπορεί μια εταιρία οικονομικού περιεχομένου να εξαιρεθεί από την νομοθεσία. Ο μόνος τρόπος είναι να αλλαχτεί ο κωδικός του e-pos μέσα από την την εφαρμογή σας που δείχνει μεταφορά κεφαλαίων.

Νομίζω ότι αν δοκιμάσεις τώρα, υπάρχει πιθανότητα να λειτουργεί με την άρση των Capital Controls :)

Δημοσ.

Μία ερώτηση εκεί που λέει λίρες σε ευρώ μου έχει defined το ευρώ να πατήσω ευρώ.. γιατί αν πάω στην Αγγλία τώρα από ταχυδρομείο στην Αγγλία θα στείλω λίρες στην κάρτα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα..

Δημοσ.

επειδη δεν το βρισκω, πριν παραλαβουμε την καρτα δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την Monese για αγορες ,σωστα? Πρεπει να παραλαβουμε πρωτα για να μαθουμε τα στοιχεια της καρτας και να την περασουμε gpay και paypal?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...