Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekboy είπε

επειδη δεν το βρισκω, πριν παραλαβουμε την καρτα δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την Monese για αγορες ,σωστα? Πρεπει να παραλαβουμε πρωτα για να μαθουμε τα στοιχεια της καρτας και να την περασουμε gpay και paypal?

Ετσι ακριβώς

• Thanks 1
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Είναι καλύτερη απο ρεβολουτ;

Επιπλέον ειναι δεν είναι θα εκτιμούσα εναν κωδικό σε προσωπικό μήνυμα για τα 15 ευρω😂

Και μια καθοδήγηση τι πρέπει να κάνω για να κερδίσω τα 15 ευρώ εγω και αυτός που θα δώσει τον κωδικό, ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση, εχω και Monese και Revolut. Συντομα θα παω ταξιδι σε χωρα που δεν εχει ευρω. στην Revolut αυτο που κανω ειναι να μετατρεψω τα ευρω στο τοπικο νομισμα πριν φυγω και να χρησιμοποιω την καρτα εκει.

αυτη τη φορα λεω να εχω καβατζα και την Monese(και την ενδεχομένως ) σε περιπτωση που χρειαστω πανω απο 200ε μετρητα ( που απο εκει και μετα χρεωνει 2% στην αναληψη η revolut).

Σε αυτη την περιπτωση η Monese που εχει και αυτη 200ε το μηνα δωρεαν πως λειτουργει? μετατρεπει δωρεαν τα ευρω στο τοπικο νομισμα και κανει δωρεαν αναληψη?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω υπέροχα νέα!

Σήμερα, δοκίμασα να προσθέσω την κάρτα Monese EU στο Google Pay και πέρασε!

Αυτό καθιστά την Monese την πρώτη τράπεζα που υποστηρίζει Google Pay επίσημα στην Ελλάδα;!

Όπως και να έχει θα μιλήσω μαζί τους για να δω αν πρόκειται για λάθος συστήματος ή αν όντως άνοιξαν υποστήριξη και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα.

Δημοσ.
Στις 20/10/2019 στις 4:09 ΜΜ, Delas.46 είπε

Καλησπέρα σε όλους, έχω υπέροχα νέα!

Σήμερα, δοκίμασα να προσθέσω την κάρτα Monese EU στο Google Pay και πέρασε!

Αυτό καθιστά την Monese την πρώτη τράπεζα που υποστηρίζει Google Pay επίσημα στην Ελλάδα;!

Όπως και να έχει θα μιλήσω μαζί τους για να δω αν πρόκειται για λάθος συστήματος ή αν όντως άνοιξαν υποστήριξη και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα.

Είναι γαλλικές κάρτες γι αυτό! Τουλάχιστον η δική μου και με αντικατάσταση ήρθε με FR αριθμό πάλι. Και η Monese πρόσφατα άνοιξε το gpay Γαλλία

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagstef είπε

Είναι γαλλικές κάρτες γι αυτό! Τουλάχιστον η δική μου και με αντικατάσταση ήρθε με FR αριθμό πάλι. Και η Monese πρόσφατα άνοιξε το gpay Γαλλία

Δηλαδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση να το καταλάβουν και να το κλειδώσουν πάλι. Good to know. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Δηλαδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση να το καταλάβουν και να το κλειδώσουν πάλι. Good to know. 

δε νομίζω να τους νοιάζει. πάντως με ελληνική διεύθυνση τις βγάζουν οπότε είναι καθαρά δικό τους θέμα. άσε που δεν είναι τόσο γνωστή όσο η Revolut για να ασχοληθούν πιστεύω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, να ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί η monese όταν τη φορτίζεις με άλλη κάρτα σε χρεώνει; Πχ αν θέλω να τη φορτίσω με 20 ευρώ στο Google pay για αγορές με NFC μου κραταει κάποιο ποσό; Ευχαριστώ εκ των οποίων

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 10:51 ΠΜ, giorgoschania είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί η monese όταν τη φορτίζεις με άλλη κάρτα σε χρεώνει; Πχ αν θέλω να τη φορτίσω με 20 ευρώ στο Google pay για αγορές με NFC μου κραταει κάποιο ποσό; Ευχαριστώ εκ των οποίων

όχι πλέον δεν χρεώνει τίποτε απολύτως! την εχω προσθεσει σε iphone και λειτουργεί άψογα  

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα ανάμεσα στο λογαριασμό σε ευρω και σε αυτόν σε λίρες;

Γίνεται.Κατεβαζεις την τελευταια έκδοση της εφαρμογής και μεσα απο το add money πατας το move money.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Γίνεται.Κατεβαζεις την τελευταια έκδοση της εφαρμογής και μεσα απο το add money πατας το move money.

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...