spartak1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, greekboy είπε επειδη δεν το βρισκω, πριν παραλαβουμε την καρτα δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την Monese για αγορες ,σωστα? Πρεπει να παραλαβουμε πρωτα για να μαθουμε τα στοιχεια της καρτας και να την περασουμε gpay και paypal? Ετσι ακριβώς 1
revyien Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά Είναι καλύτερη απο ρεβολουτ; Επιπλέον ειναι δεν είναι θα εκτιμούσα εναν κωδικό σε προσωπικό μήνυμα για τα 15 ευρω😂 Και μια καθοδήγηση τι πρέπει να κάνω για να κερδίσω τα 15 ευρώ εγω και αυτός που θα δώσει τον κωδικό, ευχαριστώ
greekboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 παιδια μια ερωτηση, εχω και Monese και Revolut. Συντομα θα παω ταξιδι σε χωρα που δεν εχει ευρω. στην Revolut αυτο που κανω ειναι να μετατρεψω τα ευρω στο τοπικο νομισμα πριν φυγω και να χρησιμοποιω την καρτα εκει. αυτη τη φορα λεω να εχω καβατζα και την Monese(και την ενδεχομένως ) σε περιπτωση που χρειαστω πανω απο 200ε μετρητα ( που απο εκει και μετα χρεωνει 2% στην αναληψη η revolut). Σε αυτη την περιπτωση η Monese που εχει και αυτη 200ε το μηνα δωρεαν πως λειτουργει? μετατρεπει δωρεαν τα ευρω στο τοπικο νομισμα και κανει δωρεαν αναληψη?
Hapatingo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Η monese άλλαξε τα iban σε Βελγίου προφανώς λόγο Brexit.
Delas.46 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, έχω υπέροχα νέα! Σήμερα, δοκίμασα να προσθέσω την κάρτα Monese EU στο Google Pay και πέρασε! Αυτό καθιστά την Monese την πρώτη τράπεζα που υποστηρίζει Google Pay επίσημα στην Ελλάδα;! Όπως και να έχει θα μιλήσω μαζί τους για να δω αν πρόκειται για λάθος συστήματος ή αν όντως άνοιξαν υποστήριξη και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα.
spartak1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Στις 18/10/2019 στις 9:39 ΜΜ, Hapatingo είπε Η monese άλλαξε τα iban σε Βελγίου προφανώς λόγο Brexit. Εστειλε κανείς στα νέα Iban?
vagstef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Στις 20/10/2019 στις 4:09 ΜΜ, Delas.46 είπε Καλησπέρα σε όλους, έχω υπέροχα νέα! Σήμερα, δοκίμασα να προσθέσω την κάρτα Monese EU στο Google Pay και πέρασε! Αυτό καθιστά την Monese την πρώτη τράπεζα που υποστηρίζει Google Pay επίσημα στην Ελλάδα;! Όπως και να έχει θα μιλήσω μαζί τους για να δω αν πρόκειται για λάθος συστήματος ή αν όντως άνοιξαν υποστήριξη και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Είναι γαλλικές κάρτες γι αυτό! Τουλάχιστον η δική μου και με αντικατάσταση ήρθε με FR αριθμό πάλι. Και η Monese πρόσφατα άνοιξε το gpay Γαλλία
Delas.46 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vagstef είπε Είναι γαλλικές κάρτες γι αυτό! Τουλάχιστον η δική μου και με αντικατάσταση ήρθε με FR αριθμό πάλι. Και η Monese πρόσφατα άνοιξε το gpay Γαλλία Δηλαδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση να το καταλάβουν και να το κλειδώσουν πάλι. Good to know.
vagstef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Δηλαδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση να το καταλάβουν και να το κλειδώσουν πάλι. Good to know. δε νομίζω να τους νοιάζει. πάντως με ελληνική διεύθυνση τις βγάζουν οπότε είναι καθαρά δικό τους θέμα. άσε που δεν είναι τόσο γνωστή όσο η Revolut για να ασχοληθούν πιστεύω
giorgoschania Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, να ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί η monese όταν τη φορτίζεις με άλλη κάρτα σε χρεώνει; Πχ αν θέλω να τη φορτίσω με 20 ευρώ στο Google pay για αγορές με NFC μου κραταει κάποιο ποσό; Ευχαριστώ εκ των οποίων
loukoumakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 10:51 ΠΜ, giorgoschania είπε Καλησπέρα, να ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί η monese όταν τη φορτίζεις με άλλη κάρτα σε χρεώνει; Πχ αν θέλω να τη φορτίσω με 20 ευρώ στο Google pay για αγορές με NFC μου κραταει κάποιο ποσό; Ευχαριστώ εκ των οποίων όχι πλέον δεν χρεώνει τίποτε απολύτως! την εχω προσθεσει σε iphone και λειτουργεί άψογα
VasBoss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 ...από revolut iban σε monese iban ...λειτουργει κανονικά...έτσι απλα για ενημέρωση
spartak1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα ανάμεσα στο λογαριασμό σε ευρω και σε αυτόν σε λίρες;
asdfnikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα ανάμεσα στο λογαριασμό σε ευρω και σε αυτόν σε λίρες; Γίνεται.Κατεβαζεις την τελευταια έκδοση της εφαρμογής και μεσα απο το add money πατας το move money.
spartak1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Γίνεται.Κατεβαζεις την τελευταια έκδοση της εφαρμογής και μεσα απο το add money πατας το move money. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις