Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε κανείς θέμα με το support τους? Έβγαλα μια κάρτα και ψήθηκα να τους δοκιμάσω, αλλά είχα 2 ερωτησεις και έστειλα στο support και μέσω mail και μέσω σελίδας και μου απάντησαν μετά από μέρες. Και βασικά δεν μου απάντησαν, το email ήταν αυτοματοποιημένο. Και όταν πήγα να απάντήσω στο email για live απάντηση στο mail, όπου και είχε υπόδειξη, πήρα πάλι το ίδιο αυτοματοποιημένο...

Από support σε άλλη κάρτα δεν είχα ποτέ θέμα ως τώρα.

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 12:22 ΜΜ, spartak1 είπε

Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα ανάμεσα στο λογαριασμό σε ευρω και σε αυτόν σε λίρες;

ναι ,φυσικά.

20 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Είχε κανείς θέμα με το support τους? Έβγαλα μια κάρτα και ψήθηκα να τους δοκιμάσω, αλλά είχα 2 ερωτησεις και έστειλα στο support και μέσω mail και μέσω σελίδας και μου απάντησαν μετά από μέρες. Και βασικά δεν μου απάντησαν, το email ήταν αυτοματοποιημένο. Και όταν πήγα να απάντήσω στο email για live απάντηση στο mail, όπου και είχε υπόδειξη, πήρα πάλι το ίδιο αυτοματοποιημένο...

Από support σε άλλη κάρτα δεν είχα ποτέ θέμα ως τώρα.

τι ηθελες να ρωτησεις;Μηπως ξερουμε να απαντήσουμε.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ναι ,φυσικά.

τι ηθελες να ρωτησεις;Μηπως ξερουμε να απαντήσουμε.

Έλαβα 2 κάρτες. Η δεύτερη ήρθε λίγες μέρες μετά, με τα ίδια νούμερα, διαφορετικό 3ψήφιο security και extra ζωγραφισμένα εικονίδια.

Επίσης, κάτι αυτοκολλητάκια που έστειλαν, δεν έχουν κάποια χρησιμότητα, απλά marketing?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

και οι δυο για το ίδιο νόμισμα;

Ναι, τελικά ήταν για αγγλική λίρα η δεύτερη. Το βρήκα από τις επιλογές iban και την πέρασα. Thanks

Τα αυτοκόλλητα είναι απλά αυτοκόλλητα, έτσι?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου ήρθε κι εμένα η monese.

2 ερωτήσεις προς το παρόν.

το χρέος που έχω των 4,95€ από την έκδοση της κάρτας θα καλυθφεί με το που βάλω λεφτά στο λογαριασμό; Επίσης παράλληλα δε θα πάρω και το bonus των 5€; Άρα στην ουσία μένουμε στα ίδια. Δε θα γίνει καμία αλλαγή;

Μου λέει ότι θα πάρω Bonus άλλα 15€ αν ξοδέψω 500€ με την κάρτα. Αν εγώ χρησιμοποιήσω ένα payment link της revolut και στην ουσία μεταφέρω τα χρήματα στον λογαριασμό μου, θα το μετρήσει ή θα φάω άκυρο;

Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 7:56 ΜΜ, Muhammad είπε

μου ήρθε κι εμένα η monese.

2 ερωτήσεις προς το παρόν.

το χρέος που έχω των 4,95€ από την έκδοση της κάρτας θα καλυθφεί με το που βάλω λεφτά στο λογαριασμό; Επίσης παράλληλα δε θα πάρω και το bonus των 5€; Άρα στην ουσία μένουμε στα ίδια. Δε θα γίνει καμία αλλαγή;

Μου λέει ότι θα πάρω Bonus άλλα 15€ αν ξοδέψω 500€ με την κάρτα. Αν εγώ χρησιμοποιήσω ένα payment link της revolut και στην ουσία μεταφέρω τα χρήματα στον λογαριασμό μου, θα το μετρήσει ή θα φάω άκυρο;

Ναι έχει αλλάξει ο τρόπος χρέωσης για το free plan αφού η κάρτα δεν είναι δωρεάν αλλά κοστίζει 4.95€. Με το που βάλεις χρήματα στο πορτοφόλι πχ μέσω free top up από ελληνική κάρτα, θα σου αφαιρέσει το ποσό αυτό και το balance δε θα είναι πια αρνητικό. Το bonus των 5€ θα πιστωθεί αφού κάνεις την πρώτη αγορά και γίνει η εκκάθαριση της συναλλαγής συνήθως μέσα σε 48 ώρες.

Ως προς το δεύτερο bonus o τρόπος με τον οποίο θα πιστωθεί γίνεται κατανοητός σύμφωνα με τα κάτωθι:

Step 2: Once the friend you invite has spent a set amount, youll both get a second bonus. This will need to be spent in one of the following ways:
- Spending anywhere with their Monese card
- Sending international transfers with Monese to any currency other than GBP or EUR

ΥΓ. Αν κάποιος ψάχνει invite μπορεί να χρησιμοποιήσει το GEOR1055

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ghortman είπε

Ναι έχει αλλάξει ο τρόπος χρέωσης για το free plan αφού η κάρτα δεν είναι δωρεάν αλλά κοστίζει 4.95€. Με το που βάλεις χρήματα στο πορτοφόλι πχ μέσω free top up από ελληνική κάρτα, θα σου αφαιρέσει το ποσό αυτό και το balance δε θα είναι πια αρνητικό. Το bonus των 5€ θα πιστωθεί αφού κάνεις την πρώτη αγορά και γίνει η εκκάθαριση της συναλλαγής συνήθως μέσα σε 48 ώρες.

Ως προς το δεύτερο bonus o τρόπος με τον οποίο θα πιστωθεί γίνεται κατανοητός σύμφωνα με τα κάτωθι:

Step 2: Once the friend you invite has spent a set amount, youll both get a second bonus. This will need to be spent in one of the following ways:
- Spending anywhere with their Monese card
- Sending international transfers with Monese to any currency other than GBP or EUR

ΥΓ. Αν κάποιος ψάχνει invite μπορεί να χρησιμοποιήσει το GEOR1055

έβαλα χρήματα με κάρτα (δε δέχεται πιστωτική όμως) και μου τράβηξε τα χρήματα για την κάρτα.

έστειλα λεφτά στη revolut (payment link) και μου έδωσε το bonus των 5.

οπότε αν στείλω άλλα 500 στη revolut λογικά θα πάρω και το άλλο Bonus των 15

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Muhammad είπε

έβαλα χρήματα με κάρτα (δε δέχεται πιστωτική όμως) και μου τράβηξε τα χρήματα για την κάρτα.

έστειλα λεφτά στη revolut (payment link) και μου έδωσε το bonus των 5.

οπότε αν στείλω άλλα 500 στη revolut λογικά θα πάρω και το άλλο Bonus των 15

Δεν ξέρω αν το sending international other than GBP or EUR σε καλύπτει. Ίσως αν δοκιμάζες να στείλεις το equivalent σε USD...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...