vagstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Ούτε στον Σκλαβενίτη δεν εχει logo εμένα. Μεταφορά απο Revo σε Monese μέσω κάρτας με ένα πολύ μικρό ποσοστό (στα 10 ευρώ είναι 4 λεπτά). πολύ λίγα!! απ το να στείλεις έμβασμα, super
Delas.46 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, vagstef είπε πολύ λίγα!! απ το να στείλεις έμβασμα, super Τι ωραία να είχαν όλες οι συναλλαγές logo. Μάλλον είναι ανά κατάστημα τότε. Ως "better thank your bank" καλό θα ήταν να έκαναν καμία συνεργασία με Google έτσι ώστε να παρείχαν όλες τις λεπτομέρειες του καταστήματος. Κάπου είχα δει ότι υπάρχουν και digital receipts αλλά εννοείτε ότι για αυτό πρέπει να το υποστηρίζει και ο merchant. Σε καμιά 10ριά χρόνια υποθέτω θα υιοθετηθεί και αυτό 😁 1
vagstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Τι ωραία να είχαν όλες οι συναλλαγές logo. Μάλλον είναι ανά κατάστημα τότε. Ως "better thank your bank" καλό θα ήταν να έκαναν καμία συνεργασία με Google έτσι ώστε να παρείχαν όλες τις λεπτομέρειες του καταστήματος. Κάπου είχα δει ότι υπάρχουν και digital receipts αλλά εννοείτε ότι για αυτό πρέπει να το υποστηρίζει και ο merchant. Σε καμιά 10ριά χρόνια υποθέτω θα υιοθετηθεί και αυτό 😁 Ίσως παρέχει την πληροφορία το POS όπως το όνομά του. γιατί αν κάνεις 3 συναλλαγές στο ίδιο super market σε διαφορετικά ταμεία θα έχουν διαφορετικά ονόματα οι συναλλαγές. Θα θελα να γίνεται έτσι, χωρίς αποδείξεις βασικά αφού όλες οι συναλλαγές με κάρτα καταγράφονται. Στην Ολλανδία πχ πολλοί σε ρωτάνε αν θες απόδειξη αλλιώς δεν δίνουν. Νόμιμα, όχι για να κρύψουν κάτι 😂😂
Delas.46 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, vagstef είπε Ίσως παρέχει την πληροφορία το POS όπως το όνομά του. γιατί αν κάνεις 3 συναλλαγές στο ίδιο super market σε διαφορετικά ταμεία θα έχουν διαφορετικά ονόματα οι συναλλαγές. Θα θελα να γίνεται έτσι, χωρίς αποδείξεις βασικά αφού όλες οι συναλλαγές με κάρτα καταγράφονται. Στην Ολλανδία πχ πολλοί σε ρωτάνε αν θες απόδειξη αλλιώς δεν δίνουν. Νόμιμα, όχι για να κρύψουν κάτι 😂😂 Found it! 1
vagstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Found it! Έτσι, κάποια πράγματα είναι απαράδεκτο να γίνονται ακόμα, ειδικά χωρίς λόγο. Αφού σαν κράτος δεν θες αποδείξεις για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές κάν τες προαιρετικές 1
Kostasallinone Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Για αρχή ας φύγουν τα cc, ας φτιάξουν οι ελληνικές τράπεζες αντίστοιχες εφαρμογές με την revolut και τις λοιπές, ας υιοθετήσουν apple/ google pay και βλέπουμε για τα σηματάκια των καταστημάτων που επί του παρόντος μόνο στους ψυχαναγκαστικούς παίζουν ρόλο. Παιδιά καλό είναι να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο. 1
spamo Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Σας έρχονται ειδοποιήσεις "εδώ μπορείς να πληρώσεις με Gpay;" Μου φαίνεται περίεργο γιατί περνάει παντού. Τις μοναδικές φορές που δεν πέρασε είχα εγώ πρόβλημα με το magisk. Λέτε να είχαν κανένα POS εξωτερικού;
Delas.46 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Kostasallinone είπε Για αρχή ας φύγουν τα cc, ας φτιάξουν οι ελληνικές τράπεζες αντίστοιχες εφαρμογές με την revolut και τις λοιπές, ας υιοθετήσουν apple/ google pay και βλέπουμε για τα σηματάκια των καταστημάτων που επί του παρόντος μόνο στους ψυχαναγκαστικούς παίζουν ρόλο. Παιδιά καλό είναι να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο. Δεν διαφωνώ. Βλέπεις όμως να γίνεται σύντομα η εφαρμογή της Eurobank και κάθε eurobank σαν της Revolut η κάποιας Fintech? Επειδή εγώ δεν βλέπω, δεν κρατάω την ανάσα μου για ελληνικές τράπεζες. Ένα πράγμα που με ενδιαφέρει να γίνει είναι να φύγουν τελείως τα CC για να μπορώ να στέλνω λεφτά όπου και όποτε θέλω χωρίς περιορισμούς. Μακάρι να βελτιωθούν οι ελληνικές τράπεζες και να αξίζει να τις χρησιμοποιεί κάποιος, μέχρι τότε όμως για τις καθημερινές αγορές εγώ θα μείνω σε εξωτερικού. Όσο για το δάσος, δεν βλέπω σύγκριση. Πως δηλαδή συγκρίνεις μία fintech που έχει τόσα πολλά features με ελληνικές τράπεζες; Είναι πορτοκάλια με μήλα. Αν τα είχε όλα αυτά που έχει η revolut και η eurobank, προφανώς θα ασχολούμασταν και με την eurobank για τα εικονίδια των καταστημάτων. 3 λεπτά πριν, spamo είπε Σας έρχονται ειδοποιήσεις "εδώ μπορείς να πληρώσεις με Gpay;" Μου φαίνεται περίεργο γιατί περνάει παντού. Τις μοναδικές φορές που δεν πέρασε είχα εγώ πρόβλημα με το magisk. Λέτε να είχαν κανένα POS εξωτερικού; Όχι. Σε μαγαζί που δεν έχει POS και διαχειρίζομαι το Google My Business πάλι το έβγαζε. Στις ρυθμίσεις αποεπιλεγμένο το card - mobile payments. Εγώ επειδή μου το έβγαζε συνέχεια απλά το απενεργοποίησα. Πιο πολύ για Αμερική είναι όπου δεν δέχονται παντού ανέπαφες.
vagstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, spamo είπε Σας έρχονται ειδοποιήσεις "εδώ μπορείς να πληρώσεις με Gpay;" αυτό πως λειτουργεί; και τι σημαίνει ακριβώς δέχομαι gpay? είναι σα να λες δέχεται ανέπαφες 13 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Πιο πολύ για Αμερική είναι όπου δεν δέχονται παντού ανέπαφες. εκεί τώρα ανακαλύπτουν τις ανέπαφες με φυσική κάρτα αν και έχουν από πιο παλιά apple & g Pay. σε αυτό είμαστε μπροστά. 26 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Για αρχή ας φύγουν τα cc, ας φτιάξουν οι ελληνικές τράπεζες αντίστοιχες εφαρμογές με την revolut και τις λοιπές, ας υιοθετήσουν apple/ google pay και βλέπουμε για τα σηματάκια των καταστημάτων που επί του παρόντος μόνο στους ψυχαναγκαστικούς παίζουν ρόλο. Παιδιά καλό είναι να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο. πάντα παίζει ρόλο η εικόνα και ας μην είναι η ουσία. αν βαρεθείς μια εφαρμογή ίσως σταματήσεις να την χρησιμοποιείς κιόλας.και ξεκάθαρα οι startups έχουν πολύ περισσότερη όρεξη για νεά features από μία ελληνική τράπεζα! 🤣
Kostasallinone Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Δεν διαφωνώ. Βλέπεις όμως να γίνεται σύντομα η εφαρμογή της Eurobank και κάθε eurobank σαν της Revolut η κάποιας Fintech? Επειδή εγώ δεν βλέπω, δεν κρατάω την ανάσα μου για ελληνικές τράπεζες. Ένα πράγμα που με ενδιαφέρει να γίνει είναι να φύγουν τελείως τα CC για να μπορώ να στέλνω λεφτά όπου και όποτε θέλω χωρίς περιορισμούς. Μακάρι να βελτιωθούν οι ελληνικές τράπεζες και να αξίζει να τις χρησιμοποιεί κάποιος, μέχρι τότε όμως για τις καθημερινές αγορές εγώ θα μείνω σε εξωτερικού. Όσο για το δάσος, δεν βλέπω σύγκριση. Πως δηλαδή συγκρίνεις μία fintech που έχει τόσα πολλά features με ελληνικές τράπεζες; Είναι πορτοκάλια με μήλα. Αν τα είχε όλα αυτά που έχει η revolut και η eurobank, προφανώς θα ασχολούμασταν και με την eurobank για τα εικονίδια των καταστημάτων. 29 λεπτά πριν, vagstef είπε πάντα παίζει ρόλο η εικόνα και ας μην είναι η ουσία. αν βαρεθείς μια εφαρμογή ίσως σταματήσεις να την χρησιμοποιείς κιόλας.και ξεκάθαρα οι startups έχουν πολύ περισσότερη όρεξη για νεά features από μία ελληνική τράπεζα! 🤣 Αυτό ακριβώς λέω, οτι όσο υπάρχουν cc όλα τα άλλα που ζητάμε πάνε περίπατο. Δηλαδή προτιμώ να φορτίσω την dipocket με τις ελληνικές κάρτες και να στείλω έμβασμα απο dipocket (με κόστος 0.60 λεπτά) παρά να χαρίζω το 1 ευρώ στις ελληνικες τράπεζες για το έμβασμα τους. 2
vagstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Αυτό ακριβώς λέω, οτι όσο υπάρχουν cc όλα τα άλλα που ζητάμε πάνε περίπατο. Δηλαδή προτιμώ να φορτίσω την dipocket με τις ελληνικές κάρτες και να στείλω έμβασμα απο dipocket (με κόστος 0.60 λεπτά) παρά να χαρίζω το 1 ευρώ στις ελληνικες τράπεζες για το έμβασμα τους. πραγματικά! να δούμε τι θα γίνει τώρα που λένε για χαλάρωση
asdfnikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε Αυτό ακριβώς λέω, οτι όσο υπάρχουν cc όλα τα άλλα που ζητάμε πάνε περίπατο. Δηλαδή προτιμώ να φορτίσω την dipocket με τις ελληνικές κάρτες και να στείλω έμβασμα απο dipocket (με κόστος 0.60 λεπτά) παρά να χαρίζω το 1 ευρώ στις ελληνικες τράπεζες για το έμβασμα τους. Η φορτίζεις την Revolut και στέλνεις από εκεί το έμβασμα ανεξοδα
spamo Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Τελικά η monese φορτίζει με Ελληνική κάρτα η τσάμπα την έβγαλα;
asdfnikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, spamo είπε Τελικά η monese φορτίζει με Ελληνική κάρτα η τσάμπα την έβγαλα; Ειχε ακουστει με καποιες MasterCard αλλα δεν το εχω δοκιμασει προσωπικά
spamo Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Πήγα τώρα να περάσω την virtual της monese στο Gpay αλλα ανακάλυψα οτι δεν εχει. Οπότε υποχρεωτικά περιμένω την φυσική. Τελικά φόρτισα την DiPocket virtual με την cosmote prepaid και την πέρασα στο Gpay. Την ρύθμισα και για ανέπαφες πληρωμές. Θα πάω να ψωνίσω τίποτα να την δοκιμάσω γιατί μου φαίνεται περίεργο να δουλεύει η virtual. Νόμιζα οτι μόνο φυσικές κάρτες παίρνει το Gpay. https://drive.google.com/file/d/1k4-RSM7Bg8TLHiHcOr4TuToGj_BpzB4k/view?usp=sharing
Προτεινόμενες αναρτήσεις