Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάνω περισσότερα γιατί είναι 1€ για κάθε 100€ προπληρωμένης της cosmote.

Και πάλι καλά αλλες Ελληνικές προπληρωμένες είναι 2€/100

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/5/2019 στις 11:58 ΜΜ, asdfnikos είπε

Τελικά η πηγή του κακού ήταν ότι δεν ήταν 100% ταυτοποιημένος ο λογαριασμός.Δεν είχαν δεχτεί το proof of address.Το ξαναεστειλα.Το δέχτηκαν και πέρασε κανονικά η πληρωμη μεσώ Google Pay στην Revolut με την εικονική κάρτα .

Καλημέρα φίλε ! 

Στο proof of address ποιο χαρτί έχεις στείλει και σου το δέχτηκαν? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Καλημέρα φίλε ! 

της Monese το δέχονται. Και με απλό email κιόλας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, V3NDETTA είπε

Καλημέρα φίλε ! 

Έστειλα ένα statement από την monese.Κανει και της Revolut.

• Like 1
Δημοσ.

Παραθέτω κι εγώ τον κωδικό μου σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος να ανοίξει Monese. Δίνει 15€ μετά την πρώτη χρήση της κάρτας. 

«Get a €15 welcome gift when you open a Monese account and do the first transaction with the Monese Card. Just use KONST774.»

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Δεν ξέρω αν μάθατε τα νέα αλλά ανανεώθηκαν τα πακέτα της Monese όπως και η εμφάνιση των καρτών. 

Κατά την γνώμη μου οι νέες κάρτες είναι πολύ πιο όμορφες, το όριο 2000 ευρώ για foreign transactions σημαίνει (με επιφύλαξη μέχρι να το δοκιμάσω) κανονικά προσθήκη UK Debit στο Google Pay και μηδέν χρεώσεις για το συνάλλαγμα που θα προκύπτει. Εντωμεταξύ δεν είχα παραγγείλει την UK κάρτα και την παρήγγειλα τώρα επειδή θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω κανονικά χωρίς χρεώσεις και να την προσθέσω στο Google Pay.

Περισσότερα διαβάστε στο σχετικό άρθρο τους.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Delas.46 είπε

Καλησπέρα και πάλι. Δεν ξέρω αν μάθατε τα νέα αλλά ανανεώθηκαν τα πακέτα της Monese όπως και η εμφάνιση των καρτών. 

Κατά την γνώμη μου οι νέες κάρτες είναι πολύ πιο όμορφες, το όριο 2000 ευρώ για foreign transactions σημαίνει (με επιφύλαξη μέχρι να το δοκιμάσω) κανονικά προσθήκη UK Debit στο Google Pay και μηδέν χρεώσεις για το συνάλλαγμα που θα προκύπτει. Εντωμεταξύ δεν είχα παραγγείλει την UK κάρτα και την παρήγγειλα τώρα επειδή θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω κανονικά χωρίς χρεώσεις και να την προσθέσω στο Google Pay.

Περισσότερα διαβάστε στο σχετικό άρθρο τους.

τις έχω παραγγείλει δωρεάν τώρα που είμαι premium με την προσφορά του φίλου μας από τη Monese. λογικά το ίδιο και συ! πάντως δεν θυμάμαι πως ήρθαν και οι 2 κάρτες. 

1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Διαβατηριο για εγγραφή θέλουν ή αρκεί η ταυτότητα;

αρκεί ταυτότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, vagstef είπε

αρκεί ταυτότητα.

Πήγα να γραφτω και ενώ αρχικά δέχτηκε την ταυτότητα, στη διαδικασία της βιντεοκλήσης μου είπε ότι απαιτείται διαβατήριο και δεν κάνει η ταυτότητα

Επεξ/σία από spartak1
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλημέρα! παραθέτω και εγώ κωδικό που δίνει 15 ευρώ για όποιον θέλει. THEOF904 

Μόλις άνοιξα και εγώ λογαριασμό και χρησιμοποίησα έναν κωδικό από αυτούς που είχατε βάλει παραπάνω αλλά μέσα στην εφαρμογή για κάποιο λόγο δεν φαίνεται ότι είναι pending μέχρι να κάνω πρώτη κατάθεση.

Δημοσ.

Προσωπικά σε όσες έχω ανοίξει Revolut, bunq, N26, Monese DiPocket, iCard  όλες με ταυτότητα, δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα οπότε λογικό να δέχονται την ελληνική ταυτότητα. 

2 ώρες πριν, spartak1 είπε

Πήγα να γραφτω και ενώ αρχικά δέχτηκε την ταυτότητα, στη διαδικασία της βιντεοκλήσης μου είπε ότι απαιτείται διαβατήριο και δεν κάνει η ταυτότητα

Περίεργο το να λένε ότι δεν δέχονται https://support.monese.com/hc/en-gb/articles/115002000709-How-do-I-get-an-account-with-Monese-

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagstef είπε

Προσωπικά σε όσες έχω ανοίξει Revolut, bunq, N26, Monese DiPocket, iCard  όλες με ταυτότητα, δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα οπότε λογικό να δέχονται την ελληνική ταυτότητα. 

Περίεργο το να λένε ότι δεν δέχονται https://support.monese.com/hc/en-gb/articles/115002000709-How-do-I-get-an-account-with-Monese-

Κι όμως. Μου απάντησαν ότι δε δέχονται την Ελληνική ταυτότητα..... Προφανώς άλλαξαν τον κανόνα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Κι όμως. Μου απάντησαν ότι δε δέχονται την Ελληνική ταυτότητα..... Προφανώς άλλαξαν τον κανόνα.

αυτο θα πρεπε κάπου να το λέει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, spartak1 είπε

@spartak1 ξαναδοκίμασε. Το έκανα πριν μισή ώρα με ταυτότητα (τυπωμένη όχι χειρόγραφη και με αγγλικούς χαρακτήρες προφανώς).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...