Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fanis1234 είπε

@spartak1 ξαναδοκίμασε. Το έκανα πριν μισή ώρα με ταυτότητα (τυπωμένη όχι χειρόγραφη και με αγγλικούς χαρακτήρες προφανώς).

Τυπωμένη όχι χειρόγραφη και με αγγλικούς χαρακτήρες είναι και η δική μου. Δεν τη δέχονται ως έγγραφο

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, vagstef είπε

τις έχω παραγγείλει δωρεάν τώρα που είμαι premium με την προσφορά του φίλου μας από τη Monese. λογικά το ίδιο και συ! πάντως δεν θυμάμαι πως ήρθαν και οι 2 κάρτες.

Γνωρίζουμε αν θα παραλάβουμε την premium κάρτα που είναι πανέμορφη ή θα πάρουμε την basic; Εντωμεταξύ τσάμπα κάρτα με monese τώρα, τσάμπα και η Rainbow Revolut και όλα καλά! Αυτή η εβδομάδα πολύ τυχερή! Και δεν μιλάμε για ότι τυχαίες αλλά για όμορφες κάρτες για να εμπλουτιστεί η συλλογή από κάρτες fintech 🤣

7 ώρες πριν, spartak1 είπε

Τυπωμένη όχι χειρόγραφη και με αγγλικούς χαρακτήρες είναι και η δική μου. Δεν τη δέχονται ως έγγραφο

Δίπλωμα δεν έχεις; Πάντα πρώτο από όλα το δίπλωμα θα στέλνεις για verifications παντού.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Γνωρίζουμε αν θα παραλάβουμε την premium κάρτα που είναι πανέμορφη ή θα πάρουμε την basic; Εντωμεταξύ τσάμπα κάρτα με monese τώρα, τσάμπα και η Rainbow Revolut και όλα καλά! Αυτή η εβδομάδα πολύ τυχερή! Και δεν μιλάμε για ότι τυχαίες αλλά για όμορφες κάρτες για να εμπλουτιστεί η συλλογή από κάρτες fintech 🤣

μου φαίνεται την basic! ή επειδή είναι αρχή τις μπλε ? θα δούμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, vagstef είπε

μου φαίνεται την basic! ή επειδή είναι αρχή τις μπλε ? θα δούμε!

One (of two) way(s) to find out. 

Screenshot_20190705_201737.jpg

Confirmed! 

Screenshot_20190705_202946.jpg

Επεξ/σία από Delas.46
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Δίπλωμα δεν έχεις; Πάντα πρώτο από όλα το δίπλωμα θα στέλνεις για verifications παντού. 

Διπλωμα έχω, αλλα όχι το πλαστικό. Το παλιότερο. Μου είπαν ότι δεν τους κάνει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Delas.46 είπε

One (of two) way(s) to find out. 

Confirmed! 

βασικά ναι αν είσαι premium θα παραλάβεις τις premium, δεν το σκέφτηκα! εγω τις ακύρωσα και τις 2, uk & eu και τις περιμένω! την uk κάπου την έχω χάσει 

Δημοσ.

Εμένα πάντως πριν μερικές μέρες που άνοιξα λογαριασμό, μου δέχτηκαν χειρόγραφη ταυτότητα αλλά με λατινικούς χαρακτήρες. Μάλλον είναι λίγο hit & miss το verification. 

Ορίστε και ο δικός μου κωδικός για Monese και έχουμε όφελος και οι 2 από 15€: KONST774

Και για όποιον ενδιαφέρεται για Ν26 konstang4519

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σημερα πλήρωσα με monese €καρτα σε 5 διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα και στους 2 φάνηκε περίεργο που δεν έγραφε mastercard κάτω απο το σήμα,ρώταγαν τι κάρτα είναι αυτή.

Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή έγινε σχετικά πρόσφατα.

PS: έλαβε κανείς την καινούρια premium κάρτα; Με το holo εφέ φαίνεται να πατάει ακόμα και τις διάφανες! 

1*Fx3lKYe6z1nySPYiovhmYA.gif

Edit: Επειδή δεν φορτώνει, πατήστε πάνω για να δείτε τις άκρες των καρτών και το M logo πως αλλάζει χρώματα στην premium.

Επεξ/σία από Delas.46
Content not showing
Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 7:01 ΜΜ, Delas.46 είπε

Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή έγινε σχετικά πρόσφατα.

PS: έλαβε κανείς την καινούρια premium κάρτα; Με το holo εφέ φαίνεται να πατάει ακόμα και τις διάφανες! 

1*Fx3lKYe6z1nySPYiovhmYA.gif

Edit: Επειδή δεν φορτώνει, πατήστε πάνω για να δείτε τις άκρες των καρτών και το M logo πως αλλάζει χρώματα στην premium.

Ήρθαν σήμερα, η UK μπαίνει κανονικά GPay. Οι άκρες είναι όντως έτσι 

65722870_360464941543794_4895810916945231872_n.jpg

66304840_2326302180726648_6264040403410878464_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, vagstef είπε

Ήρθαν σήμερα, η UK μπαίνει κανονικά GPay. Οι άκρες είναι όντως έτσι 

65722870_360464941543794_4895810916945231872_n.jpg

66304840_2326302180726648_6264040403410878464_n.jpg

Πολύ ωραία. Πότε τις είχες παραγγείλει;

EDIT: Μόλις παρατήρησα ότι έβαλαν το μεγάλο και άσχημο τσιπ αντί για αυτό στις φωτογραφίες. Και έλεγα κάτι δεν μου κολλάει... 

Γιατί να το κάνουν αυτό; 

Επεξ/σία από Delas.46
Παρατήρηση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Delas.46 είπε

Πολύ ωραία. Πότε τις είχες παραγγείλει;

EDIT: Μόλις παρατήρησα ότι έβαλαν το μεγάλο και άσχημο τσιπ αντί για αυτό στις φωτογραφίες. Και έλεγα κάτι δεν μου κολλάει... 

Γιατί να το κάνουν αυτό; 

Ισχύει πολύ άσχημο! 

Τις είχα παραγγείλει 1 Ιουλίου που το είχαν ανακοινώσει και θα έφταναν Δευτέρα 15. Αλλά ήρθαν χθες. Νομίζω και οι προηγούμενες πιο νωρίς έιχαν έρθει. Θα θελα και την γαλάζια βέβαια! :lol:

Επεξ/σία από vagstef
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagstef είπε

Ισχύει πολύ άσχημο! 

Τις είχα παραγγείλει 1 Ιουλίου που το είχαν ανακοινώσει και θα έφταναν Δευτέρα 15. Αλλά ήρθαν χθες. Νομίζω και οι προηγούμενες πιο νωρίς έιχαν έρθει. Θα θελα και την γαλάζια βέβαια! :lol:

Ναι έρχονται πιο γρήγορα γιατί και εμένα είχε κάνει μια εβδομάδα όταν είχα παραγγείλει. Σήμερα λογικά περιμένω και αυτήν και την revolut! Καλά η revolut το ανάποδο όμως, περνάει η μέρα που προβλέπεται να έρθει κατά πολύ. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Ναι έρχονται πιο γρήγορα γιατί και εμένα είχε κάνει μια εβδομάδα όταν είχα παραγγείλει. Σήμερα λογικά περιμένω και αυτήν και την revolut! Καλά η revolut το ανάποδο όμως, περνάει η μέρα που προβλέπεται να έρθει κατά πολύ. 

Και γω περιμένω σήμερα, σχεδόν σε όλους έλεγε 12 Ιουλίου, για να δούμε!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, spartak1 είπε

H Monese φορτίζει με Ελληνικές κάρτες; Αν ναι με ποιες; Ή μόνο εξωτερικού;

όχι με καμία. με εξωτερικού ναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...