Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Δεν κατάλαβες, στην αρχή έχουν παρεμφερείς επιδόσεις με τις αντίστοιχες κάρτες της NVIDIA αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα οι κάρτες τις AMD βγαίνουν μπροστά.

Ποια αρχή ρε συ η 1060 βγήκε 1.5 χρόνο πριν την 580 ξέρω γω... Εγώ που είχα αγοράσει 1060 μέχρι να βγει η 580 είχα ήδη αλλάξει κάρτα. Δεν αγοράζεις midrange να την εχεις 2-3 χρόνια, την παίρνεις να την χαρείς Day one

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ποια αρχή ρε συ η 1060 βγήκε 1.5 χρόνο πριν την 580 ξέρω γω... Εγώ που είχα αγοράσει 1060 μέχρι να βγει η 580 είχα ήδη αλλάξει κάρτα. Δεν αγοράζεις midrange να την εχεις 2-3 χρόνια, την παίρνεις να την χαρείς Day one

Υπήρχε η rx480. Μια χαρά ισάξια της 1060 ήταν

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Με oc η 480 ήταν πιο δυνατή από oc 1060

Τα ξέρω bro ,δύο strix ειχα σε CF  :D

Απλά εδώ καταντήσαμε να μιλάμε μαζεμένα μην μας βαφτίσουνε φανμπόιζζ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Τα ξέρω bro ,δύο strix ειχα σε CF  :D

Απλά εδώ καταντήσαμε να μιλάμε μαζεμένα μην μας βαφτίσουνε φανμπόιζζ..

Είχα νίτρο c.f:D

Φαν μποι είμαι σε όποια μου κάνει τα κέφια.

Με τα χρώματα δεν είμαι.;)

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Προδότες της αριστεράς :D

Είχα και 1080 στριξ παράλληλα στο άλλο pc.

Καμμένος φάση.

Δεξιός αλλά συνεργασία με την αριστερά για μια καλύτερη Ελλάδα:D

Ιδού τα αποτελέσματα.

Όλοι με rtx βρίσκονται σιγά σιγά

Δημοσ.

2 αντικειμενικοί λόγοι υπάρχουν για να πας σε nvidia . Θες την πιο ισχυρή κάρτα που κυκλοφορεί άσχετους κόστους (aka 2080ti) , η παίζεις αποκλειστικά pubg, fornite που εκεί έχει ξεκάθαρο προβάδισμα η nvidia . Σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση η amd προσφέρει καλύτερο performance per dollar .( Αν και αυτή θα  μπορούσε καλύτερα ) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

3 αντικειμενικοί λόγοι υπάρχουν για να πας σε nvidia . Θες την πιο ισχυρή κάρτα που κυκλοφορεί άσχετους κόστους (aka 2080ti) , η παίζεις αποκλειστικά pubg, fornite που εκεί έχει ξεκάθαρο προβάδισμα η nvidia . Σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση η amd προσφέρει καλύτερο performance per dollar .( Αν και αυτή θα  μπορούσε καλύτερα ) 

fixed

Μην ξεχνάς και τον παράγοντα του ( 3gsync.

Υπάρχουν άνθρωποι που "επένδυσαν" σε ένα καλό gaming monitor με gsync,οπότε και κοιτάνε μόνο προς nvidia. 

Οπότε υπάρχει και ένας ακόμα λόγος ;) 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

fixed

Μην ξεχνάς και τον παράγοντα του ( 3gsync.

Υπάρχουν άνθρωποι που "επένδυσαν" σε ένα καλό gaming monitor με gsync,οπότε και κοιτάνε μόνο προς nvidia. 

Οπότε υπάρχει και ένας ακόμα λόγος ;) 

Ναι σίγουρα αν έχεις πάρει gsync είναι μονόδρομος . Ένας λόγος που δεν πάω την nvidia ,παρότι έχω κάρτα δικια της τώρα, είναι και το close ecosystem που έχει . Ανάμεσα σε open source και σε αυτό θα διαλέξω πάντα το πρώτο .

Δημοσ.

Εάν το ανοιχτό είναι αντίστοιχα καλό με το κλειστό ναι, αλλιώς όχι. Τουλάχιστον όχι μέχρι το ανοιχτό να γίνει αντάξιο του κλειστού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...