Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να φτιάξω μια σύνθεση της τάξεως του χιλιαρικου και έχω καταλήξει στην 5700xt.Ωστοσο δεν ξέρω ποια υλοποίηση πρέπει να επιλέξω.Προσωπικα κοιτάω της msi evoke oc και την saphire pulse.Γενικα τι παίζει με θερμοκρασίες και αποδόσεις?Προτείνετε κάποια άλλη υλοποιηση?Ευχαριστώ.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, BeyondThisLife είπε

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να φτιάξω μια σύνθεση της τάξεως του χιλιαρικου και έχω καταλήξει στην 5700xt.Ωστοσο δεν ξέρω ποια υλοποίηση πρέπει να επιλέξω.Προσωπικα κοιτάω της msi evoke oc και την saphire pulse.Γενικα τι παίζει με θερμοκρασίες και αποδόσεις?Προτείνετε κάποια άλλη υλοποιηση?Ευχαριστώ.

red devil μετά pulse. Αλλιώς wait 4 nitro

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μπήκες στο κόπο να δεις ότι δεν ενεργοποιεί το RT αλλά τα SSR έτσι ;

Ναι τα βλέπω πάντα τα βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο εκεί θέλω να σταθώ. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πως θα δώσει rt εφέ μελλοντικά η AMD. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν έχει καμία σχέση, απλά max-άρει τα settings χωρίς RT..Κλείνει τα SSR, πατάει το command και τα ενεργοποιεί. Κοινώς δουλεύει τον κόσμο ο τύπος.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι δεν έχει καμία σχέση, απλά max-άρει τα settings χωρίς RT..Κλείνει τα SSR, πατάει το command και τα ενεργοποιεί. Κοινώς δουλεύει τον κόσμο ο τύπος.

Τα reflections δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα από αυτό που δείχνει και λογικά αυτό ήθελε να δείξει για αυτό και διάλεξε το bf5. 

Δημοσ.

Πάμε πάλι..Clickbait βίντεο είναι που υποτίθεται ενεργοποιεί τα RT reflections σε AMD κάρτες. RT reflections δεν βλέπεις με AMD, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Αυτός απλά κλείνει και ανοίγει τα SSR που είναι τα στάνταρ reflections του BF V και δεν έχουν καμία σχέση με τα RT reflections.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάμε πάλι..Clickbait βίντεο είναι που υποτίθεται ενεργοποιεί τα RT reflections σε AMD κάρτες. RT reflections δεν βλέπεις με AMD, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Αυτός απλά κλείνει και ανοίγει τα SSR που είναι τα στάνταρ reflections του BF V και δεν έχουν καμία σχέση με τα RT reflections.

Ζήτησα να διαγραφεί εφόσον είναι fake. Το catch είναι στη ρύθμιση των reflection που γράφει raytrace. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...