Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Προφανώς. Ούτε θα κρίνω μια κάρτα, εάν στο 70% κάνει θόρυβο. Εδώ, όμως, συζητάμε για κάτι διαφορετικό.

Κατέγραψα, απλώς, τη βιασύνη να εκθειάσουμε την κάρτα, όταν, μέσα σε λίγες ώρες, ετοιμαζόμαστε να πουλήσουμε.

Μόνο επειδή είναι σε προσφορά η καλύτερη υλοποίηση με 60 ευρω παραπάνω. 

Αυτο και μόνο είναι σημαντικός λόγος για να κάνει αυτή την κίνηση. 

Κατά τα άλλα μπορεί να παίξει αρκετά με την κάρτα και αν έχει καλό κουτί να μην έχει θέματα με τις θερμοκρασίες. 

Ούτως ή άλλως plug n play λυση δεν είναι το γνωρίζαμε. Και ναι στα 369 είναι για να την εκθειάζεις.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορεί να πέσεις σε κακή κάρτα. Αυτή η πιθανότητα υπάρχει πάντα και ακόμη και την ακριβοτερη επιλογή να κάνεις δεν εξασφαλίζει ότι δε θα αντιμετωπίσει κανένα θέμα. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shadow of the tomb raider. 0.980voltage στο wattman 30% ανεμιστηρες.

https://postimg.cc/7bJbmP8j

https://postimg.cc/Jsp1RSCb

7 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Μόνο επειδή είναι σε προσφορά η καλύτερη υλοποίηση με 60 ευρω παραπάνω. 

Αυτο και μόνο είναι σημαντικός λόγος για να κάνει αυτή την κίνηση. 

Κατά τα άλλα μπορεί να παίξει αρκετά με την κάρτα και αν έχει καλό κουτί να μην έχει θέματα με τις θερμοκρασίες. 

Ούτως ή άλλως 

Βασικα δεν εγραψα τιποτα για τον θορυβο ουτε εκθειασα καμια καρτα τιποτα. Στο πρωινο ποστ μου τα εγραψα αναλυτικα οτι προλαβα απο την 1 ωρα που ασχοληθηκα χθες. Ξεκαθαρα η σκεψη για να την πουλησω ηταν για την μικρη διαφορα της nitro. Σε καμια περιπτωση δεν σκεφτηκα να την δωσω επειδη ειναι "κακη καρτα". Ουτε για θορυβο ανεφερα κατι ουτε τιποτα. Το γαμωτο ηταν οτι δεν προλαβα την προσφορα για 1 μερα. Οταν ο ανθρωπος ειναι κακος μεσα του ομως ετσι σκεφτετε και βγαζει δικα του συμπερασματα. Εσυ Νικο με ξερεις και φαινεται ο χαρακτηρας του καθε ανθρωπου ακομα και εδω μεσα. Προσωπικα μιλησα με plaisio και με ειπαν οτι θα χασω 12% για να επιστρεψω την καρτα και μου ανεφεραν οτι δεν υπαρχει αλλο αποθεμα της nitro. Οποτε θα βολευτω αψογα με την reference για το χειμωνα και του χρονου απο τα 200 ευρω που γλιτωσα(το msystems μου εβαλε στην τραπεζα 579 ευρω απο την 1070ti) θα δωσω και αυτη κανα 250αρι και θα παω σε 5800 η nvidia θα δουμε. Για την ωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με ολα εκτος απο θερμοκρασιες. Εβαλα chill freesync και απολαμβανω τα παιχνιδια μου. Τα υπολοιπα παραλειπονται. Οι mods βλεπουν και πραττουν αναλογα.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Shadow of the tomb raider. 0.980voltage στο wattman 30% ανεμιστηρες.

https://postimg.cc/7bJbmP8j

https://postimg.cc/Jsp1RSCb

Βασικα δεν εγραψα τιποτα για τον θορυβο ουτε εκθειασα καμια καρτα τιποτα. Στο πρωινο ποστ μου τα εγραψα αναλυτικα οτι προλαβα απο την 1 ωρα που ασχοληθηκα χθες. Ξεκαθαρα η σκεψη για να την πουλησω ηταν για την μικρη διαφορα της nitro. Σε καμια περιπτωση δεν σκεφτηκα να την δωσω επειδη ειναι "κακη καρτα". Ουτε για θορυβο ανεφερα κατι ουτε τιποτα. Το γαμωτο ηταν οτι δεν προλαβα την προσφορα για 1 μερα. Οταν ο ανθρωπος ειναι κακος μεσα του ομως ετσι σκεφτετε και βγαζει δικα του συμπερασματα. Εσυ Νικο με ξερεις και φαινεται ο χαρακτηρας του καθε ανθρωπου ακομα και εδω μεσα. Προσωπικα μιλησα με plaisio και με ειπαν οτι θα χασω 12% για να επιστρεψω την καρτα και μου ανεφεραν οτι δεν υπαρχει αλλο αποθεμα της nitro. Οποτε θα βολευτω αψογα με την reference για το χειμωνα και το χρονο απο τα 200 ευρω που γλιτωσα(το msystems μου εβαλε στην τραπεζα 579 ευρω απο την 1070ti) θα δωσω και αυτη κανα 250αρι και θα παω σε 5800 η nvidia θα δουμε. Για την ωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με ολα εκτος απο θορυβο. Εβαλα chill freesync και απολαμβανω τα παιχνιδια μου. Τα υπολοιπα παραλειπονται. Οι mods βλεπουν και πραττουν αναλογα.

Σε γενικές γραμμές επιτυχημένη αγορά και ευχαριστημένος. 

Έτσι για να ευθυμήσουμε πάντως, ποιος να το έλεγε το Δεκέμβριο και ποιος να το πιστευε:

Το Σεπτεμβριο ο Arkin με AMD RX 5700xt και o billeiros με 2080 ti. :D

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Έτσι για να ευθυμήσουμε πάντως, ποιος να το έλεγε πάντως το Δεκέμβριο και ποιος να το πιστευε:

Απολυτα ακομα και το 60αρι που γλιτωσα απο την nitro θα παει σε ssd ηταν να παρω 500αρι θα παω σε 1tb να χωσω παιχνιδια(gears 4/hitman 2/ffxv) ειναι κοντα 300. 

Ποτε δεν ημουν nvidiakias ουτε amdakias. Κοιταω το συμφερον μου πανω απο ολα και αυτο πρεπει να κανει καθε σωστος καταναλωτης που εκτιμαει τα χρηματα που βγαζει με τον κοπο του τα οποια δεν βγαινουν ευκολα. Ουτε o billeiros ηταν amdakias οι κοντρες ηταν χαζες που καναμε. Του χρονου με το καλο να μπει και για τα καλα το Ray tracing και βλεπουμε με τις rdna 2 και ampere υγεια και ολα βρισκονται. 

Δειτε λιγο στο relive μπορειτε να αλλαξετε τα hotkeys? Πχ για screenshot εχουν ctrl+shift+E. Προσπαθω να το αλλαξω σε ενα κουμπι και δεν με αφηνει. Ειναι bug η πρεπει να κανω κατι αλλο?

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Έτσι για να ευθυμήσουμε πάντως, ποιος να το έλεγε πάντως το Δεκέμβριο και ποιος να το πιστευε:

Έχω και 5700 για ξεκαρφωμα χαχα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Ασχολήσου με Undervoltage και θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες.

Ναι εχω κανα 2ωρο το εριξα κατω απο το 1volt και μπορω να πω οτι με 30% ανεμιστηρες(ειναι 1700 στροφες κοντα) εχω 32db εδω που καθομαι. Μετρηση με smart tools απο κινητο. Ο ηχος απο τα ηχεια της οθονης ειναι 40db+. Θα πειραματιστω και με morepowertools. Ambient εχω 24-25.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Δειτε λιγο στο relive μπορειτε να αλλαξετε τα hotkeys? Πχ για screenshot εχουν ctrl+shift+E. Προσπαθω να το αλλαξω σε ενα κουμπι και δεν με αφηνει. Ειναι bug η πρεπει να κανω κατι αλλο?

Δεν παίρνει 1 πλήκτρο μόνο, νομίζω ούτε καν 2.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δεν παίρνει 1 πλήκτρο μόνο, νομίζω ούτε καν 2.

Αρα θελει 3 υποχρεωτικα. Μπελαλιδικο αλλα ευτυχως εχουμε και το afterburner.

Και μια εικονα απο yuzu. Μario odyssey παει με 15fps. Οι opengl drivers εχουν μεγαλα θεματα. Ευτυχως γυρνανε σε vulkan ολοι.

https://postimg.cc/DJSkXWrx

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρα θελει 3 υποχρεωτικα. Μπελαλιδικο αλλα ευτυχως εχουμε και το afterburner.

Θα σου έλεγα (προσωρινά τουλάχιστον) να το αποφύγεις.

Έχει ακόμα κάποια θέματα κα ασυμβατότητες η Navi σειρά, να δεις συμπεριφορά στην αρχή μόνο με τα δικά της προγράμματα.

Πέρνα και από το αντίστοιχο θέμα ρυθμίσεων (και εσείς, οι λοιποί) να συμπληρώσετε διαπιστώσεις και νέα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

Έχει ακόμα κάποια θέματα κα ασυμβατότητες η Navi σειρά, να δεις συμπεριφορά στην αρχή μόνο με τα δικά της προγράμματα.

Πέρνα και από το αντίστοιχο θέμα ρυθμίσεων (και εσείς, οι λοιποί) να συμπληρώσετε διαπιστώσεις και νέα.

Εχω βάλει το recording στο ctrl shift num lock + και το streaming με ίδια τα πρώτα δύο πλήκτρα και num lock -.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Αυτο θα κανω προσπαθησα να παιξω με lightshot αλλα στο tomb raider δεν τραβαει screens. Θα αρκεστω στο ctrl shift E η θα βαλω τιποτα 1-2-3 μαζι που ειναι ευκολο. Για πιο θεμα γραφεις σε εχασα εδω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Αυτο θα κανω προσπαθησα να παιξω με lightshot αλλα στο tomb raider δεν τραβαει screens. Θα αρκεστω στο ctrl shift E η θα βαλω τιποτα 1-2-3 μαζι που ειναι ευκολο. Για πιο θεμα γραφεις σε εχασα εδω.

1-0

😛

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε @Arkin   μια ταπεινη γνωμη απο εναν αγνωστο που δυστυχως δεν εχει πολυ χρονο  για να γραφει στα φορουμς - και να πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει και η δημοτικοτητα - και σε οποιον θελει να με αμφισβητησει θα πω απο τωρα....................καλα κανεις ειμαι ασχετος , για να λυσουμε και το εγωιστικο...

Α) Λες και ο ιδιος και σου λενε οτι βιαστηκες.......???? Πλακα κανεις? πλακα κανετε?? οι καρτες ηταν οτι φθηνοτερο στην Ευρωπη και εξαφανιστηκαν και σε μερικες ωρες....και με τρια χρονια εγγυηση και αλλαγη σε ενα απο ποσες δεκαδες δεν ξερω κι εγω καταστηματα...οποιος δεν βιαζοταν σε μερικες ωρες εχανε την προσφορα...τι εννοουμε βιαστηκες? Εξαιρετικα εκανες...

Βου) Σωπατε ρε παιδια...ξερατε απο πριν οτι το πλαισιο θα κανε το κουλο να φερει μια απο τις πιο "καλες" και συναμα ακριβες υλοποιησεις, - που σημειοτεον δεν υπαρχει κ αλλου στην Ελλαδα - σε τιμη ενδεχομενως παλι πιο φθηνης στην Ευρωπη, και του λεμε του ανθρωπου οτι βιαστηκε...Δεν μας το λεγατε και μας να περιμενουμε μερικες μερες....αφου ειχατε κονε με τον ανηψιο του Γεραρδου...

C)  ("σε" Γαλλικο παρακαλω!). Εγω εχω την Evoke....(χαλια σου λεω). Εσυ τη reference. Ο Μητσος την Nitro. Ο Βαγγος την Gigabyte (μμμ...!) κ.ο.κ.  και ολοι ιδιο επεξεργαστη...

Καθομαστε και surfaρουμε, διαβαζουμε κανα insomnia και κανα αθλητικο, βλεπουμε καμια ταινια με την γκομενα (γυναικα εγω για να μαστε και politically correct!) Ποιος εχει προβλημα θυρυβου?

Εεεμμ....κανενας?Ολες ειναι λιγο πολυ αθορυβες

Di) Εχουμε τσιτωσει με τα μπουνια και σφαζουμε τσι οχτρους μας στο witcher και μαλωνουμε με την wwf ξεκοιλιαζοντας και γδερνοντας την τοπικη πανιδα στο Sottr και μπαμ μπουμ οι πιστολιες στο Gears...Ποιος βγαζει τα περισσοτερα fps? 

Εεεεμ...κανενας? (και μην ακουσω μλκια για το 1% που μπορει να εχει καποιος)

Και ποιος εχει προβλημα θορυβου...?

Εεεεμμμ κανενας? φοραμε ολοι ακουστικα ή ο Μητσος που ειναι και πιο τσιφτης εχει 5.1 που γκρεμιζουν τοιχους. (και μην ακουσω μλκια οτι κοιμαται το μωρο η ενοχλει την γυναικα ο ηχος απο την blower καρτα.......το πληκτρολογιο και το mouse μου οταν παιζω counter κανουν δεκαπλασιο θορυβο.)

Εεεε...τωρα αν κανεις video rendering με την καρτα σε επαγγελματικο επιπεδο, τι ν σου πω? Πηρες λαθος καρτα γενικοτερα.. 

ε) Θα πεσουν κι αλλο οι 5700...και οι 2070, . και οι 2060 super και μη...και μαλιστα πιο γρηγορα αναλογικα με την τελευταια τριετια.. αλλα οποιος βολευεται περιμενει, οποιος θελει να αγορασει κοιταει την καλυτερη περιπτωση

(ΥΓ 1.δεν ξερω αν εχω..... και αρκετα pozt για να  λαβεις σοβαρα την γνωμη μου αλλα εκανες και γαμω τις αγορες) 

(ΥΓ 2.Ηθελα να ξερα ποιος εχει υπομονη να διαβαζει τοσο μεγαλα ποστ σαν αυτο....που μολις εγραψα )

• Like 14
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...