Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 1:21 ΜΜ, pontez2 είπε Πας όλο χαρά να ψηφίσεις και σου λένε "δεν υπάρχει κόσμος, σε ενημερώνουμε τωρα" (οκ αστειεύομαι, δε ξέρω αν ισχύει) Ισχύει, σε κρατάνε. Σε κρατάνε έχει δεν έχει κόσμο. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να καλέσει τον αστυνομικό ώστε να σε υποχρεώσει να μείνεις. Στην καλύτερη, αν έχει αρκετά άτομα, να γίνει συννενόηση και να μοιραστεί η εφορευτική σε ψηφοφορία και καταμέτρηση (να σου πουν δλδ έλα στις 7 παρά εδώ)
The_Judas Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Αν είσαι αναπληρωματικός πρέπει να παρουσιαστείς κανονικά το πρωί; ή απλά περιμένεις αν θα σε καλέσουν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 4 minutes ago, The_Judas said: Αν είσαι αναπληρωματικός πρέπει να παρουσιαστείς κανονικά το πρωί; ή απλά περιμένεις αν θα σε καλέσουν; Δυστυχώς το 1ο.
karaLRS Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Ναι και το παράτησαν? Δεν νομίζω. 😛 Τα έχει βγάλει τα "λεφτά του" και με το παραπάνω? Σίγουρα... το θέμα είναι αν μπορεί να είναι εμπιστοσύνης μια ηλεκτρονική ψηφοφορία;
randomcat Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, zmaskos είπε Εξαρτάται από τον δικαστικό αντιπρόσωπο .Στη σύζυγο που δεν πήγε εφορευτική όταν την κάλεσαν ήρθε κανονικά περιπολικό στο σπίτι και τα όργανα ευγενικά και της είπαν να παρουσιαστεί στο εκλογικό κέντρο. Κακώς δεν ήταν "απούσα", "εκτός πόλης", whatever.
kifinas Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, k_w_t είπε Εχω μια απορια ... Εαν ερθουν πχ στο σπιτι και πουνε στην γυναικα μου να παρουσιασει στο Εκλογικο τμημα και αυτη ειναι μονη της με το 2 χρονων παιδι μας τι θα πρεπει να κανει ? Να το παρει μαζι με το καροτσακι και να παει ? Υπάρχουν και χειρότερα. Να πηγαίνει ο σύζυγος να ψηφίσει με το μωρό στο καρότσι (η γυναίκα να είναι στην δουλειά) και να του λένε ααα είστε αναπληρωματικός, δεν με νοιάζει αν σας είχαν ειδοποιήσει (δεν είχε φτάσει ειδοποιητήριο), δεν με νοιάζει το μωρό. Καθίστε. Και μετά να ψάχνεις τι θα κάνεις με το μωρό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 32 minutes ago, karaLRS said: το θέμα είναι αν μπορεί να είναι εμπιστοσύνης μια ηλεκτρονική ψηφοφορία; Προς τα εκεί θα πάει αργά ή γρήγορα, σιγά μην φτάσουμε ξερω γω στο 2100 κι είμαστε ακόμα με ψηφοδέλτια... Κατα τα άλλα το όλο ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης της Εσθονίας είναι άξιο αναφοράς, όχι μόνο αυτό για εκλογές.
l337 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πολύ περισσότερο από μια τυπική ψηφοφορία. Ο σημερινός τρόπος ψηφοφορίας προφανώς και δεν είναι 100% αδιάβλητος. Ο ηλεκτρονικός τρόπος όμως είναι 100% διαβλητός. Οπότε ας μην γράφουμε.. απλά για να γράφουμε και να περνά η ώρα. 3 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κατα τα άλλα το όλο ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης της Εσθονίας είναι άξιο αναφοράς, όχι μόνο αυτό για εκλογές. Άξιο αναφορά επίσης είναι ότι κάποια γίνανε με σκοπό να περιορίσουν τα δικαιώματα της ρωσικής μειονότητας (σχεδόν το 25%), μιας και η μειονότητα δικαιούταν διαβατήριο (για να την κάνουν για αλλού) αλλά δικαίωμα για ηλεκτρονική ψήφο, όχι. Αλλά χέστηκε βέβαια ο wannabe φιλελέ δημοκράτης μενουμευρωπαίος. (δεν αναφέρομαι σε εσένα με το τελευταίο)
The_Judas Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Από που και ως που είναι 100% διαβλητός ο ηλεκτρονικός τρόπος; Μην δημιουργούμε τρομολαγνεία και τεχνοφοβία σε ένα τεχνολογικό φόρουμ... Δεν μιλάμε για μια ιστοσελίδα της πλάκας που δεν έχει updates και δεν έχει κλείσει ούτε τις βασικές τρύπες. Ούτε μιλάμε για συστήματα που η βάση δεδομένων δεν είναι σε clear text... Υπάρχουν δοκιμασμένα συστήματα με ένα σωρό δικλείδες ασφαλείας. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από The_Judas 1
Alex2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 1:38 ΜΜ, Menelaos83 είπε Aπλα δεν πας καθολου. Στις τελευταιες που μου ειχε ερθει χαρτι δεν πηγα και τελος. Είχα πάει την πρώτη φορά στα 25 μου . Κάθισα 15 ώρες εκεί . παρατηρησα ότι είχε έρθει 1 στους 3 απο τότε απλά δεν ξαναπήγα
l337 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε Υπάρχουν δοκιμασμένα συστήματα με ένα σωρό δικλείδες ασφαλείας. Το τροπάρι αυτό το λέγανε κι άλλοι μέχρι να γίνουν pwned. Και επειδή είμαι σχετικός στον χώρο, μπορείς εσύ να πιστεύεις πως είμαι τεχνοφοβικός ή τρομολάγνος, και άσε με να πιστεύω κι εγώ πως ορισμένοι -μάλλον- ζείτε σε μια ροζ φούσκα. (no offence με τα παραπάνω, και χωρίς διάθεση να σε ειρωνευτώ ή να σε προσβάλω ) Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από l337 1
james01gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δεν είναι θέμα διαβλητοτητας όσο προσωπικών δεδομένων. Ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να μπορεί να δει τι έχεις ψηφίσει με ψηφιακά ίχνη κτλ. Αν αυτό δεν είναι τρομακτικό τότε δεν ξέρω τι είναι... Ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν πρέπει να εφαρμοστεί αν και τελικά θα γίνει.
Donovan Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εκπαιδευτικούς καλύτερα. 3 μήνες άδεια έχουν και την Κυριακή ουτως η άλλως δεν δουλεύουν ποτέ. Αυτό θα ήταν το πρέπον.Αλλά σιγά μην 'ταλαιπωρούν' δ.υ και εκπαιδευτικούς,τις ιερές αγελάδες αυτού του τόπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις