tryfos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tarantules είπε Σκεπάζεις τον ηλιακό από Αύγουστο μέχρι αρχές Σεπτέμβρη ή όποτε λείπεις από το σπίτι για μέρες και τα 95€ τα τρώς σουβλάκια.Και τα 10 χρόνια εγγύηση αυτόματα γίνονται 20+ Εκτός της εγγύησης, τo θέμα είναι τι ακριβώς κάνουν αυτά -αν ξέρει κάποιος- και αν θα ήταν καλό γενικά να υπάρχουν. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από tryfos
apostolossmi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tryfos είπε Η Mastersol δίνει 10ετή εγγύηση στο μπόϊλερ αν αγοραστεί και τοποθετηθεί αυτό https://mastersol.gr/p/kit-epektasis-engyisis-iliakon-mastersol-ischyei-gia-to-boiler/ στα 95€. Εκτός του ότι μου φαίνονται πολλά και δεν ξέρω και τους όρους της εγγύησης, πιστεύετε ότι αξίζει; το βασικότερο δεν έχει :δοχείο διαστολής κλειστού κυκλώματος
Maurikycli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, apostolossmi είπε για τα νερά που εβραζαν τι έκανες;; Ο calpak έχει συλλέκτες ινβέρτερ! 😕
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Υπάρχει κάποιος με τετραμελή οικογένεια (4 ντουζ συν ένα γρήγορο λούσιμο κάθε μέρα) που να έχει ζεστό νερό σήμερα;
sonikk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, tryfos είπε Η Mastersol δίνει 10ετή εγγύηση στο μπόϊλερ αν αγοραστεί και τοποθετηθεί αυτό https://mastersol.gr/p/kit-epektasis-engyisis-iliakon-mastersol-ischyei-gia-to-boiler/ στα 95€. Εκτός του ότι μου φαίνονται πολλά και δεν ξέρω και τους όρους της εγγύησης, πιστεύετε ότι αξίζει; Για να βάλεις αυτό που πουλάνε και εννοώ την βαλβίδα υπερθέρμανσης πρέπει το μποιλερ να έχει ειδική οπή για να βιδωθει αυτό και το 99% των ηλιακων δεν διαθέτει αυτή την οπή εκτός και αν το ζητήσεις πριν παραγγείλεις το μποιλερ ώστε να στην κάνουν. Οπότε αυτή την βαλβίδα θα την πουλάνε για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν κάτι και να το ζητήσουν από πριν. Οι υπόλοιποι που δεν έχουν τέτοια οπή στον ηλιακό τους την πάτησαν,δεν μπαίνει τέτοιο πράγμα στον ηλιακό τους. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο και πιστεύει ότι μπορεί να μπει κάπου αλλού αυτή η βαλβίδα ας πει εδώ.Εγω αυτό γνωρίζω γιατί πέρυσι ήθελα να βάλω μια βαλβίδα θερμοκρασιας-πιεσης στον υπάρχον ηλιακό μου και δεν μπόρεσα λόγω μη ύπαρξης οπής.
yiannis_1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, phanispal said: Υπάρχει κάποιος με τετραμελή οικογένεια (4 ντουζ συν ένα γρήγορο λούσιμο κάθε μέρα) που να έχει ζεστό νερό σήμερα; Επειδή έχω μετρητή θερμοκρασίας και βλέπω διακυμάνσεις παίζει να μην έχει πιάσει πάνω απο 35 στους συλλέκτες εδω και 3 μέρες. Κράτησε όσο νερό κράτησε μέχρι χτες (και με λιγότερη χρήση απ αυτη που λες) και σήμερα αντίσταση για μπάνιο. Τι να κάνουμε να σκάσουμε.😁 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από yiannis_1 1
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Κι εγώ σήμερα το μεσημέρι έκανα ένα γρήγορο ντους και τέλος. Πριν λίγο άναψα αντίσταση για να κάνουμε μπάνιο όλοι. Απλά λέω για εκείνους που έχουν διπλούς συλλέκτες, επιλεκτικούς και λοιπά ψιψιψίνια κοκοκόψαρα. Εγώ έχω έναν αρχαίο με μονό συλλέκτη.
Maurikycli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Πόσα λίτρα δοχείο και πόσα τμ συλλέκτη;
jkoukos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, sonikk είπε Για να βάλεις αυτό που πουλάνε και εννοώ την βαλβίδα υπερθέρμανσης πρέπει το μποιλερ να έχει ειδική οπή για να βιδωθει αυτό και το 99% των ηλιακων δεν διαθέτει αυτή την οπή εκτός και αν το ζητήσεις πριν παραγγείλεις το μποιλερ ώστε να στην κάνουν. Οι Mastersol έχουν όλοι στα boiler την υποδοχή για να τοποθετηθεί αυτή η βαλβίδα. Γι' αυτό την πουλά η εταιρεία δίδοντας παράλληλα επέκταση της εγγύησης. 1
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Λ Πόσα λίτρα δοχείο και πόσα τμ συλλέκτη; Θα σε γελάσω, το νοικιάζω το διαμέρισμα και δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Ξέρω μόνο ότι είναι παλιός (~30 ετών), το καζάνι αποκλείεται να είναι πάνω από 120 λίτρα (ονομαστικά) και ο συλλέκτης είναι ένας στενός μονός.
Maurikycli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Με επιβεβαιώνεις ότι δεν χρειάζονται υπερβολές
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι απορώ κι εγώ και που αντέχει ακόμα, και που ζεσταίνει το νερό όσο το ζεσταίνει. Θέλει και συντήρηση αλλά ο ιδιοκτήτης φοβάται ότι αν πάει να τον ανοίξει κάτι θα του μείνει στα χέρια (πολύ ιδιόρρυθμος άνθρωπος, δε συνεννοείσαι εύκολα).
sonikk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Οι Mastersol έχουν όλοι στα boiler την υποδοχή για να τοποθετηθεί αυτή η βαλβίδα. Γι' αυτό την πουλά η εταιρεία δίδοντας παράλληλα επέκταση της εγγύησης. Σύμφωνοι αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό μια εταιρεία μόνο να έχει τέτοια οπή.Οι υπόλοιποι τί θα κάνουν αν θέλουν να βάλουν;
Maurikycli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 κι ο calpak έχει έξοδο ζεστών από πάνω και μπορείς να βάλεις με ένα "ταυ" αυτή τη βαλβίδα 😕 1
sonikk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Maurikycli είπε κι ο calpak έχει έξοδο ζεστών από πάνω και μπορείς να βάλεις με ένα "ταυ" αυτή τη βαλβίδα 😕 Δύο στα 150 brand είναι μικρό ποσοστό και πάλι.Αυτο εννοώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα