Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hrrsppzgl είπε

Σωστά κατάλαβες. Ψάχνω κάτι οικονομικό και δεν βλέπω να έχουν διαφορά σε αυτές τις τιμές. Επικοινώνησα με SOL:

- με ενημέρωσε ότι είχε 7 χρόνια εγγύηση, άρα είμαι εκτός

- μου έδωσε προσφορά το καζάνι που έχουν τώρα 389 ευρώ, στα 200 ευρώ.

Μήπως το καζάνι θα έπρεπε να στο κάνει δώρο μιας και στα 9 χρόνια δεν δικαιολογείται το τρύπημα του μποιλερ;

Προσωπικά ούτε στα διακόσια ευρώ θα το έπαιρνα.Εκτος και αν θες μετά την πενταετία πάλι να αλλάζεις μποιλερ...

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/8/2025 στις 1:11 ΜΜ, hrrsppzgl είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι οικονομικό, SOL ήταν.

Η βάση είναι 110cm. Παίζει ρόλο σε ποιο σημείο είναι οι συνδέσεις;

Κάποια γνώμη για τα παρακάτω boiler (περίπου 120cm όλοι)?

SOL -> https://www.skroutz.gr/s/4396735/SOL-Violaris-Boiler-Iliakou-160lt-Glass-Diplis-Energeias.html#reviews

SONNE -> https://www.skroutz.gr/s/446068/Sonne-Boiler-Iliakou-160lt-Glass-Diplis-Energeias.html?sku_loop=true

MASTER SOL -> https://www.skroutz.gr/s/6449010/MasterSOL-Eco-Boiler-Iliakou-160lt-Glass-Diplis-Energeias.html

Να το πάρετε. Ούτως ή άλλως τόσο κρατάνε πλέον τα μποιλερ, τώρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, πάνοσ2 είπε

Να το πάρετε. Ούτως ή άλλως τόσο κρατάνε πλέον τα μποιλερ, τώρα.

Δεν θα έλεγα ότι οι διαδικασίες κατασκευής και οι προδιαγραφές των υλικών  είναι ακριβώς  ίδιες σε όλα τα μποιλερ.

Όσο για την προσφορά που του έκαναν οκ ναι είναι ελκυστική αλλά ας συνυπολογίσει και φασαρια ξηλωματος,αγορά νέου μποιλερ ,εγκατάσταση κλπ αν μετά τα πέντε χρόνια τρυπήσει πάλι.

Προσωπικά θεωρώ μαπα κάθε εταιρεία που μποιλερ της δεν βγάζει την 15ετια.

Εγώ θα στρεφομουν άλλου για τον φόβο των Ιουδαίων.

Δημοσ.

Έχει κανείς ιδέα τι σημαίνει το "αξιολόγηση από φυ";

Αναφέρομαι στο "αλλάζω θερμοσίφωνα" καθώς ενώ μέχρι κάποια στιγμή που είχα κοιτάξει την αίτησή μου έγραφε κάτι σαν "προς αξιολόγηση" (ή κάτι τέτοιο) σήμερα που τσέκαρα (όχι πως περίμενα να έχουν βγει αποτελέσματα, αφού δεν ακούστηκε κάτι) είδα το παραπάνω "status"

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gsisr είπε

φορεας υλοποιησης. το ειδα κι εγω. τι σημαινει τωρα αυτο χρονικα..

Θα απαντήσουν πιστεύω μέχρι 10-18/09 λίγο υπομονή.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Θα απαντήσουν πιστεύω μέχρι 10-18/09 λίγο υπομονή.

Ε, έρχεται η ΔΕΘ και μπαίνουμε σε mood παροχών. Οπότε μάλλον παίζει δυνατά να βγάλουν και τα αποτελέσματα, που αναβάλουν τόσους μήνες :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haris_216 είπε

Ε, έρχεται η ΔΕΘ και μπαίνουμε σε mood παροχών. Οπότε μάλλον παίζει δυνατά να βγάλουν και τα αποτελέσματα, που αναβάλουν τόσους μήνες :P

Θα τα βγάλουν θα δώσουν παροχές φουλ και μετά το Δεκέμβρη θα πουν ελάτε εδώ θα ανεβάσουμε τιμές πετρελαίου φπα και όλα καλά λίγο εισφορές προς τα πάνω και ζήσαν αυτοί καλά και 'μείς χειρότερα. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, πάνοσ2 είπε

Κάποιες έχουν αξιολογηθεί, αλλά μέχρις εκεί.

Τίποτα το ουσιαστικό.

Δηλαδή έχουν πάρει το "οκ" αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sonikk είπε

Αν χειμωνιασει όταν ανακοινωθεί θα πάει απατο πάλι...

Πώς τα καταφέρνουν έτσι κάθε φορά δεν ξέρω...

Τι να καταφέρουν? Τα χρήματα είναι περιορισμένα και οι αιτήσεις πολλές.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Τι να καταφέρουν? Τα χρήματα είναι περιορισμένα και οι αιτήσεις πολλές.

Δηλαδή μπορούν να εντοπίσουν πανευκολα κάτι εκατομμύρια αυτοκινήτων χωρίς ΚΤΕΟ αλλά όχι να επεξεργαστούν τις αιτήσεις για το πρόγραμμα;

Πίστεψέ με..ότι θέλουν το μπορούν..

Απλά ψάχνουν και το σωστό timing......

Πάντως δεν θα προχωρήσει το πρόγραμμα όπως θα περίμεναν  γιατί γενικά πάει κατά διαόλου η όλη φάση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sonikk είπε

Δηλαδή μπορούν να εντοπίσουν πανευκολα κάτι εκατομμύρια αυτοκινήτων χωρίς ΚΤΕΟ αλλά όχι να επεξεργαστούν τις αιτήσεις για το πρόγραμμα;

Πίστεψέ με..ότι θέλουν το μπορούν..

Απλά ψάχνουν και το σωστό timing......

Πάντως δεν θα προχωρήσει το πρόγραμμα όπως θα περίμεναν  γιατί γενικά πάει κατά διαόλου η όλη φάση.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Δεν ξέρω αν έχεις δικιά σου επιχείρηση ή όχι ή αν σε προσβάλω με την ερώτηση μου οπότε προκαταβολικά σου ζητάω συγγνώμη επίσης τον Κυριακο δεν τον χωνεύω, αλλά το να δουν τις αιτήσεις είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο κομμάτι είναι να δώσουν τα χρήματα. Το ταμείο είναι μείον. Οπότε φαντάσου να την επεξεργαστούν και να πουν από τις 190.000 αιτήσεις δεκτές θα γίνουν μόνο οι 12.000 ή οι 15.000 ελέω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης. Στα κτεο επειδή θα γίνει αθρόα είσοδος χρημάτων στα ταμεία του κράτους μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν είναι δύσκολο να πάρεις τα χρήματα. Το δύσκολο είναι να τα δώσεις ειδικά αν δεν υπάρχουν τα κονδύλια.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...