Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα έτσι κι αλλιώς τα χρήματα στις επιχειρήσεις (το ποσό του voucher δηλαδή) τα δίνουν πολύύύ μετά. 

Γνωρίζω σίγουρα ότι στο προηγούμενο "αλλάζω θερμοσίφωνα" τα ποσά εξοφλήθηκαν ένα χρόνο μετά που έληξε το πρόγραμμα. Με κάποια προκαταβολή που τους είχαν δώσει γύρω στους 9 μήνες μετά. Και αυτά μετά από γκρίνιες και πιέσεις από επιχειρήσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Μα έτσι κι αλλιώς τα χρήματα στις επιχειρήσεις (το ποσό του voucher δηλαδή) τα δίνουν πολύύύ μετά. 

Γνωρίζω σίγουρα ότι στο προηγούμενο "αλλάζω θερμοσίφωνα" τα ποσά εξοφλήθηκαν ένα χρόνο μετά που έληξε το πρόγραμμα. Με κάποια προκαταβολή που τους είχαν δώσει γύρω στους 9 μήνες μετά. Και αυτά μετά από γκρίνιες και πιέσεις από επιχειρήσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες

Ε ναι γι αυτό δεν θα τσουλησει.

Το έκαναν και πολύπλοκο και οι ίδιοι οι προμηθευτές δεν εμπιστεύονται πλέον λόγω εμπειρίας τους από το προηγούμενο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ε ναι γι αυτό δεν θα τσουλησει.

Το έκαναν και πολύπλοκο και οι ίδιοι οι προμηθευτές δεν εμπιστεύονται πλέον λόγω εμπειρίας τους από το προηγούμενο πρόγραμμα.

Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Προφανώς και αρκετοί πέρσι είχαν πει "ποτέ ξανά" αλλά όταν έχεις τόσους μήνες σχετική απραξία (εν αναμονή του προγράμματος) και μετά (όταν βγουν τα αποτελέσματα) παίζει να σου έρθουν κάποιες δεκάδες πελάτες, δε νομίζω πολλοί να μείνουν στις περσινές τους δηλώσεις. Ακόμα και με τις στρεβλώσεις που υπήρξαν/υπάρχουν

update:  https://eleftherostypos.gr/deltia-typou/dynamiki-paremvasi-evie-gia-to-mellon-tou-kladou-iliakis-energeias

Επεξ/σία από haris_216
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Προφανώς και αρκετοί πέρσι είχαν πει "ποτέ ξανά" αλλά όταν έχεις τόσους μήνες σχετική απραξία (εν αναμονή του προγράμματος) και μετά (όταν βγουν τα αποτελέσματα) παίζει να σου έρθουν κάποιες δεκάδες πελάτες, δε νομίζω πολλοί να μείνουν στις περσινές τους δηλώσεις. Ακόμα και με τις στρεβλώσεις που υπήρξαν/υπάρχουν

update:  https://eleftherostypos.gr/deltia-typou/dynamiki-paremvasi-evie-gia-to-mellon-tou-kladou-iliakis-energeias

Δηλαδή παίζει και ματαίωση του προγράμματος?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Δηλαδή παίζει και ματαίωση του προγράμματος?

Αποκλείεται αυτό.

Τα άσχημο θα  είναι να πάρουν λίγοι όμως όπως στο προηγούμενο πρόγραμμα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε

Εμένα απλά μου είπαν ότι, όλα είναι στον αέρα.

Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα (άσχετο με το συγκεκριμένο) ενώ υπήρχαν λεφτά, ξαφνικά δεν υπάρχουν!

• Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε

Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα (άσχετο με το συγκεκριμένο) ενώ υπήρχαν λεφτά, ξαφνικά δεν υπάρχουν!

λεφτά υπάρχουν,  απλώς δεν τα έχουμε εμείς 😜

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...