haris_216 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 πμ Μα έτσι κι αλλιώς τα χρήματα στις επιχειρήσεις (το ποσό του voucher δηλαδή) τα δίνουν πολύύύ μετά. Γνωρίζω σίγουρα ότι στο προηγούμενο "αλλάζω θερμοσίφωνα" τα ποσά εξοφλήθηκαν ένα χρόνο μετά που έληξε το πρόγραμμα. Με κάποια προκαταβολή που τους είχαν δώσει γύρω στους 9 μήνες μετά. Και αυτά μετά από γκρίνιες και πιέσεις από επιχειρήσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες
sonikk Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 πμ 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Μα έτσι κι αλλιώς τα χρήματα στις επιχειρήσεις (το ποσό του voucher δηλαδή) τα δίνουν πολύύύ μετά. Γνωρίζω σίγουρα ότι στο προηγούμενο "αλλάζω θερμοσίφωνα" τα ποσά εξοφλήθηκαν ένα χρόνο μετά που έληξε το πρόγραμμα. Με κάποια προκαταβολή που τους είχαν δώσει γύρω στους 9 μήνες μετά. Και αυτά μετά από γκρίνιες και πιέσεις από επιχειρήσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες Ε ναι γι αυτό δεν θα τσουλησει. Το έκαναν και πολύπλοκο και οι ίδιοι οι προμηθευτές δεν εμπιστεύονται πλέον λόγω εμπειρίας τους από το προηγούμενο πρόγραμμα. 1
haris_216 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:14 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:14 πμ (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, sonikk είπε Ε ναι γι αυτό δεν θα τσουλησει. Το έκαναν και πολύπλοκο και οι ίδιοι οι προμηθευτές δεν εμπιστεύονται πλέον λόγω εμπειρίας τους από το προηγούμενο πρόγραμμα. Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Προφανώς και αρκετοί πέρσι είχαν πει "ποτέ ξανά" αλλά όταν έχεις τόσους μήνες σχετική απραξία (εν αναμονή του προγράμματος) και μετά (όταν βγουν τα αποτελέσματα) παίζει να σου έρθουν κάποιες δεκάδες πελάτες, δε νομίζω πολλοί να μείνουν στις περσινές τους δηλώσεις. Ακόμα και με τις στρεβλώσεις που υπήρξαν/υπάρχουν update: https://eleftherostypos.gr/deltia-typou/dynamiki-paremvasi-evie-gia-to-mellon-tou-kladou-iliakis-energeias Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:01 πμ από haris_216 1
tilaverboy Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 μμ 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Προφανώς και αρκετοί πέρσι είχαν πει "ποτέ ξανά" αλλά όταν έχεις τόσους μήνες σχετική απραξία (εν αναμονή του προγράμματος) και μετά (όταν βγουν τα αποτελέσματα) παίζει να σου έρθουν κάποιες δεκάδες πελάτες, δε νομίζω πολλοί να μείνουν στις περσινές τους δηλώσεις. Ακόμα και με τις στρεβλώσεις που υπήρξαν/υπάρχουν update: https://eleftherostypos.gr/deltia-typou/dynamiki-paremvasi-evie-gia-to-mellon-tou-kladou-iliakis-energeias Δηλαδή παίζει και ματαίωση του προγράμματος?
sonikk Δημοσ. Παρασκευή στις 06:44 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:44 πμ 18 ώρες πριν, tilaverboy είπε Δηλαδή παίζει και ματαίωση του προγράμματος? Αποκλείεται αυτό. Τα άσχημο θα είναι να πάρουν λίγοι όμως όπως στο προηγούμενο πρόγραμμα.
πάνοσ2 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 πμ Εμένα απλά μου είπαν ότι, όλα είναι στον αέρα.
πάνοσ2 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:35 μμ 4 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε Εμένα απλά μου είπαν ότι, όλα είναι στον αέρα. Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα (άσχετο με το συγκεκριμένο) ενώ υπήρχαν λεφτά, ξαφνικά δεν υπάρχουν! 1
macgyver3 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 μμ 6 ώρες πριν, πάνοσ2 είπε Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα (άσχετο με το συγκεκριμένο) ενώ υπήρχαν λεφτά, ξαφνικά δεν υπάρχουν! λεφτά υπάρχουν, απλώς δεν τα έχουμε εμείς 😜 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα