Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
Έχω ένα Panda του 2004 και τον τελευταίο καιρό κάνω γύρω στα 36χλμ κάθε μέρα. Σχεδόν όλα εκτός πόλης. Έχω παρατηρήσει ότι καίει 10€ (με τιμές ~1,75€/lit στην περιοχή μου)  για κάθε 75χλμ περίπου.
Σέρβις έχω να το πάω περίπου πριν 10μήνες και 8000χλμ.
Η κατανάλωση είναι οκ ή πρέπει να προσέξω κάτι? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται υπερβολική.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Αν δεν κάτσεις να υπολογίσεις L/100 km με τον κλασσικό τρόπο, τι περιμένεις να σου πούμε με τα €10;

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, petran91 είπε

Εγραψα και τιμη διπλα γι αυτο το λογο. 8.1 lit/100km βγαινει

Εγώ 7,6 το υπολογίζω.

Δημοσ.

1100cc είναι.

Άμα είναι 7.6 καλά είναι, πριν που το έκανα μια γρηγοραδα 8.1 μου βγήκε θα το ξαναδώ βεβαια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran91 είπε

1100cc είναι.

Άμα είναι 7.6 καλά είναι, πριν που το έκανα μια γρηγοραδα 8.1 μου βγήκε θα το ξαναδώ βεβαια

Κάντο πάλι αργάδα να σου βγει λιγότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8.1 βγαίνει.

Είναι αποδεκτά?

Εdit: το υπολόγιζα στα 70km, τώρα είδα ότι έγραψα 75 εδώ.

Έστω 7.5-8 lit/100km λοιπον χοντρά.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Εφόσον τα περισσότερα χιλιόμετρα που κάνεις είναι εκτός πόλης, τα 7,6 l/100km είναι αρκετά υψηλή κατανάλωση.

Από την άλλη το μοτέρ είναι μόλις 1100сс, οπότε άμα το τρέχεις λογικό μου φαίνεται.

Δημοσ.

Ναι είναι πολύ προσεγγιστικά.

Απλώς ήθελα να δω αν είναι τόσο ανησυχητικό ώστε να πρέπει να το δει μηχανικός αμεσα.

Στην επόμενη αλλαγή λαδιών που είναι σε 2k km έχω σκοπό να το αναφέρω στον μηχανικό που το πάω.

Με 100 το πάω και όχι με "βίαιες" επιταχύνσεις. Βέβαια είναι περιφερειακός δρόμος και έχει φανάρια κάθε λίγο και λιγάκι και είμαι συνέχεια σταμάτα ξεκινα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, petran91 είπε

Ναι είναι πολύ προσεγγιστικά.

Απλώς ήθελα να δω αν είναι τόσο ανησυχητικό ώστε να πρέπει να το δει μηχανικός αμεσα.

Στην επόμενη αλλαγή λαδιών που είναι σε 2k km έχω σκοπό να το αναφέρω στον μηχανικό που το πάω.

Με 100 το πάω και όχι με "βίαιες" επιταχύνσεις. Βέβαια είναι περιφερειακός δρόμος και έχει φανάρια κάθε λίγο και λιγάκι και είμαι συνέχεια σταμάτα ξεκινα.

Αυτό στα bold πιο πολύ μοιάζει με συνθήκες πόλης, και όχι εκτός πόλης όπως ισχυρίστηκες αρχικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...