Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.  Επειδή λατρεύω το μέλι και καθημερινά τρώω τουλάχιστον 2 φορές την μέρα,  δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κατι το ποιοτικό εδώ στην αθηνα. Παίρνω κατά καιρούς 5-6 βαζάκια από το χωριό μ στην Μάνη,  αλλά τελειώνει γρήγορα και όταν ξεμενω δεν ξέρω δοκιμάζω διαφορά διαφορετικά . Το μεν το παίρνω σε διπλασια τιμη ( 15€/βάζακι) από ότι τα εδώ στην Αθήνα αλλά έχει γεύση μελιού,  έντονη και γευστικοτατο.  Τα δε έχουν γεύση νερού με ζάχαρη και είναι ένα λευκό πράγμα.  Ξέρω είναι λίγο περίεργος στο συγκεκριμένο έδεσμα.  Έχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα/ παραγωγό εδώ Αθήνα ή έστω να στέλνει; δεν με νοιάζει τόσο η τιμή αρκεί να είναι ποιοτικό 

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συγγνωμη γιατι να πληρωνουμε `15 ευρω το μελι? αυτοι τσαμπα δεν το περνουν απο τις μελισσες?

:P

πλακα κανω

αλλα οντως μελι απο παραγωγο ειναι το καλυτερο...οσα περνω απεξω ειναι πολυ νερουλα..αγνωστος ο λογος...τι μας ταιζουν αραγε

Δημοσ.

Μπορείς να ζητήσεις να σου το στείλουν,  ίσως.

Κάνε μια ερώτηση στον παραγωγό.

Αν είναι ξυπνιος, θα χαρεί να αυξήσει τον κύκλο των εργασιών του. 

Αυτό κάνω ,  με μέλι από νησί. 

Δημοσ.

Επαρχία από ντόπιους μελισσοκόμους  7,00€ το κιλό ώστε να γνωρίζω και τι παίρνω. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από σούπερ μαρκετ. Παίρνω καστανιάς (λίγο πικρό) και το πιο συνηθισμένο σε όλους πεύκο.

Σίγουρα θα βγεις κάπου γύρω από την περιοχή σου ώστε να μην χρειαστεί και να πας αλλά να σου το φέρουν ίσως γνωστοί σου.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ παίρνω αυτό 

https://www.facebook.com/KoRYSOrganicHoney/

μου αρέσουν τα βουνίσια μέλια (έλατο, βελανιδιά κ.λπ.). Είναι πατριώτης (Καλαβρυτινός) και ξέρω τα μελίσσια του/εργαστήριό του
εάν το δοκιμάσεις δεν έχει επιστροφή εκτός εάν τρως θυμάρι 

• Super Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, d4mage said:

Επαρχία από ντόπιους μελισσοκόμους  7,00€ το κιλό ώστε να γνωρίζω και τι παίρνω. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από σούπερ μαρκετ. Παίρνω καστανιάς (λίγο πικρό) και το πιο συνηθισμένο σε όλους πεύκο.

Σίγουρα θα βγεις κάπου γύρω από την περιοχή σου ώστε να μην χρειαστεί και να πας αλλά να σου το φέρουν ίσως γνωστοί σου.

7 ευρώ το κιλό και αγνό μέλι, νομίζω πως δεν παίζει να υπάρχει! 

• Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κάτι παρακάτω από 7 ευρώ είναι η μέση τιμή χονδρικής, οπότε από απευθείας από παραγωγό με 7-7,5 παίζει.

Αθήνα και λιανικώς σίγουρα ΔΕΝ παίζει τέτοια τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Τι εννοείς αγνό μέλι; Έτοιμο δηλαδή το φύλλο της κηρήθρας σε σπίτι σου; Μέλι, ντόπιο σε γυάλινο βαζάκι του 1 κιλού στα 7.00€

Κατέβα προς Χαλκιδική και στείλε μου να σου πω που θα πας να βρεις σωστό μέλι. Τουλάχιστον εγώ ξέρω τι περιέχει και από ποια σημεία το βγάζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μελι βανιλια ελατης που παιρνω ουτως ή αλλως δεν παιζει στα sm 

Μονο παραγγελια σε μικρα καταστηματα ή παραγωγους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά ξεκολλήστε λίγο, οι άνθρωποι φτιάχνουν το δικό τους μέλι εάν περάσετε από τα σπίτια τους τόσο θα το βρείτε. Δηλαδή τόσο το αγοράζω ντε και καλά πρέπει να το αγοράζω 15.00€ από το lidl επειδή δίνετε τα λεφτά σας όπου να ναι; 

Καταρχήν ποτέ στη ζωή μου δεν έχω βάλει κουταλιά από σούπερ μάρκετ. Το μόνο που δοκίμασα είναι στα καφέ για κάνα τσάι. Δηλαδή ποιος αγοράζει μέλι από σούπερ μάρκετ; 

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

To μέλι της ζωής ρε παιδιά!!!

Μόλις είδα το τίτλο του θρεντ μπήκα να ποστάρω αυτό και να φύγω. Με πρόλαβες. Πάρε το λάικ σου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...