Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Πέτρος said:

Μα κι εγώ ορθόδοξα το πήγα (αν και με έψηνε για κάμποσο η πυρωμένη Barbie), αλλά είναι τόσο συνειδητά κακό το γράψιμο στις επιλογές που αν είσαι απλά ευγενικός στο πηγαίνει στο ερωτικό με τη μία.

Τα ΜΕ κραζαμε (ή τα πρώτα DA), αλλά εδώ είναι πολύ χειρότερο το σκηνικό (απλά σε κάποιες φάσεις πολύ καλά δοσμένο, με τον Ast πχ). 

Άσχετο...στο steam το έχω (κακώς, αλλά εκεί μου ήρθε δώρο), όταν βάζεις mods σταματά να μετράει achievements, ε? Ένα για κάμερα είχα, κι ένα για να μην έχει βάρος ο χρυσός, μου την έκαναν γμτ. 

Για τα achievements βάλε το script extender 

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mike299 είπε

Για τα achievements βάλε το script extender 

Πρέπει να το ψάξω αυτό, αν και πολλά λογικά δεν θα τα προλάβω ή θα έχουν χαθεί αν συνδέονται με σημεία συγκεκριμένα. 

Πολύ κακή κλιμάκωση στις μάχες, πάντως. 

Spoiler

Πήγα στο κωλόσπιτο στην κόλαση, πρακτικά το ξυρισα χωρίς καν να χρησιμοποιήσω spell, πήγα στο δωμάτιο εξόδου με όλα φορτωμένα , και προφανώς με ξεσκισαν, αφού στον 1ο γύρο τους, πριν καν κινηθώ, είχαν εξαϋλώσει τον Ast.

Τους έκανα ζημιά στη συνέχεια, για το ονορε, έφαγα 5-6, αλλά προφανώς δεν έφτανε.

Για να δούμε με καλύτερο στήσιμο. 

Δημοσ.

Σα να κατάλαβα τί εννοείτε ότι αν ανέβαινε κι άλλο σε level θα ήταν τρομακτικά ΟΡ.

Spoiler

Έπαιξα ξανά την τελική μάχη στο "σπίτι", είχα σώσει ακριβώς πριν μπω στο δωμάτιο. Ξέροντας τις δυνάμεις/αδυναμιες τους, απλά άλλαξα λίγο τα όπλα (το ατελείωτο inventory που λέγαμε) και ψιλοαποφάσισα τί θα χρησιμοποιούσα (μάλλον) από φίλτρα/ξόρκια κλπ...τσο&τσο&τσο&λο έπεσε, σε βαθμό που τον απαύτωσα πριν καν γκρεμίσω όλες τις κολόνες...δεν το πίστευα πόσο άλλαξε η μάχη με τους ίδιους ακριβώς χαρακτήρες, στο ίδιο level, στο ίδιο χρονικά σημείο.

Βγαίνω, πάω camp, αφήνω Laezel και παίρνω το μωρό και πάω να σώσω τα πεθερικά, χωρίς long rest πάντα. Στη συγκεκριμένη μάχη είχα φάει επίσης ξύλο, πριν λίγο καιρό που είχα γράψει και παραπονεθεί.

Τώρα με δυσκόλεψε αρκετά παραπάνω από ότι ο Ραφ, αφού και πολύ περισσότερους (αν και σαφώς πιο αδύναμους) εχθρούς είχε, και έναν λιγότερο χαρακτήρα είχα (η Ελπίδα στην κόλαση είχε πιάσει γωνία, δεν ακουμπούσε εχθρό εκτός από ένα banish που έριξε, αλλά με θεράπευε συνέχεια...και το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς δεν της επιτέθηκε ποτέ), αλλά είχα κάνει και μλκία στον Ast (την οποία πήρα πρέφα μετά τη μάχη) όταν έδωσα στη diabolist τα gauntlets of CG strenght που τα είχα σε αυτόν, και του έβαλα άλλα στα οποία δεν ήταν proficient σαν AC, οπότε  όλα τα cast του ήταν off, δεν είχε δεύτερες επιθέσεις/κινήσεις, δεν έβγαζε διπλές επιθέσεις (τον έχω προφανώς dual-wield) και πολλά άλλα penalties.

Βγήκε κι εδώ, πολύ ζόρικα (με τη 2η, αφού δεν έπαιρνα πρέφα το θέμα με τον Ast και ήταν πρακτικά σα level 5 αντί για 12, αλλά και γιατί υπάρχει τεράστιο θέμα με τους "δείκτες" του παιχνιδιού...ενώ η γραμμή κίνησης ήταν ολόασπρη, έπεφτα ξανά και ξανά σε κάποια από τα διάφορα area spells τους και μου χάλαγε όλο το σχεδιασμό/έχανα πολλά ΗΡ, αλλά αντίστοιχα και τα δικά μου spells ενώ είχαν φωτισμένους εχθρούς, δεν τους ακουμπούσαν ποτέ...όχι να βγάζουν save, ήταν εκτός όταν γινόταν το cast, ενώ φωτίζονταν στο σχεδιασμό), αλλά βγήκε...χωρίς long rest μετά τη μάχη με το Ραφ και με μια μόνο αλλαγή χαρακτήρα.

Σειρά του Δράκου και του Δράκουλα, τώρα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/6/2025 στις 6:41 ΜΜ, Πέτρος είπε

Σειρά του Δράκου και του Δράκουλα, τώρα.

Spoiler

Ο Δράκος μέτριος.

Οκ, είχα το δαχτυλίδι για lightning immunity σε εμένα (pal), είχα τον Wyll (τον οποίο θα είχα στη συγκεκριμένη αποστολή λόγω συναφειας, έτσι κι αλλιώς) με αντίστοιχα το fiendish resistance,  βάρεσα στον Gale της ασπίδα της γκόμενάς του για πάγο για να μην ασχοληθώ με τα elementals και έμεινε το μωράκι να τρώει ξύλο...την πρώτη φορά ήταν δοκιμή εννοείται , δεν ήξερα τί παίζει , με σάπισε . Την δεύτερη με τα παραπάνω και το κράνος του Β στο βάθος , απλά θέμα να τον πιάνω πέρα-δώθε ήταν . 

Ο Καζαμπούμπου, απογοήτευση . Παραλίγο να τον βγάλω όταν πήγα καπάκι μετά το Δράκο , χωρίς lr παλι . Αν είχα απλά αλλάξει από την αρχή τον εξοπλισμό στα κατάλληλα και δεν είχα αφήσει τον Ast να βγει μπροστά (απλά πήγα στον γμστρώνα και άφησα τον W πριν) ώστε να μη φάει το domination, θα είχε βγει απλά και ωραία ...ούτε heal δεν χρειάστηκε στη μάχη κάποιος . 

Τώρα έχω το δίλημμα για τον Ορφέα, και μετά οι 3 τελικοί . 

Ίσως προλάβω από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή , αλλιώς μετά Αύγουστο .  

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...