phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Ιούλιο-Αύγουστο ειδικά σε νησί είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα για ΚΤ. Εδώ που τα λέμε, είναι πολύ δύσκολα και χωρίς ΚΤ, οπότε τι συζητάμε.
Niko09 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GiorgosT είπε Παιδιά, το ίδιο και εγώ. Πήρα σε όλους τους συμβεβλημένους ενός νησιού. 2 δεν απάντησαν ποτέ, οι άλλοι μόλις άκουγαν "Κοινωνικός Τουρισμός" ξαφνικά θυμόντουσαν ότι δεν έχουν δωμάτια (ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν) και με μία πυροβολημένη που νόμιζε ότι της χρωστούσαμε επειδή είμαστε με κοινωνικό τουρισμό και είχε υφάκι ειρωνικό και χιλίων καρδιναλίων, βριστήκαμε. Αυτά. Δε νομίζω να ξανακάνω αίτηση στο πρόγραμμα. Επρεπε να τους πεις οτι θα δωσεις και ενα μικρο χρηματικο ποσο επιπλεον στο χερι.Εκει πιστευω θ αλλαζαν γνωμη μερικοι.Ετσι βρηκα δωματιο στις ημερομηνιες που ηθελα με ΚΤ. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Niko09
GiorgosT Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Niko09 είπε Επρεπε να τους πεις οτι θα δωσεις και ενα μικρο χρηματικο ποσο επιπλεον στο χερι.Εκει πιστευω θ αλλαζαν γνωμη μερικοι.Ετσι βρηκα δωματιο στις ημερομηνιες που ηθελα με ΚΤ. Ισχύει αυτό που λες, σε έναν βαθμό, αλλά επειδή έχω ξαναπάρει στο παρελθόν, το βρίσκω προκλητικό εκ μέρους των ξενοδόχων να ζητάνε έξτρα (+50-80€/ημέρα) ενώ θα τσεπώσουν και τα εισιτήρια. Στην τελική, αν είναι να ξινίζουν τη μούρη τους κάθε φορά που ακούνε για κοινωνικό τουρισμό, να μην εντάσσονται στο πρόγραμμα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από GiorgosT 1
Niko09 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 38 λεπτά πριν, GiorgosT είπε Ισχύει αυτό που λες, σε έναν βαθμό, αλλά επειδή έχω ξαναπάρει στο παρελθόν, το βρίσκω προκλητικό εκ μέρους των ξενοδόχων να ζητάνε έξτρα (+50-80€/ημέρα) ενώ θα τσεπώσουν και τα εισιτήρια. Στην τελική, αν είναι να ξινίζουν τη μούρη τους κάθε φορά που ακούνε για κοινωνικό τουρισμό, να μην εντάσσονται στο πρόγραμμα. Γιατι πιστευεις οτι θα τους τα δωσω στο τέλος;Απατη αυτοι;Aπατη κι εγω. 1 3
Slither Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Αντε ρε μαμηθειτε,ξεφτιλες,ξεφτιλισανε τον θεσμο του κοινωνικου τουρισμου,καποτε πηγαιναμε σε 4στερα 5αστερα ξενοδοχεια,καθομασταν διακοπες 8-10 μερες και τωρα ψαχνεις να βρεις καταλλυμα με το κυαλι,τους παρακαλας για διαμονη της κακιας ωρας.Στα @@ μου αν με αποκλεισουν 2 χρονια,δεν ξαναπαιρνω μερος και τελος. 4
phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Δυστυχώς υπάρχει υπερτουρισμός, και κάνουμε σα να μην τον βλέπουμε. Έβλεπα προχθές σε κανάλι να λένε ότι φέτος θα έχουμε κάποια εκατομμύρια περισσότερους τουρίστες, και δε σχολίασε κανείς πού οδηγεί όλο αυτό. 1
Slither Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, phanispal είπε Δυστυχώς υπάρχει υπερτουρισμός, και κάνουμε σα να μην τον βλέπουμε. Έβλεπα προχθές σε κανάλι να λένε ότι φέτος θα έχουμε κάποια εκατομμύρια περισσότερους τουρίστες, και δε σχολίασε κανείς πού οδηγεί όλο αυτό. Στην Ισπανία και σε άλλες χώρες πάρθηκαν μέτρα για τον υπερτουρισμο,να μην μπορούμε να πάμε διακοπές η έστω ολιγοήμερες σε δικά μας μέρη και έρχεται το κάθε καρυδιάς καρύδι και κάνει εδώ πέρα διακοπαρες.Κριμα,ευτυχώς πρόλαβα πέρυσι τουλάχιστον και αξιοποιήσα τις επιταγές του τουρισμός για όλους. Σου έδιναν 100-150 ευρώ επιταγή για να πας στην Σάμο και στην Ευβοια,που ήταν πληγέντες περιοχές και έλεγες,σοβαρά τώρα,με 100 ευρώ δεν βγάζω ούτε τις βενζίνες να πάω. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Slither 1
arvacon Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα αυτό, καλύπτει διαμονή στην Αθήνα, αν κάποιος είναι κάτοικος επαρχίας; Επισης, γνωρίζουμε αν πρόκειται να πάρει παράταση, ή θα λήξει αυστηρά τέλος Ιουνίου τελικά; Επεξ/σία 15 Ιουνίου από arvacon
phanispal Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέχρι πέρσι είχε παρόχους στην Αθήνα, φαντάζομαι και φέτος. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Και εγώ κέρδισα το πρόγραμμα πέρσι. Έχω μέχρι 30/6/25. Οι υπόλοιποι δικοί μου δεν κέρδισαν. Προφανώς θα πάει χαμένο. Να ναι καλά το εξοχικό στην Κερατέα. Δεκάρα δεν δίνω στους κλέφτες Έλληνες ξενοδόχους. 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Να ναι καλά το εξοχικό στην Κερατέα. Αν δεν είχες σκοπό να το αξιοποιήσεις μιας και έχεις ήδη εξοχικό, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μην έκανες εξαρχής αίτηση, στην ουσία έφαγες το κουπόνι από κάποιον άλλο που πιθανώς να ήθελε να το αξιοποιήσει. 2 2 1
futureshock Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγω τώρα για να καταλαβω σε κατι δωματια που βρηκα 3 κλειδιων τον 15αυγουστο ειναι λογικό να μου αφαιρουν μονο 24€ το καθε εισητηριο ανα διανυκτέρευση ? Ο πινακας που γραφει για 1-11€ οτι πληρωνει ο οφελουμενος ανα διανυκτέρευση σε ποια περιπτωση ισχυει? Επεξ/σία 15 Ιουνίου από futureshock
MARIOSNURSE Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Αν δεν είχες σκοπό να το αξιοποιήσεις μιας και έχεις ήδη εξοχικό, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μην έκανες εξαρχής αίτηση, στην ουσία έφαγες το κουπόνι από κάποιον άλλο που πιθανώς να ήθελε να το αξιοποιήσει. Αυτό κατάλαβες εσύ;; Έκανα για να το αξιοποιήσω. Δεν υπήρχε τίποτα συμφέρον, γιατί είναι κλέφτες. 1 1
asdfnikos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου γνωρίζουμε πόσα χρήματα παίρνει το ξεναδοχείο για κάθε voucher που κόβει; πάει ανάλογα με την κατηγορία που βρίσκεται; 3-4-5 αστέρων; και πόσες μέρες θα δηλώσει διαμονή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα