futureshock Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Εγω βρηκα στην θασο 15αυγουστο και απο 135€ την βραδια μου το αφηνει με 2 εισιτηρια στα 87€ το βραδυ χωρις πρωινό. Τι ειναι αυτα ρε παιδιά? 24€ το καθε εισιτηριο λεει είναι η μείωση. Σε δωματιο 3 κλειδιων.
MikeJ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:33 μμ 1 hour ago, futureshock said: Εγω βρηκα στην θασο 15αυγουστο και απο 135€ την βραδια μου το αφηνει με 2 εισιτηρια στα 87€ το βραδυ χωρις πρωινό. Τι ειναι αυτα ρε παιδιά? 24€ το καθε εισιτηριο λεει είναι η μείωση. Σε δωματιο 3 κλειδιων. Σε κατάλυμμα 3 κλειδιών η ανώτατη (νόμιμη ) χρέωση ανά δικαιούχο ανά βραδιά είναι 4 ευρώ (με πρωινό) η 2 ευρώ χωρίς.
The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Στις 15/6/2025 στις 12:50 ΜΜ, Slither είπε Στην Ισπανία και σε άλλες χώρες πάρθηκαν μέτρα για τον υπερτουρισμο,να μην μπορούμε να πάμε διακοπές η έστω ολιγοήμερες σε δικά μας μέρη και έρχεται το κάθε καρυδιάς καρύδι και κάνει εδώ πέρα διακοπαρες.Κριμα,ευτυχώς πρόλαβα πέρυσι τουλάχιστον και αξιοποιήσα τις επιταγές του τουρισμός για όλους. Σου έδιναν 100-150 ευρώ επιταγή για να πας στην Σάμο και στην Ευβοια,που ήταν πληγέντες περιοχές και έλεγες,σοβαρά τώρα,με 100 ευρώ δεν βγάζω ούτε τις βενζίνες να πάω. ποια μετρα παρθηκαν στην Ισπανία; εκει οι ντοπιοι πετροβολουν τους τουριστες για να φυγουν 🤣 1
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 06:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:12 μμ Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι παράνομο να ζητούν οι πάροχοι κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν αναρτηθεί στους πίνακες. 1
arvacon Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι παράνομο να ζητούν οι πάροχοι κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν αναρτηθεί στους πίνακες. Φυσικα και ειναι παρανομο! Αλλα δηλωνουν πριν για να υπαχθουν στο προγραμμα και αλλα κανουν. Οπως κ οι αλλοι με τα airconditions και τους θερμοσιφωνες, που οταν μπηκαν στο προγραμμα, αυξησαν τις τιμες στο διπλασιο για να τα αρπαξουν απο δυο μεριες. 1
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:13 πμ εαν φετος που δικαιουσαι κλεισεις και πας,αυτο σημαινει οτι δικαιουσαι να συμετεχεις και του χρονου? γιατι λενε οτι εαν δεν πας δεν δικαιουσαι για 2 χρονια.
phanispal Δημοσ. Παρασκευή στις 07:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:25 πμ Είτε αξιοποιήσεις την επιταγή είτε όχι, την επόμενη χρονιά δε μπορείς να κάνεις αίτηση. Για να το πω σωστά, αίτηση μπορείς να κάνεις αλλά δε δικαιούσαι επιταγή και δε θα είσαι στους επιτυχόντες/επιλαχόντες. 1
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:56 πμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Είτε αξιοποιήσεις την επιταγή είτε όχι, την επόμενη χρονιά δε μπορείς να κάνεις αίτηση. Για να το πω σωστά, αίτηση μπορείς να κάνεις αλλά δε δικαιούσαι επιταγή και δε θα είσαι στους επιτυχόντες/επιλαχόντες. οποτε αφου δεν βρισκω κατι εκει που με βολευει,δεν χανω και τιποτα
phanispal Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Ναι, δεν αλλάζει κάτι εάν πας ή όχι. Απλά αν έχεις επιταγή για φέτος, μπορείς να την αξιοποιήσεις μέχρι του χρόνου, οπότε αν δε βρίσκεις κάτι φέτος μπορείς να κλείσεις κάτι για του χρόνου. Βέβαια έως τέλος Ιουνίου ή τέλος Ιουλίου αν πάρει παράταση. Εμείς κληρωθήκαμε πέρσι, πήγαμε Αύγουστο και φέτος δε δικαιούμασταν. Του χρόνου όμως μπορούμε.
LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ Εχει περασει κανεις απο Αρκιτσα Αιδηψο σας τα πηραν τα κουπονια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα