Razor333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Η βασικη εκδοση των μολις 6Κ ειναι ενδεικτικη τιμη εκκινησης, αν θελει καποιος φτωχουλης μονο 8core, 32ram, εναν 256ssd και μια καρτουλα οπως η 580, δεν παει σε workstation, ουτε hedt, κοινως εχει και desktop ryzen, οι καινουριοι θα εχουν και 10ge σε καποιες x570 μητρικες οπως και tb3 και usb3.1 10gb. Το mac pro ειναι να το παρεις φορτωμενο με τον 28core w-3275, 256GB ram, 4x radeon 7, 4x 2tb nvme και φυσικα την xdr οθονη, γυρω στα 50Κ το υπολογιζω οτι πρεπει να το συνδιασει καποιος για επεξεργασια 4Κ-8Κ raw multiterabyte videos απο την 50Κ red καμερα, με τους 10Κ φακους, ωστε στο τελος να ανεβαζει συμπιεσμενα videos στο καναλι του στο youtube, οπου κανει unboxing κινητα τηλεφωνα. 5
banned_acc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, fylatos είπε Πάντως πληροφοριακά και το HP Z8 G4 workstation από τα 5699 ξεκινάει για τα ίδια specs. Δεν είναι μη ανταγωνιστικό στην τιμή. Και έχω z840 τούμπανα και 3-4 zbook στη δουλειά. Επίσης οι Eizo που χρησιμοποιούμε για color grading και color managed work είναι στα 5χλ. Συνεπώς δεν είναι μακριά από τον ανταγωνισμό. Απλά θα πρέπει κάθε χρόνο να τα αναβαθμίζει όπως ο ανταγωνισμός και να μην τα αφήσει 5 χρόνια ως έχει. Δεν ανταγωνίζεται τα Homebrew συστήματα. Τα prebuild workstations χτυπάει. Κυρίως σε video/photo/print editing. Πάρτε μια και ένα 100k workstation να σας φύγουν τα μάτια. 5 χρονια ? Από το 2009 έχει να αναβαθμιστεί ουσιαστικά ο mac pro ...
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, fylatos είπε Πάντως πληροφοριακά και το HP Z8 G4 workstation από τα 5699 ξεκινάει για τα ίδια specs. Δεν είναι μη ανταγωνιστικό στην τιμή. Και έχω z840 τούμπανα και 3-4 zbook στη δουλειά. Επίσης οι Eizo που χρησιμοποιούμε για color grading και color managed work είναι στα 5χλ. Συνεπώς δεν είναι μακριά από τον ανταγωνισμό. Απλά θα πρέπει κάθε χρόνο να τα αναβαθμίζει όπως ο ανταγωνισμός και να μην τα αφήσει 5 χρόνια ως έχει. Δεν ανταγωνίζεται τα Homebrew συστήματα. Τα prebuild workstations χτυπάει. Κυρίως σε video/photo/print editing. Πάρτε μια και ένα 100k workstation να σας φύγουν τα μάτια. wtf θα ηθελα να δω τη μητρικη με τις ραμ πανω
pallisi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Όλα καλά από θέμα hardware. Αλλά δεν αγοράζει κάνεις apple για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά για το «δέσιμο» υλικού και λογισμικού. Και αυτό νομίζω ότι λείπει.
Choulio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Ναι Σε 5-6 άτομα στον πλανήτη. 😋 Άκου δεν έχω θέμα με τα μηχανήματα "για λίγους" . Και εγώ κατά καιρούς έχω σκάσει αρκετά €€€ για τεχνολογία (πχ αγόρασα το garmin fenix 5x plus) αλλά δεν μπορώ την υπερβολή στην τιμή. Πρέπει να παραδεχθεις και εσύ ότι είναι υπερβολική η τιμή που έδωσαν. Νομίζεις οτι αλλα αντιστοιχα workstation έχουν 2-3 χιλιαρικα ας πουμε; 13 λεπτά πριν, Razor333 είπε Η βασικη εκδοση των μολις 6Κ ειναι ενδεικτικη τιμη εκκινησης, αν θελει καποιος φτωχουλης μονο 8core, 32ram, εναν 256ssd και μια καρτουλα οπως η 580, δεν παει σε workstation, ουτε hedt, κοινως εχει και desktop ryzen, οι καινουριοι θα εχουν και 10ge σε καποιες x570 μητρικες οπως και tb3 και usb3.1 10gb. Το mac pro ειναι να το παρεις φορτωμενο με τον 28core w-3275, 256GB ram, 4x radeon 7, 4x 2tb nvme και φυσικα την xdr οθονη, γυρω στα 50Κ το υπολογιζω οτι πρεπει να το συνδιασει καποιος για επεξεργασια 4Κ-8Κ raw multiterabyte videos απο την 50Κ red καμερα, με τους 10Κ φακους, ωστε στο τελος να ανεβαζει συμπιεσμενα videos στο καναλι του στο youtube, οπου κανει unboxing κινητα τηλεφωνα. και βγάζει εισόδημα ενός εκατομυρίου το χρόνο.. Και ολα αυτα κάνοντας το κέφι του με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας.. υγ. άσχετα με τα post που παραθετω είναι ιδέα μου ή πλέον ελάχιστοι στο insomnia εχουν μια ιδεα απο τεχνολογια. Κάποτε θυμάμαι πολύ ψαγμένους να γράφουν και να κάνουν πραγματικη συζητηση.. οχι αυτο το πραγμα.. Αλλαξα εγω ή το insomnia; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Choulio 6 1
Drop_Dead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε τουςXEON τους είδες ρε ταγάρι; αλλα workstations εχεις ιδέα πόσο εχουν; πάλι μπάλες όλοι, με τα core2duo και τα razer πληκτρολόγιοα. Ταγάρι χαχαχαχα 🤣 Φυσικά και τους είδα. Ο 8πυρηνος που φοράει το basic μοντέλο έχει 2κ περίπου. Απλά το 256ssd εεε χτυπάει λίγο άσχημα στο μάτι 😰
Jiakometi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, guzel είπε 5 χρονια ? Από το 2009 έχει να αναβαθμιστεί ουσιαστικά ο mac pro ... Όχι δεν ισχύει... Ξεχνάς τον late 2013 (6 - 6.1)
fylatos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, guzel είπε 5 χρονια ? Από το 2009 έχει να αναβαθμιστεί ουσιαστικά ο mac pro ... Ναι αυθαίρετα είπα το 5 χρόνια. Θέλει ετήσιο κύκλο άντε διετή.
ELMastas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Σε λίγο θα δίνουν και προαιρετικό Casing εχτρά αλλιώς χύμα έξω ολα να γλυτώσουμε και μέταλλο 1
banned_acc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Jiakometi είπε Όχι δεν ισχύει... Ξεχνάς τον late 2013 (6 - 6.1) αυτό ήταν mac mini pro (γι αυτό είπα ουσιαστική αναβάθμιση) 😂
Jiakometi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, guzel είπε αυτό ήταν mac mini pro (γι αυτό είπα ουσιαστική αναβάθμιση) 😂 Όχι .... Δες εδώ Και εδώ Οντως 5 χρόνια αλλά αυτά τα μηχανήματα δεν είναι FMCG Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Jiakometi
Choulio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, guzel είπε αυτό ήταν mac mini pro (γι αυτό είπα ουσιαστική αναβάθμιση) 😂 Τα έχεις μπερδέψει. Το λεγόμενο trash can βγήκε το 13 1
banned_acc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Jiakometi είπε Όχι .... Δες εδώ Ναι βρε το ξέρω, αλλά δε νομίζω ποτέ κανείς να τον υπολόγισε ως mac pro τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Ούτε καν η apple γι αυτό επέστρεψε στο lineup του 09 σήμερα. Σήμερα αυτοαναιρεί δυο επιλογές της: α) lineup 2013 β) δεν ακολούθησε space grey αποχρώσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Δηλαδή θέλεις να μου πεις, ότι αν κάτσω να σου βγάλω τωρα μια φθηνότερη σύνθεση κατά 2-2.5 χιλιάδες €€€ θα είναι κατώτερη των περιστάσεων; Η υπερτιμολογηση του αιώνα έχει γίνει. Και το κορυφαίο, προαιρετικά τα ροδακια....παιζουν με το IQ μου φαίνεται.... Τεσπα....🙄🤔 Για βγάλτο. Μόνο για την μητρική θες ένα διχίλιαρο. 12 RAM slots και 4 PCie για κάρτες και 2 Gigabit συνδέσεις για δίκτυο και thunderbold. 1 ώρα πριν, gthe είπε Και που είναι το dual socket ρε apple για ν κάτσουν 2 xeon? Σε αυτή τη κατηγορία ποιος παίζει με μόνο socket πια; Σε έχει φάει για πρωινό ο precision 7000 της dell νομίζω. Και αυτός ο afterburner asic accelerator, πρέπει να δώσει δυνατά αποτέλεσμα σε benchmarking για πείσει. Dual socket μητρικές δεν θα βρεις με 4 PCie για κάρτες γραφικών. Μην συγκρίνουμε workstations με servers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα