Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συστημα για gaming. Ευχαριστω!

Ποσό που διαθέτουμε :1500

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη: ναι
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: δεν υπαρχει προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: δεν χρειαζεται Ποσό που διαθέτουμε :1500

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: δεν υπαρχει προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: δεν χρειαζεται

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας , καλη χρονια αξιζει να κανω upgrade το pc μου σε ddr4 ryzen , new mobo , 8gb ddr4 ram , η να το αφισο ετσι και να παρω gtx 1060 3gb?

PC SPECS:

MSI 970 MOBO

16GB DDR3 RAM HyperX 1866mhz

AMD FX 6350 6 CORES ( 3,9GHZ-4,3GHZ )

ASUS AMD RX 460 4GB

Ποσό που διαθέτουμε : εώς 300€

Χρήση υπολογιστή : video recording , gaming

Επεξ/σία από Mariosleagueoflegends
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Doubleshot είπε

Συστημα για gaming. Ευχαριστω!

Ποσό που διαθέτουμε :1500

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: δεν χρειαζεται Ποσό που διαθέτουμε :1500

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: δεν χρειαζεται

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=10630564%2C12397498%2C12204524%2C16097512

https://www.skroutz.gr/s/16603989/Gigabyte-GeForce-RTX-2070-Windforce-8GB-GV-N2070WF3-8GC.html 

Και τα υπόλοιπα από ένα μαγαζί, το foxstore (έχει καλές διαθεσιμότητες):

Untitled.jpg

12 ώρες πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Γεια σας , καλη χρονια αξιζει να κανω upgrade το pc μου σε ddr4 ryzen , new mobo , 8gb ddr4 ram , η να το αφισο ετσι και να παρω gtx 1060 3gb?

PC SPECS:

MSI 970 MOBO

16GB DDR3 RAM HyperX 1866mhz

AMD FX 6350 6 CORES ( 3,9GHZ-4,3GHZ )

ASUS AMD RX 460 4GB

Ποσό που διαθέτουμε : εώς 300€

Χρήση υπολογιστή : video recording , gaming

Καλή χρονιά, αν μπορείς να πουλήσεις όλα τα παραπάνω (220-250€) μπορείς να πας σε R5 2600+ B450 motherboard (Asrock,MSI)+ 16GB 3200MHz DDR4, RX580 (έως 200€).

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Doubleshot είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά. Αρχικά να γράψω πως είναι πολύ καλή η σύνθεση του tanasen, απλά παραθέτω και μια για 1440p gaming σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει. Φυσικά, σε κάποια παιχνίδια θα θυσιάζεις ρυθμίσεις γραφικών, σε άλλα ίσως όχι τόσο (έχει να κάνει με τον τύπο παιχνιδιού). Δες εδώ για να έχεις μια εικόνα του 2600x+1070ti σε 1440p ανάλυση ώστε να συγκρίνεις και να αποφασίσεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο -> https://www.youtube.com/watch?v=gIpQ2jRN1yo

Άνοιξε το spoiler γιατί είναι μακρυνάρι...😋

Από δυο καταστήματα τα κομμάτια του πύργου, dexter.gr & mdstore.gr

dexterrrr.jpg.306b67afbc402b1b4a9405f5b03f68ec.jpg

mdstore.jpg.8ce9c3fa26752f0988c77d4b21cbf140.jpg

+ ΟΘΟΝΗ 27'' + 1440p + 144hz, αρκετά vfm για αυτά που προσφέρει κατά τη γνώμη μου, χωρίς μεταφορικά από εδώ : https://www.eurosupplies.com.gr/?cat=45&subcat=153&product=46140&utm_source=skroutz.gr&utm_campaign=Price+Comparison&utm_medium=cpc&utm_content=textlink&utm_term=Gaming+Monitor+Samsung+27%22+Curved+%28LC27JG50QQUXEN%29

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις προτασεις σας. Εχω μια απορια. Δεν ειναι υπερβολικα μικρη η διαφορα μεταξυ 2600x και 2600 για 50€? Αν παω για τον 2600 και για 2070(?) ωστε να παω και στην οθονη που προτεινε ο jeandoumpier

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=10630564%2C12397498%2C12204524%2C16097512

https://www.skroutz.gr/s/16603989/Gigabyte-GeForce-RTX-2070-Windforce-8GB-GV-N2070WF3-8GC.html 

Και τα υπόλοιπα από ένα μαγαζί, το foxstore (έχει καλές διαθεσιμότητες):

Untitled.jpg

Καλή χρονιά, αν μπορείς να πουλήσεις όλα τα παραπάνω (220-250€) μπορείς να πας σε R5 2600+ B450 motherboard (Asrock,MSI)+ 16GB 3200MHz DDR4, RX580 (έως 200€).

Λιγω δισκολο δεν ξερω που να τα πουλησω και απλα σκεφτομουν για μια gtx

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubleshot είπε

Ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις προτασεις σας. Εχω μια απορια. Δεν ειναι υπερβολικα μικρη η διαφορα μεταξυ 2600x και 2600 για 50€? Αν παω για τον 2600 και για 2070(?) ωστε να παω και στην οθονη που προτεινε ο jeandoumpier

Nαι, απλά για να τον κλοκάρεις στα ρολόγια του 2600Χ θες καλύτερη ψύκτρα, οπότε στην τελική κερδίζεις 20€ περίπου.

3 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Λιγω δισκολο δεν ξερω που να τα πουλησω και απλα σκεφτομουν για μια gtx

Σε λίγο καιρό θα βγει GTX2050/2060 αν θες οπωσδήποτε Nvidia. Αλλιώς τώρα αξίζει μόνο η 1060 6GB από mid-range, η οποία όμως είναι λίγο ακριβή. Αλλά ο FX θα σε κρατάει πίσω... Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και έναν FX8350 αν τον βρεις μτχ. <50€. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Nαι, απλά για να τον κλοκάρεις στα ρολόγια του 2600Χ θες καλύτερη ψύκτρα, οπότε στην τελική κερδίζεις 20€ περίπου.

Σε λίγο καιρό θα βγει GTX2050/2060 αν θες οπωσδήποτε Nvidia. Αλλιώς τώρα αξίζει μόνο η 1060 6GB από mid-range, η οποία όμως είναι λίγο ακριβή. Αλλά ο FX θα σε κρατάει πίσω... Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και έναν FX8350 αν τον βρεις μτχ. <50€. 

Εχω μεχρι 300$ στιν διαθεση μου και θελω να παρω μια καινουργια καρτα η να παρω DDR4 mobo εσυ τι προτινεις ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mariosleagueoflegends είπε

Εχω μεχρι 300$ στιν διαθεση μου και θελω να παρω μια καινουργια καρτα η να παρω DDR4 mobo εσυ τι προτινεις ?

Nα περιμένεις και να μαζέψεις περισσότερα τότε.

Δημοσ.

Θελω να κανω μια αναβάθμιση και να παρω ενα σετακι ryzen

Θελω επεξεργαστη - μητρικη - μνημες

χρηματα που διαθετω 250-300 ευρω

Ποιος οικονομικος σχετικα ryzen εχει τα ποιο δυνατα ενσωματωμενα γραφικα για games ?

Το εχω χασει λιγακι με τους ryzen

Τι να παρω?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

Θελω να κανω μια αναβάθμιση και να παρω ενα σετακι ryzen

Θελω επεξεργαστη - μητρικη - μνημες

χρηματα που διαθετω 250-300 ευρω

Ποιος οικονομικος σχετικα ryzen εχει τα ποιο δυνατα ενσωματωμενα γραφικα για games ?

Το εχω χασει λιγακι με τους ryzen

Τι να παρω?

Σε αυτά τα λεφτά και εφόσον δεν έχεις gpu: Ryzen 2200G + Asrock B450M Pro4 + GSkill RipjawsV 2x8GB 3200MHz.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Σε αυτά τα λεφτά και εφόσον δεν έχεις gpu: Ryzen 2200G + Asrock B450M Pro4 + GSkill RipjawsV 2x8GB 3200MHz.

Αν πουμε οτι εχω μια μεσαια καρτα γραφικων (που στο μελλον θα παρω μεγαλυτερη) τι αλλαζει στην προταση?

Δημοσ.
Στις 26/12/2018 στις 9:10 ΠΜ, radiohead είπε

Καλημέρα. https://www.skroutz.gr/s/11139196/AMD-Ryzen-5-1400-Box.html

Αρκεί το τροφοδοτικό.

Καλημέρα. Το σύστημα το έφτιαξα βασισμένος σε αυτά που μου είπες και όντως είναι αυτό που θέλω οικονομικότατα.

Αρχικά δεν έβαλα την ASUS 450 αλλά την MSI 450 μου βγήκε 10€ παραπάνω no wories.

Πέρα από αυτό τελικά πήγα στον Ryzen 2200g καθώς η κάρτα γραφικών είναι απλά για πέταμα συγκριτικά με τα ενσωματωμένα VEGA.

Θα ήθελα να σε ρώτησω εσένα προσωπικά ή κάποιον άλλον που ξέρει αν στο μέλλον θα ήθελα να αναβαθμίσω με παραπάνω RAM και μια κάρτα γραφικών τι να κοιτάξω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Αν πουμε οτι εχω μια μεσαια καρτα γραφικων (που στο μελλον θα παρω μεγαλυτερη) τι αλλαζει στην προταση?

Ποια; Αν είναι επιπέδου GTX1050Ti ok, μπορείς να βάλεις 2x4GB RAM και ενδεχομένως αν σε παίρνει να ανέβεις σε Ryzen 5 2600.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...