Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μόλις τον πέτυχα, στην αρχή με τρόμαξε και μου την πέσαν όλοι. Την δεύτερη με κόλλησε σε ένα βράχο. Την τρίτη πέθανε. Δεν ξέρω μου φάνηκε εύκολος μετά την μάχη στο Academy που ήταν σε κλειστό χώρο, εκεί μου πήρε 2-3 φορες μαζί με summon.

Αν φας τους λύκους παλεύεται καλύτερα ναι. αλλά όπως είπα παίζω και 40 vigor, που οι περισσότεροι μάλλον θα είστε με περισσότερο εκεί.

Στην academy τον έφαγα 1st try και ούτε είχα mimic κλπ.

Spam bloody slash μόνο.

21 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

. Οι αρκούδες όμως ακόμα μου σπάνε τα @@. :P

Με τις αρκούδες σε αυτή τη περιοχή δεν είναι να παίζεις, μόνο spam weapon art κάνω. 😁 Μετά από καμιά 10ριά strong WAs και 2 critical ripostes ψοφάνε.

Επεξ/σία από ilos
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

May be a cartoon of one or more people, beard and text that says "r/Eldenring 5 days ago Posted by beauviolette The first time I got inside the Academy of Raya Lucaria"

πωωω ρε σεις, Τί έπαθα κει μέσα! Τί κάνουν τα παλικάρια; Πονάει το κορμάκι μου!

Εμένα οι αχώνευτοι

Spoiler

τοξότες στο Siofra River που σε έκαναν snipe από άλλο χάρτη

μου την έδιναν πολύ περισσότερο. Πήγα στην Academy με Colossal Sword και τους μάγους τους έδινα φάπες. Δεν με ενόχλησαν τόσο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Zus είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και summon και stake of Marika να προσθέσω. Ποιο πουλί; Το πουλί ήταν χαβαλές. Πραγματικά με τη λύσσα με την οποία σου επιτίθεται αυτός ο αλεπουδόλυκος ούτε ο Maliketh δεν σου επιτίθεται... Εγώ τα φωτάκια που λες τα έβλεπα μέχρι ένα σημείο που μάλιστα με οδηγούσαν σε γκρεμό. Είπαμε σαδιστικό παιχνίδι αλλά κάπου εκεί μου ήρθε να ουρλιάξω από τα νεύρα μου. Ούτε με τον Godskin τέτοια απελπισία...

Επίσης είμαι lvl 40 με τον Confessor μου. Ας μου προτείνει κάποιος ένα weapon της προκοπής που να μπορώ να αποκτήσω σχετικά εύκολα σε αυτό το level γιατί είμαι με ένα longsword +5 το οποίο κάνει μόνο για να καθαρίζει πατάτες.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έβγαλα Stormveil Castle φτύνοντας αίμα στην κυριολεξία, ίσως και να φταίει το γεγονός ότι είχα καλομάθει με το Moonveil. Τουλάχιστον αυτή τη φορά καθάρισα τα πάντα (νομίζω). Δεν έριξα Godrick και έφυγα αηδιασμένος όπως την πρώτη φορά 😛 

Όλα τα weapons είναι viable αρκεί να ανεβάζεις τα ανάλογα στατιστικά.Αυτη είναι η μαγεία του παιχνιδιού,ανάλογα με το όπλο που γουσταρεις και το ability που του έχεις βάλει να ανεβάσεις τα αντιστοιχα..Εγώ κοντεύω να βγάλω το παιχνίδι με τα double schimitar που είχε από την αρχή ο warrior. Είπα να το πάω φουλ επιθετικά αυτή τη φορά και εγκατέλειψα το κλασικό σπαθί με ασπίδα.Οταν θέλω να κάνω parry αντικαθιστω στο ένα hand ένα dagger με parry

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ilos είπε

Αν φας τους λύκους παλεύεται καλύτερα ναι. αλλά όπως είπα παίζω και 40 vigor, που οι περισσότεροι μάλλον θα είστε με περισσότερο εκεί.

Μην νομίζεις και εγώ εκεί κοντά είμαι, 45 vigor έχω νομίζω αλλα φοράω το δεύτερο πιο heavy armor, που clain, αλλα ναι κάτι κάνει.

Γενικά πολύ χαζό που το game δεν σου δίνει armors και προς το τέλος σε λούζει με armors κάθε δέκα λεπτά.

Επίσης χαζό ότι τα extra seeds και tears που βρίσκεις τα βάζεις στον ποπό σου.

Το ίδιο και για πολλά talismans, έχω βρει +2 πιο νωρίς από ότι βρήκα το +1. Γενικά νομίζω χρειάζεται λίγο rework το loot distribution.

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μόλις τον πέτυχα, στην αρχή με τρόμαξε και μου την πέσαν όλοι. Την δεύτερη με κόλλησε σε ένα βράχο. Την τρίτη πέθανε. Δεν ξέρω μου φάνηκε εύκολος μετά την μάχη στο Academy που ήταν σε κλειστό χώρο, εκεί μου πήρε 2-3 φορες μαζί με summon. Οι αρκούδες όμως ακόμα μου σπάνε τα @@. :P

Άλλο κακό αυτό με τις αρκούδες. Βλέπεις αρκούδα και βάζεις τα πόδια στους ώμους από το τρέξιμο. Βλέπεις δράκο και τον παίρνεις φαλάγγι. Τί κάψα έχουν με αρκούδες, gingerwolves και ποντίκια ποτέ δεν θα το καταλάβω...

Δημοσ.

πρεπει να αλλαζεις setup στα οπλα αναλογα τον εχθρο.

imps,wolves,ποντικια και κατι που μοιαζουν με γκομπλιν θελουν ειτε δυο daggers ειτε 2 σπαθια γρηγορα.Τεραστιοι εχθροι θελουν απο greatsword και πανω ωστε να κανεις τεραστιο damage και να παθαινουν στιγμιαιο  stun ωστε να μην κανουν attack ποτε.

σουπερ εξοπλισμενοι ιπποτες θελουν απο greatsword και πανω ωστε να σπαει το shield stance και να παθαινουν και σταν ωστε να τους πας καροτσακι.

φυσικα μπορεις να νικας και με το βασικο σου setup ,αλλα θα εισαι ολη την ωρα γυρω γυρω ολοι.....βαρατε με και ας κλαιω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

πρεπει να αλλαζεις setup στα οπλα αναλογα τον εχθρο.

imps,wolves,ποντικια και κατι που μοιαζουν με γκομπλιν θελουν ειτε δυο daggers ειτε 2 σπαθια γρηγορα.Τεραστιοι εχθροι θελουν απο greatsword και πανω ωστε να κανεις τεραστιο damage και να παθαινουν στιγμιαιο  stun ωστε να μην κανουν attack ποτε.

σουπερ εξοπλισμενοι ιπποτες θελουν απο greatsword και πανω ωστε να σπαει το shield stance και να παθαινουν και σταν ωστε να τους πας καροτσακι.

φυσικα μπορεις να νικας και με το βασικο σου setup ,αλλα θα εισαι ολη την ωρα γυρω γυρω ολοι.....βαρατε με και ας κλαιω.

Ούτε talisman δεν αλλάζω.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελειωσα το legacy dungeon των βουνών. Για όσες φορες πέθανα από σφαλιάρες, βάλε άλλες τόσες που έπεσα στο κενό. Το boss δεν είπε και πολλά, πέρα το εμφανισιακό wet dream δωδεκάχρονου ιάπωνα. :P Πάω να τα βάλω όλα φωτιά!  😈

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μόλις τελειωσα το legacy dungeon των βουνών. Για όσες φορες πέθανα από σφαλιάρες, βάλε άλλες τόσες που έπεσα στο κενό. Το boss δεν είπε και πολλά, πέρα το εμφανισιακό wet dream δωδεκάχρονου ιάπωνα. :P Πάω να τα βάλω όλα φωτιά!  😈

Ποιο είναι το legacy dungeon των βουνών; Το volcano manor εννοείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...