{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Το game κάνει κάνει cache τους shaders καθώς φορτώνει καινούργια assets, όσο παίζεις θα έχεις λιγότερο stutter. Το πρώτο mini-boss πάντα είχε stutter, ειδικά στην αρχή. Δεν ξέρω κατά ποσο διορθώθηκε από patches. Συνέχισε να παίζεις και άμα δεν δεις να ελαττώνεται μετά από ώρα τότε κάπου αλλου είναι το θέμα σου. Επίσης κλείσε το online άμα δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις άμεσα. 1
spocky Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το game κάνει κάνει cache τους shaders καθώς φορτώνει καινούργια assets, όσο παίζεις θα έχεις λιγότερο stutter. Το πρώτο mini-boss πάντα είχε stutter, ειδικά στην αρχή. Δεν ξέρω κατά ποσο διορθώθηκε από patches. Συνέχισε να παίζεις και άμα δεν δεις να ελαττώνεται μετά από ώρα τότε κάπου αλλου είναι το θέμα σου. Επίσης κλείσε το online άμα δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Αρα λες να μην πεσω στα 1080p ακομα ε; βοηθαει κανα setting απο nvidia panel;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, spocky είπε Αρα λες να μην πεσω στα 1080p ακομα ε; βοηθαει κανα setting απο nvidia panel; Από τι? 1440p? Αυτό κάντο άμα δεν είσαι happy με τα fps, στο stutter δεν πρόκειται να βοηθήσει τίποτα από CP από όσο ξέρω. Έτσι είναι το engine του game, δεν νομίζω ότι μπορείς να κανεις κάτι. Και από όλα τα settings νομίζω μονο τα shadows κάνουν σημαντική διαφορα στα fps. Φυσικά είπα έχω καιρό να ασχοληθώ, οποτε ίσος υπάρχει κάτι, οποτε περίμενε καμια ακόμα απάντηση. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
Silverage Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα.
Alastor192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Silverage είπε Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. Most awarded game of all time,εκλεισε χρονο πριν λιγο καιρο. Ποσο ηθελες να παει δηλαδη ?
Silverage Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 30 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Most awarded game of all time,εκλεισε χρονο πριν λιγο καιρο. Ποσο ηθελες να παει δηλαδη ? Τουλάχιστον τα μισά θα ήθελα εγώ. Μια φορά το είχε βάλει και ο Γερμανός στα 10€ αλλά εξαφανίστηκε αμέσως. Και επειδή δεν είμαι fan των Souls παιχνιδιών αλλά απλά θέλω να το δοκιμάσω, δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Συμφωνώ, είμαι στην ίδια ακριβώς κατηγορία, καθόλου fan του είδους, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω, προφανώς όχι για τόσα χρήματα. Δεν σημαίνει πως δεν τα αξίζει ως παιχνίδι, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και όσο το έχω δει σε streams έχει πολύ καλή -καταθλιπτικά καλή- ατμόσφαιρα, αλλά και πάλι... Γενικότερα, βέβαια, έχω ένα θέμα με τις τιμές των παιχνιδιών, ξεφεύγουν πολύ. 2
CarbonFibre Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Silverage είπε Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. H From Software γενικά αργεί να ρίξει πολύ την τιμή στα παιχνίδια της. 1
Arkin Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Silverage είπε Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. Ειχε παιξει 10αρικο η κουτατη εκδοση απο γερμανο περσι με steam κλειδι κτλ αρκετοι απο το forum προλαβαν και την πηραν. Παρηγγειλα απο τους πρωτους αλλα χωρις λογαριασμο δεν εκανα login δηλαδη στο γερμανο με το account μου και με εγραψαν ποτε δεν προχωρησε. Εκεινη ηταν απο τις καλυτερες προσφορες. Δυσκολα να πεσει σε τιμη παιχνιδι της from οποτε παλι καμια τετοια προσφορα αν πετυχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα