nicostratos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας ή καμιά ανάλογη εμπειρίας σας. Αγόρασα κάποια καινούργια έπιπλα (καναπές,κρεβάτι) στο πλαίσιο μιας ανανέωσης και επειδή πρόκειται να τα παραλάβω τις επόμενες μέρες, προέκυψε η ανάγκη να φύγουν τα παλιά (1 τριθέσιος όχι και σε πολύ κατάσταση, ενα 2θεσιος και μια πολυθρόνα, ενα μεταλλικό κρεβάτι και κάτι τραπεζάκια). Επειδή το να τα κατεβάσω κάτω και το που θα τα αφήσω δεν είναι απλά ζητήματα καθώς μιλάμε για Αθήνα, σκέφτομαι να και ποιες λύσεις έχω. Βρίσκω κατά καιρούς κατι διαφημιστικα χαρτακια "αγοραζω έπιλα, παλιατζής κτλ "και το σκέφτομαι. Έχει κανείς καμιά αντίστοιχη εμπειρία? Ποια είναι η φάση? τους λες τα θέλεις και τα παίρνουν από το σπίτι αν θέλουν? παίζει να βγάλεις και κάνα Φραγκο ή παίζει να τους πληρώσω κιόλας? ακόμα σκέφτομαι αν είναι safe να απευθύνεις σε παλιτζήδες από διαφημιστικά ή τους κλασικους με την ντουντουκα που γυρνάνε?
Doubt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Το μεταλλικό κρεβάτι όπου το αφήσεις θα φύγει με συνοπτικές διαδικασίες. Τραπεζάκια και σαλόνι, τα χαρίζεις και όποιος τα θέλει έρχεται και τα παίρνει.
panostom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνω με τον απο πανω. Ανεβασε φωτογραφιες εδω και χαρισε τα. Προσωπικα με ενδιαφερουν,πιθανως, τα τραπεζακια. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από panostom
Narayan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ανέβασε φώτο εδώ και βάλε ό,τι όρους θέλεις για την παραλαβή. 2
tigergreg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σωστα! Υπαρχει αναλογο θεμα οπου μπορει να κανει την δουλεια του καποιος.
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 οτι κανεις, μην αφησεις ΚΑΝΕΝΑΝ να μπει στο σπιτι σου 5
txcellas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σπρωξε τα fb. Θα φύγουν πολυ γρηγορα σε χαμηλές τιμές 100%
kostakiss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 hours ago, basilis_k6 said: οτι κανεις, μην αφησεις ΚΑΝΕΝΑΝ να μπει στο σπιτι σου εν μερη συμφωνω αλλα αν προκειται για αδειασμα σπιτιου ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Οι παλιατζήδες γενικότερα έρχονται βλέπουν τα αντικείμενα και σου προτείνουν όποια τιμή τους γουστάρει. Η πώληση μέσω αγγελιών είναι καλύτερη πρακτική. 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, basilis_k6 είπε οτι κανεις, μην αφησεις ΚΑΝΕΝΑΝ γύφτο να μπει στο σπιτι σου Fixed
Jorvik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Συμφωνω με ολους οσους σου απαντησαν, απλα θα προσθεσω οτι αν ασχοληθεις να τα πουλησεις ενα ενα μεσω διαδικτιου θα σου παρει πολυ χρονο. Αν εχεις χωρο να το αποθηκευσεις να το κανεις 100%. Αν δεν εχεις χρονο και θες να φυγουν asap τοτε δυστυχως ο παλιατζης ειναι μονοδρομος.
vaggelitsa21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Αν επιλέξετε να δώσετε τα πράγματά σας, να προσέξετε πολύ. Υπάρχουν πολύ καλοί επαγγελματίες στον χώρο, ειδικά αν έχετε κάποια καλύτερα πράγματα για πούλημα υπάρχουν αντικερ-εκτιμητές με φοβερό επαγγελματισμό, υπάρχουν και λιμούτσηδεςκαι αεριτζήδες που κοιτάνε να στην φέρουν και να σε κοροιδέψουν όσο δεν πάει. Πέραν της αντιεπαγγλεματικής στάσης που μπορεί να έχουν μέσα στο σπίτι σου, κοροιδευοντας τα πράγματα που έχεις για να τα μασήσουν πιο εύκολα. Αυτά και πολλά άλλα έπαθα με έναν κύριο του σιναφιού. Λυπάμαι όχι για τα λεφτά που μου έφαγε, πιο πολύ που τον έβαλα σπίτι μου. Γι αυτό μεγάλη προσοχή. Αν έχετε πράγματα για πούλημα και δεν μπορείτε να τα πουλήσετε μέσω ιντερνετ, να βρείτε κάποιον συστημένο.
Composer Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά, παλιατζήδες χωρίς να τους πληρώσεις για να πάρουν ένα αντικείμενο που θες να δώσεις, υπάρχουν; Θέλω να δώσω μια πολυθρόνα-κρεβάτι, αλλά δωρεάν! Εδώ, όποιον παλιατζή παίρνω, μου ζητάει λεφτά! Δεν το ήξερα αυτό! Νόμιζα ότι τα παίρνουν έτσι! Ένας τις προάλλες, μου ζήτησε - άκουσον άκουσον - 100 ευρώ(!!) για να την πάρει! Γνωρίζετε κανέναν σε περιοχή κέντρο Αθήνας; (Παγκράτι, Καισαριανή, Βύρωνα, Δάφνη κτλ.) (έχω βάλει και αγγελίες στο facebook ότι χαρίζεται, αλλά δε βλέπω να βγαίνει τίποτα από κει) Επεξ/σία 15 Μαρτίου από Composer
mariosnik_ Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Composer είπε Βρε παιδιά, παλιατζήδες χωρίς να τους πληρώσεις για να πάρουν ένα αντικείμενο που θες να δώσεις, υπάρχουν; Θέλω να δώσω μια πολυθρόνα-κρεβάτι, αλλά δωρεάν! Εδώ, όποιον παλιατζή παίρνω, μου ζητάει λεφτά! Δεν το ήξερα αυτό! Νόμιζα ότι τα παίρνουν έτσι! Ένας τις προάλλες, μου ζήτησε - άκουσον άκουσον - 100 ευρώ(!!) για να πάρει μια πολυθρόνα-κρεβάτι που έχω! Γνωρίζετε κανέναν σε περιοχή κέντρο Αθήνας; (Παγκράτι, Καισαριανή, Βύρωνα, Δάφνη κτλ.) (έχω βάλει και αγγελίες στο facebook ότι χαρίζεται, αλλά δε βλέπω να βγαίνει τίποτα από κει) Αν δεν βγάζεις άκρη με αγγελίες χαρίσματος μέσω internet, fb, vendora, άλλες σελίδες, μάλλον δεν θα είναι σε καλή κατάσταση η πολυθρόνα φίλε μου. Επίσης άμα δεν μπορείς από εκεί ξέχνα τους παλιατζηδες. Μην φέρεις κανέναν μέσα στο σπίτι σου ούτε για αστείο, είναι σχεδόν όλοι γύφτοι και Ρομα που θα κοιτάξουν να σε κλέψουν μετά. Ζητάνε λεφτά επειδή ακριβώς έχεις την ανάγκη να το δώσεις κάπου και δεν θες να το πετάξεις.
Composer Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε μάλλον δεν θα είναι σε καλή κατάσταση η πολυθρόνα φίλε μου. Εντάξει, δεν είναι σε άριστη κατάσταση αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και σε κακή. Πάντως χρειάζεται μεταφορικό μέσον για να μεταφερθεί (αγροτικό, φορτηγάκι κτλ.) καθώς δε χωράει σε αυτοκίνητο, οπότε γι'αυτό ισως δεν "κινείται" η αγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα