Brashida Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μια συμβουλή για να απαλλαγω σε μεγάλο βαθμό ακόμη και τελείως από αυτά τα κουνούπια που σε τρώνε και δεν παίρνεις χαμπάρι.Ακουσα κάτι σπρέι που το βάζεις στο σώμα και δεν σε ακουμπάνε υποτίθεται 😁.Έχω δει και άλλα παρόμοια θέματα από εδώ αλλα δεν έβγαλα και πολύ άκρη.
james01gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 όταν βγαίνεις έξω υπάρχουν τσιρότα που τα βάζεις στα ρούχα. την μικρή δεν την έχει τσιμπήσει τίποτα. και σίτες. εκτός και εάν θέλεις να ψεκάζεις παράθυρα και πόρτες εξωτερικά...
Brashida Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 7 minutes ago, Torasu said: Σίτες, η μόνη σωτηρία. Εγώ μιλάω ότι συνέχεια με κυνηγάνε παντού όπου βρίσκομαι.Κατι να κάνω για να μην με τρώνε κάθε τρεις και λίγο γι'αυτό έφερα παράδειγμα πριν τα σπρέι που βάζεις στο σώμα και δεν πλησιάζει.Ξερω όλα αυτά είναι ανοησίες γι'αυτό ρωτάω κάτι αποτελεσματικό υπάρχει ή θα αυτοκτονήσω πριν γίνω η τροφή τους😂? 1 minute ago, james01gr said: όταν βγαίνεις έξω υπάρχουν τσιρότα που τα βάζεις στα ρούχα. την μικρή δεν την έχει τσιμπήσει τίποτα. και σίτες. εκτός και εάν θέλεις να ψεκάζεις παράθυρα και πόρτες εξωτερικά... Θα προτιμούσα όπως είπα κάτι να βάζω πάνω μου στο σώμα στα ρούχα για να μην με πλησιάζουν ούτε να με τσιμπάνε.Αυτο με το τσιροτο και τα ρούχα είναι υγιεινό και αντιαλεργικο?Μην με πειράξει αν το δοκιμάσω γι'αυτό ρωτάω?
Pigasos89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Θα σου πρότεινα αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου για μια πιο φυσική λύση
marios28 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Brashida είπε Ξερω όλα αυτά είναι ανοησίες γι'αυτό ρωτάω κάτι αποτελεσματικό υπάρχει ή θα αυτοκτονήσω πριν γίνω η τροφή τους😂? https://www.skroutz.gr/s/4368562/Medicals-Basil-Spray-100ml.html https://www.skroutz.gr/s/11757644/Sam-Loves-Betty-Εντομοαπωθητικό-Γαλάκτωμα-Spray-100ml.html Δε μου φαίνονται ανοησίες. Και 'γω νόμιζα πριν χρόνια πως δεν υπήρχε αποτελεσματική λύση. Εγγυημένα 100% (χωρίς την "πανοπλία" με λιανίζουν) και φυσικά προϊόντα. Συνήθως αυτά τα δύο παίρνω. Θα βρεις και άλλα τέτοιου τύπου. Το κουβαλάς μαζί σου όπως τα κλεδιά ή το πορτοφόλι. Κάθε 3-4 ώρες ψεκάζεσαι/αλείφεσαι (χέρια, πόδια, σβέρκος). Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από marios28
Tenshi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι: σε κατάστημα με γεωπονικά ή τύπου pet pharmacy,ζητήστε κάποιο σχετικό σκεύασμα που αραιώνεται σε νερό.Το βάζετε σε ψεκαστήρα,περνάτε τους τοίχους (τους εξωτερικούς ε;) μια φορά στο 15νθήμερο και αντίο κουνούπια. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από Tenshi 1
james01gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 57 λεπτά πριν, Brashida είπε Εγώ μιλάω ότι συνέχεια με κυνηγάνε παντού όπου βρίσκομαι.Κατι να κάνω για να μην με τρώνε κάθε τρεις και λίγο γι'αυτό έφερα παράδειγμα πριν τα σπρέι που βάζεις στο σώμα και δεν πλησιάζει.Ξερω όλα αυτά είναι ανοησίες γι'αυτό ρωτάω κάτι αποτελεσματικό υπάρχει ή θα αυτοκτονήσω πριν γίνω η τροφή τους😂? Θα προτιμούσα όπως είπα κάτι να βάζω πάνω μου στο σώμα στα ρούχα για να μην με πλησιάζουν ούτε να με τσιμπάνε.Αυτο με το τσιροτο και τα ρούχα είναι υγιεινό και αντιαλεργικο?Μην με πειράξει αν το δοκιμάσω γι'αυτό ρωτάω? Το τσιρότο έχει σιτρονελα. Κάτι καψουλακια που τα σπας και βγαίνει η μυρωδιά που απωθεί τα κουνουπια. Θα το βάλεις στα ρούχα, όχι πάνω σου. Κράτα κάνα 8ωρο. Το σπρευ αν το βάλεις, πρέπει να πλυθείς. Εκτός και εάν το βάλεις στα ρουχα αλλά δεν ξέρω εάν κάνει λεκέ.
costacurta Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 U 2 ώρες πριν, Brashida είπε Ακουσα κάτι σπρέι που το βάζεις στο σώμα και δεν σε ακουμπάνε υποτίθεται Πήρα ένα από φαρμακείο, ένα που θεωρείται και δημοφιλές και το προτείνουν ακόμη και για μωρά, κάνει ελάχιστη δουλειά τα κουνουπια έκαναν επίθεση κανονικά /το μόνο που θυμάμαι δεν πλησίαζαν ούτε μέτρο ήταν του στρατού... Βέβαια ποιος ξέρει τι βάζαν εκεί μεσα
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Φλιτάρισμα με deet και κάτι άλλα που ψοφούσαν και τα πουλιά που πλησίαζαν θυμάμαι
opera Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Pigasos89 είπε Θα σου πρότεινα αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου για μια πιο φυσική λύση Σε συνδυασμο με ελαιο σιτρονελας απο 20 σταγονες το καθενα σε σπρευ με 100 ml νερο.
26ska Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, Torasu είπε Σίτες, η μόνη σωτηρία. Η μόνη σωτηρία αλήθεια.Εγω έβαλα την άνοιξη καιμφετος το καλοκαίρι,δεν υπάρχει κουνούπι για δείγμα μέσα στο σπίτι.Εχω φτάσει σε σημείο να αναρωτιεμαι,αν έχει κουνούπια φέτος... 1
Brashida Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Οι Σιτες όντως είναι ότι καλύτερο για ένα δωμάτιο η σπίτι οτιδήποτε.Τις χρησιμοποιώ και εγώ και είμαι κομπλέ,είχα δει κουνούπι στο δωμάτιο μου αλλά μάλλον μπορεί να πέρασαν από κάτω από την πόρτα,θα πρέπει να βάλω κανένα σφουγγάρι ειδικο.Γενικα το πρόβλημα Μ είναι ότι με τρώνε κυριολεκτικά,δεν δίνω σημασία αλλά υπάρχει και κίνδυνος με αυτα,αν δεν το ξέρατε είναι ο νο1 "φονιάς"του ανθρώπου.Γιαυτο ψάχνω κάτι σε σπρέι αιθέρια,που διώχνουν τα κουνούπια.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 13 hours ago, Mhlogiatros said: Φλιτάρισμα με deet και κάτι άλλα που ψοφούσαν και τα πουλιά που πλησίαζαν θυμάμαι https://en.wikipedia.org/wiki/DEET to deet δεν ειναι για αβερτα χρηση. 1
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Για μέσα στο σπίτι εγώ βάζω ταμπλέτες για κουνούπια. Έχω παρατηρήσει ότι κάνει δουλειά μια και έχω την συσκευή εκτός πρίζας, και την τοποθετώ μόνο όταν αρχίσουν να μαζεύονται κουνούπια κατά το βραδάκι, και σε μερικά λεπτά έχουν εξαφανιστεί όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα