Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 910
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντε να δω ποσοι ρουφιανοι υπααρχουν εδω μεσα που ονειρευονται καταγγελιες,μεταξυ μας, παλι με το λιλι στο χερι θα μεινεται

• Like 8
  • Thanks 7
  • Confused 11
  • Sad 12
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, karaLRS είπε

- εγώ θέλω να καπνίζω να επιλέγει ο μαγαζατορας τι μαγαζί θέλει

αυτο ,οπως σε ολα τα κρατη της ευρωπης 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, karaLRS said:

θα κάνω μια περίληψη των απόψεων μην ξεφύγει το θέμα

- ο παππούς μου καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα και ζει ακόμα ενώ τρέχει και στο Σπάρταθλον

- το τσιγάρο δεν είναι αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει

- είναι πολύ καλύτερο από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

- εγώ θέλω να καπνίζω να επιλέγει ο μαγαζατορας τι μαγαζί θέλει

- αν κοπεί το κάπνισμα τα μαγαζιά θα αδειάσουν

- στην Μποτσουάνα καπνίζουν σε δημόσιους χώρους. χαζοί είναι αυτοί;

- ο καφές πάει μόνο με τσιγάρο

- γιατί να πληρώνω φόρους για το τσιγάρο; τι εννοείς ότι ο καρκίνος του πνεύμονα κοστίζει στο κράτος;;

- εγώ θα καπνίζω. αν δεν σου αρέσει κάτσε σπίτι σου

αν θες σοβαρες απαντησεις τοτε ευχαριστως να απαντησουμε. αμα τρολαρεις τοτε να μη  απαντησουμε χωρις λογο.αν εννοεις οτι θα κανεις μια περιληψη των απαντησεων που θα ερθουν τοτε ναι εισαι σωστος.

• Like 11
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελπίζω στον αντικαπνιστικό νόμο να συμπεριλαμβάνονται και όλα τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου(νέα μάστιγα).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Snoob είπε

Υ.Γ. Σε "όλα" τα κράτη της Ευρώπης δεν επιλέγει ο μαγαζάτορας. Στις παμπ, λ.χ., που οι παλιές ήταν ντουμάνια, απαγορεύεται δια ροπάλου το κάπνισμα, δεν έχεις "επιλογή", ήρθε η αστυνομία. Στο Βέλγιο, επίσης. Μην ρίχνετε γενικεύσεις από τη γκλάβα σας, είναι ευθεία πρόσκληση σε διάψευση. Κι όποιος ζητά από τις αρχές να εφαρμοστεί ο νόμος δεν είναι "ρουφιάνος". 

Υ

στην γερμανια,στην ελβετια,ολλανδια ειναι ετσι για βελγιο δεν εχω αποψη ,οσο για το ρουφιανιλικι δεν θα ξεχασω οταν πρωτοεφαρμοστηκε ο νομος που καποιος εκανε καταγγελια για εναν που καπνιζει 20 μετρα μακρυα του,οκ επιβολη του νομου ειναι

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.

δε βλέπω κάτι το διαφορετικό . εφόσον δεν ίσχυσε την προηγούμενη , τί μας κάνει να πιστεύουμε πως θα εφαρμοστεί τώρα. Όπως πάντα, ως γνήσιοι νεοέλληνες, οι έξυπνοι, οι εκλεκτοί, μη ρομποτάκια που υπακούουν νόμους, θα καπνίζουμε και οι μαγαζάτορες θα κάθονται αρνάκια για να μην χάσουν πελατεία. Άσε την κουτοπονηριά που ανοίγουν όλα τα τζάμια και όταν πάλι κάνεις παρατήρηση σου πετούν την εξυπνάδα, είναι ανοικτός ο χώρος. Επίσης ωραία η υποκρισία των κυβερνήσεων. Βάζουν αηδιαστικές φωτογραφίες, απαγορεύουν τις διαφημίσεις, «απαγορεύουν το κάπνισμα» σε δημόσιους χώρους, αλλά κατά τα άλλα είναι νομιμη η πώληση καπνού και τσιγάρου. Με την ίδια λογική και η κάνναβη έπρεπε να έχει την ίδια μεταχείριση. Εφόσον όλοι αποδέχονται πως ο καπνός είναι ναρκωτικό , γιατί δεν έχει την ίδια μεταχείριση με τα ναρκωτικά; 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, slk200gr είπε

στην γερμανια,στην ελβετια,ολλανδια ειναι ετσι για βελγιο δεν εχω αποψη ,οσο για το ρουφιανιλικι δεν θα ξεχασω οταν πρωτοεφαρμοστηκε ο νομος που καποιος εκανε καταγγελια για εναν που καπνιζει 20 μετρα μακρυα του,οκ επιβολη του νομου ειναι

Ούτε και στην Ολλανδία είναι έτσι...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Guzuta είπε

Ούτε και στην Ολλανδία είναι έτσι...

την προηγουμενη εβδομαδα ημουν εκει,μια χαρα καπνιζα σε καποια καταστηματα

• Sad 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, slk200gr said:

Στο Βερολίνο  δοκίμασε να ανάψεις τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο να δεις σε πόσα δευτερόλεπτα θα σε βγάλουν έξω σηκωτό... 

• Like 24
  • Thanks 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paredwse είπε

Στο Βερολίνο  δοκίμασε να ανάψεις τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο να δεις σε πόσα δευτερόλεπτα θα σε βγάλουν έξω σηκωτό... 

μαλλον πλακα κανεις 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, slk200gr said:

μαλλον πλακα κανεις 

Τελευταία φορά ήμουν τον Σεπτέμβριο του 2018. Άλλαξε τίποτα έκτοτε; Μήπως θέλεις να γράψω και για τη Βαρκελώνη; Εκεί ήμουν τέλη Φεβρουαρίου 2019 - κι εκεί τα ίδια, ούτε ζωγραφιστό το τσιγάρο εντός δημοσίων χώρων.

Όχι πως είναι επιχείρημα τι κάνει η υπόλοιπη Ευρώπη αλλά μια και το ανάφερες. 

• Like 5
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...