momentum Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, divo είπε Δε πρεπει να ζεις στην ελλαδα σιγουρα!!!😂 οσο υπαρχουν συμφεροντα στη μεση δεν αλλαζει τιποτα. Ακομα και με το νομο για το καπνισμα εξαιρεθηκαν καποιοι. Ποιοι ειναι αυτοι; Για δες. Το σιγουρο παντως ειναι οτι πουθενα δε λεει ο νομος για τραπεζακια στον ιδιο χωρο. Το αντιθετο μαλιστα. Παντως δεν μπορω να πω εχουμε αποψη ακομα και σε αυτα που δεν εχουμε μπει στο κοπο να τα διαβασουμε καν... Παντα θα υπαρχουν συμφεροντα, φτανει η καραμελα. Εγιναν ελεγχοι? Και αν εγιναν ποιος ελεγξε ποιον και με τι κριτηρια? Πες τι θες να πεις και ασε τις περιστροφες, δεν κανουμε πολιτικη συζητηση σε καφενειο.
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Θα είχε ενδιαφέρον ένα θέμα με φωτογραφίες ατόμων που καπνίζουν σε χώρους όπου θεωρητικά απαγορεύεται το κάπνισμα. Εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. Χωρίς απαραίτητα να αναφέρουμε ονόματα ατόμων και επιχειρήσεων. Έτσι, για να βλέπουμε και οπτικά κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος...
Μάκαρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, filipN είπε "Θελω να δω ποσες δικαιολογιες-βλακειες θα γραφτουν εδω μεσα απο τους μη καπνιστες" που αδημονούν να καταναλώσουν τη νέα κατασταλτική μόδα, τη νέα επιβολή απόψεων από τα επάνω προς τα κάτω. ΥΣ: Δεν είμαι καπνιστής, δεν είμαι όμως και απολογητής του κάθε εξουσιομανή που θέλει απλά να διατάξει. Να πάρει (μια απαραίτητη γι αυτόν) τζούρα εξουσίας! Και αυτό εθισμός είναι, και μάλιστα από τους χειρότερους... Τοτε μπορεις ελευθερα να συνεχισεις να αναπνεεις καρκινο χωρις τη θεληση σου 1
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, mic2mic είπε Θα είχε ενδιαφέρον ένα θέμα με φωτογραφίες ατόμων που καπνίζουν σε χώρους όπου θεωρητικά απαγορεύεται το κάπνισμα. Εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. Χωρίς απαραίτητα να αναφέρουμε ονόματα ατόμων και επιχειρήσεων. Έτσι, για να βλέπουμε και οπτικά κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος... Δεν εφαρμοζεται και το ξερουμε ολοι. Ο νομος υπαρχει δεν ειναι κανενας καινουργιος αυτος που επικαλειται η νεα κυβερνηση υπαρχει πριν και απο το συριζα παλι επι νδ και παλι δεν τυρουνταν. Για αυτο φταινε ολες οι κυβερνησεις που περασαν απο την ψηφιση του και μετα καθως και τα καταστηματα αλλα και ΟΛΟΙ οι πελατες τους τοσο οι ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ που με την ανοχη του καταστηματος εκανα τσιγαρο οσο και οι ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ που δεν εκαναν καταγγελιες οσο και αν κοπτονται και φωναζουν τωρα. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ.
nicksoti Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mic2mic είπε Θα είχε ενδιαφέρον ένα θέμα με φωτογραφίες ατόμων που καπνίζουν σε χώρους όπου θεωρητικά απαγορεύεται το κάπνισμα. Εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. Χωρίς απαραίτητα να αναφέρουμε ονόματα ατόμων και επιχειρήσεων. Έτσι, για να βλέπουμε και οπτικά κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος... Αφήστε με ρε παιδιά να φύγω, έλεος. Εγώ φίλε προτείνω να μπουν real time κάμερες και σύνδεσμο εδώ στο forum. Mε στοχευμένες φωτογραφίες δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Και εκεί πίστεψέ με μια χαρά θα δεις να εφαρμόζεται ο νόμος επάνω σου, όχι μόνο οπτικά αλλά και γραπτά. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από nicksoti 2
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, mic2mic είπε Θα είχε ενδιαφέρον ένα θέμα με φωτογραφίες ατόμων που καπνίζουν σε χώρους όπου θεωρητικά απαγορεύεται το κάπνισμα. Εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. Χωρίς απαραίτητα να αναφέρουμε ονόματα ατόμων και επιχειρήσεων. Έτσι, για να βλέπουμε και οπτικά κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος... Γιατί δε δοκιμάζεις να το κάνεις ; Εγώ προσφέρομαι, σου στέλνω pm που θα είμαι, έλα να με βγάλεις φωτό να με βάλεις στο φόρουμ Εγώ πρόστιμο 50ρικο, εσύ δικαστήριο
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Γιατί δε δοκιμάζεις να το κάνεις ; Εγώ προσφέρομαι, σου στέλνω pm που θα είμαι, έλα να με βγάλεις φωτό να με βάλεις στο φόρουμ Εγώ πρόστιμο 50ρικο, εσύ δικαστήριο Όπως έγραψα και παραπάνω, δεν θέλω να στοχοποιήσω άτομα ή μαγαζιά. Κατά τα άλλα όμως, οποιαδήποτε φωτογραφία σε δημόσιο χώρο (υπηρεσία, κατάστημα κτλ) είναι 100% νόμιμη και μπορεί να ανέβει οπουδήποτε εντελώς νόμιμα. 2
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, mic2mic είπε Όπως έγραψα και παραπάνω, δεν θέλω να στοχοποιήσω άτομα ή μαγαζιά. Κατά τα άλλα όμως, οποιαδήποτε φωτογραφία σε δημόσιο χώρο (υπηρεσία, κατάστημα κτλ) είναι 100% νόμιμη και μπορεί να ανέβει οπουδήποτε εντελώς νόμιμα. Lol ;;;
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Lol ;;; Από εδώ: https://street-photography.gr/νομικές-συμβουλές/ "Σύμφωνα με τον γενικό κανόνα, για τη φωτογράφιση ενός προσώπου και την ακόλουθη χρήση της φωτογραφίας απαιτείται η συναίνεσή του, εφόσον η εικόνα αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητας του φωτογραφιζόμενου. Θεωρείται ότι ένα προσωπο έχει δώσει τη συναίνεσή του όταν εκτίθεται και παραμένει σε δημόσιο χώρο. Η φωτογραφία, όμως, δεν θα πρέπει να εστιάζει στο πρόσωπό του, αποτελώντας το κεντρικό θέμα της φωτογραφίας. Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφίας, χωρίς συναίνεση, όταν το πρόσωπο είναι το κεντρικό θέμα. Δεν απαιτείται συναίνεση όταν το πρόσωπο βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο, αποτελώντας τμήμα ενός γενικότερου τοπίου. Δημόσιος τόπος θεωρείται ο τόπος στον οποίο η πρόσβαση είναι ελεύθερη, χωρίς να χρειάζεται η λήψη ειδικής άδειας, όπως η παραλία, ο δημόσιος δρόμος, το πάρκο, η εκκλησία, ένα πολυκατάστημα, το γήπεδο. " Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από mic2mic
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, nicksoti είπε Το συγκεκριμένο είναι θέμα τεράστιας βλακείας, και πράγματι οι νέοι είναι σε καλύτερη κατάσταση όπως λες γιατί όσο και να υποστηρίζουν κάποιοι το αντίθετο έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου στο θέμα τα τελευταία 10 χρόνια. Είδικά στα εστιατόρεια, δεν το συζητώ, τεράστια διαφορά. Ακόμα και σε γάμο να πας σε κλειστό χώρο, που υποτίθεται εκεί υπάρχει μια ¨οικογενειακή" ατμόσφαιρα και μια χαλαρότητα, δύσκολα θα δεις πλέον κάποιον να ανάβει τσιγάρο έτσι στην ψύχρα. Μπορεί διακριτικά να βάλει κανα κυπελάκι στο πλάι να κάνει ένα τσιγάρο και μέχρι εκεί. Για να "φουμάρει" θα βγει έξω. Τώρα τι να σου πω, πέρασες δύσκολα στον στρατό ίσως και το βγάζεις εδώ; ο άνθρωπος είπε ότι δεν του αρέσει ο καφές χωρίς το τσιγάρο, δεν είπε ότι θα παρανομήσει δίπλα σου. Να σε ρωτήσω, τί πρόβλημα θα είχες αν υπήρχαν καφέ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ για καπνιστές; Και τηρούταν αυστηρά ο νόμος; Ο αλτρουισμός σου με συγκινεί. Για μας το κάνετε βρε άτιμα και δεν το έχουμε καταλάβει; Γιατί με΄κάπνισμα μόνο στο καφέ 1-2 φορές την εβδομάδα δεν πεθαίνεις σωστά; Αν δεν καπνίζουμε σε χώρους που απαγορεύεται, πως το βλέπεις, είμαστε πρεζάκια ή αξίζουμε το δικαίωμα στη ζωή; Ναι σκάσαμε από τη ζήλεια μας. 5-6 καταστήματα μόνο; Και με ποδήλατο να κυκλοφορείς, είμαι σίγουρος θα βρεις πολύ περισσότερα στην ακτίνα "δράσης" σου. Παραθέτεις τις παράνομες πυλωτές πάρκινκ που αναφέρω ως παράδειγμα αντικοινωνικής συμπεριφοράς, και ακριβώς από κάτω γραφεις για το παρκάρισμα. Που και γι αυτό, έγραψα συγκεκριμένα για τις θέσεις/ράμπες ΑΜΕΑ. Το ίδιο είναι; Καλά το λέω, δεν διαβάζετε καν, δεν σας ενδιαφέρει. Δεν καπνίζω προσωπικά στη μούρη κανενός μή καπνιστή. Συνέχισε το ποιηματάκι σου αγαπητέ. Χαίρομαι πάραυτα που κι εσύ εύχεσαι να το κόψω για το καλό μου. Τόσο αλτρουισμό μαζεμένο σπάνια συναντάς! Λοιπόν κύριοι θα σας πω κάτι. όσο κάποιοι δεν αντιδράτε σε εξόφθαλμα ακραίες και κοντόφθαλμες ρητορικές, το έχετε χάσει το παιχνίδι. Εδώ μέσα πολλοί έχουν ταυτίσει το κάπνισμα με την παρανομία, την "πειθαρχία" ή μη στους νόμους του κράτους, την κοινωνική συμπεριφορά εν γένη. Τσουβάλιασμα. Αν ψάξετε τα μηνύματα ορισμένων, όπως κάποιος εδώ μπήκε στον κόπο να ανατρέξει στα μηνύματά μου για να για να με "πιάσει" επειδή τον έψεξα (ο ίδιος που θεωρούσε ανήθικο να τον καταγγείλουν αφού καταγγείλει) , είμαι σίγουρος 100% πως με τον ίδιο απόλυτο τρόπο θα αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πολιτικό - κοινωνικό θέμα θα συζητά, ως ο mister τέλειος νομοταγής πολίτης που έχει ζήσει και στας ευρώπας και έρχεται εδώ στους ουγκ να βάλει μυαλό. Ναι, υπάρχουν αυτοί οι "ουρακοτάγκοι" και είναι πολλοί. Τους αντιμετωπίζω καθημερινά και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Και για πολύ χειρότερα πράγματα, αν ήταν μόνο το κάπνισμα θα είμασταν ευτυχισμένοι. Καμιά φορά πάνω στον θυμό σου, μπορεί να σκεφτείς και ακραία, όπως πχ πως δεν θα έπρεπε καν να ψηφίζουν. Πιάνω κι εγώ τον εαυτό μου να σκέφτομαι έτσι, και όχι σπάνια. Από το να περνάς όμως από φευγαλέες σκέψεις στα γραπτά σε δημόσιο forum, εκεί υπάρχει πρόβλημα σοβαρό. Αυτό με θυμώνει πολύ. Η αλαζονεία κάποια στιγμή πληρώνεται, και εκεί να δεις "στρώσιμο" που πέφτει μετά και πως αλλάζουν άρδην οι απόψεις. Ιδίως αν κάποιος έχει μεγαλώσει και παιδί, ε εκεί να δεις πως μπορεί να αλλάξει η κοσμοθεωρία σου και να αρχίσεις πέρα από το άσπρο και το μαύρο να βλέπεις και το γκρι.Αυτοί που βάζουν εδώ εμπρός τα παιδιά και τις γυναίκες, δεν γίνεται να έχουν και να τα γράφουν αυτά. Δεν το πιστεύω αλήθεια. Μάλλον για προπαγάνδα το κάνουν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν θα συνεχίσω εδώ άλλο, λυπάμαι ειλικρινά, ο σκοπός μου δεν ήταν να προσβάλλω κανένα, αλλά να δείξω ίσως με καυστικό τρόπο την αντίθεσή μου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, και όποιος δεν κατάλαβε ελπίζω κάποτε να καταλάβει.... Δεν ξέρω αν είσαι όντως χαζός ή το παίζεις, αλλά δεν καταλαβαίνεις την έννοια της ιεράρχησης παρανομιών. Παράνομος είναι και αυτός που παρκάρει παράνομα κι αυτός που ληστεύει μια γριούλα στον δρόμο. Αλλά για το κράτος δεν τιμωρούνται εξίσου. Ούτε κυνηγιούνται με την ίδια ένταση. Κάπως έτσι είναι και με το τσιγάρο. Σαφώς και υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες άλλες παρανομίες που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητα μας, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, άλλοι επίτηδες κι άλλοι κατά λάθος, αλλά δεν έχουν όλες τον ίδιο αντίκτυπο. Το να καπνίζεις σε δημόσιο χώρο είναι επιβλαβές για την υγεία των άλλων. Το ότι δεν το καταλαβαίνεις αυτό ή κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις και γράφεις παραληρήματα ανοησίας δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος. Για σένα επειδή κάποιος παρκάρει στο πεζοδρόμιο σου δίνει το ελεύθερο να καπνίζεις όπου γουστάρεις κι όπως γουστάρεις. Ε σόρυ αλλά αυτός είναι ο νόμος της ζούγκλας. Νομίζω ότι αν ηρεμήσεις κι απέχεις λίγες μέρες από την συζήτηση θα καταλάβεις ότι λες υπερβολές. Τώρα έχεις μπει σε μια κατάσταση άμυνας και τραβάς την επιχειρηματολογία σου στα άκρα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Επίσης, δεν λέμε ότι μόνοι οι καπνιστές είναι το πρόβλημα. Όλοι όσοι κάνουν επιβλαβείς παρανομίες είναι πρόβλημα. Και για τον κάγκουρα που παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ διαμαρτυρόμαστε κι ελπίζουμε το γαμημένο το ελληνικό κράτος και η τροχαία να επιληφθούν κάποια στιγμή. Ούτε είπαμε ότι όλοι οι καπνιστές είστε εξίσου κάφροι. Άλλος καπνίζει στο ταξί κι άλλος μόνο στο πεζοδρόμιο. Αλλά δεν μπορεί ο νόμος να ισχύει κατά περίπτωση. Θα ισχύσει για όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους. Αν καπνίζεις στο πεζοδρόμιο ή στην πλατεία ή σε μια αυλή με γεια σου με χαρά σου και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κι αν το κάνεις ήδη δεν βλέπω για ποιο λόγο φανατίζεσαι τόσο πολύ. Κανονικά δεν θα έπρεπε να σε αγγίζει καν το θέμα, καθώς θα είσαι αυτός που θα ξεβολευτεί το λιγότερο. Οι θεριακλήδες και ελληναράδες θα ξεβολευτούν και έτσι πρέπει. Και βέβαια εύχομαι να το κόψεις. Γιατί βλέπεις τυγχάνει να είμαι πρώην καπνιστής. Κι έλεγα τις ίδιες βλακείες που λέτε όλοι οι καπνιστές εδώ μέσα. Ότι το τσιγάρο δεν σε σκοτώνει αποδεδειγμένα. Ότι σιγά που νοιάστηκε το κράτος για την υγεία μου. Ότι δεν είμαι εξαρτημένος, αλλά απλά μου αρέσει. Ότι αν το κόψω δεν θα μπορώ να απολαύσω τον καφέ ή το ποτό μου. Και χίλια δυο άλλα. Μέχρι που μια μέρα πήγα στον ΟΚΑΝΑ για μια δουλειά για Internet και μίλησα με κάποιες κοπέλες από τις δημόσιες σχέσεις κι αυτά που μου είπαν με σόκαραν. Ουσιαστικά συνειδητοποίησα ότι ήμουν τοξικομανής, παρόλο που κανείς καπνιστής δεν θέλει να τα ακούει αυτά. Επίσης μου είπαν ότι το να κόψεις το τσιγάρο είναι πιο δύσκολο από το να κόψεις την ηρωίνη, ενδεικτικό της εξάρτησης που προκαλεί στον οργανισμό σου-και λογικό καθώς ηρωίνη κάνεις μια-δυο φορές την ημέρα ενώ τσιγάρα ανάβεις κάθε μισή ώρα. Και κάπως έτσι ξύπνησα ένα πρωί και είπα γάμα το, δεν το χρειάζομαι. Όλα στο μυαλό σου είναι. Αν το κόψεις θα καταλάβεις γιατί ενοχλεί τόσο πολύ και γιατί αυτά που λες είναι στην καλύτερη περίπτωση αστεία. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
AristidisZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mic2mic είπε Από εδώ: https://street-photography.gr/νομικές-συμβουλές/ "Σύμφωνα με τον γενικό κανόνα, για τη φωτογράφιση ενός προσώπου και την ακόλουθη χρήση της φωτογραφίας απαιτείται η συναίνεσή του, εφόσον η εικόνα αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητας του φωτογραφιζόμενου. Θεωρείται ότι ένα προσωπο έχει δώσει τη συναίνεσή του όταν εκτίθεται και παραμένει σε δημόσιο χώρο. Η φωτογραφία, όμως, δεν θα πρέπει να εστιάζει στο πρόσωπό του, αποτελώντας το κεντρικό θέμα της φωτογραφίας. Απαγορεύεται η λήψη φωτογραφίας, χωρίς συναίνεση, όταν το πρόσωπο είναι το κεντρικό θέμα. Δεν απαιτείται συναίνεση όταν το πρόσωπο βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο, αποτελώντας τμήμα ενός γενικότερου τοπίου. Δημόσιος τόπος θεωρείται ο τόπος στον οποίο η πρόσβαση είναι ελεύθερη, χωρίς να χρειάζεται η λήψη ειδικής άδειας, όπως η παραλία, ο δημόσιος δρόμος, το πάρκο, η εκκλησία, ένα πολυκατάστημα, το γήπεδο. " Μια δοκιμή θα σε πείσει Παρεπιμπτόντως χωρίς να ξέρω νομικά, θεωρώ γελοίο το παραπάνω κείμενο Τι πάει να πει "έχει δώσει τη συναίνεσή του όταν εκτίθεται και παραμένει σε δημόσιο χώρο" @paredwse, έχεις άποψη ; (Άσχετα προφανώς με το θέμα καπνίσματος) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από AristidisZ
mic2mic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, divo είπε μονοφαγας εισαι.Κι εμεις εδω τι? στην πεινα; .. @mic2mic εγω μεσα 😋 το θες σε μνμ σε μειλ πως το θες? πλάκα θα είχε!! Άντε να βγάλουμε και κάνα φράγκο για εχτραδακια στις διακοπές.😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Όχι μωρέ... σου έχω καλύτερη λύση: Να ψάχνεις πού υπάρχουν κάμερες καναλιών, να πηγαίνεις να στήνεσαι μπροστά, και μετά να τους κάνεις μήνυση όταν σε δείχνουν στην τηλεόραση. Θα γίνεις μεγιστάνας!
primeragt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, mic2mic είπε Όπως έγραψα και παραπάνω, δεν θέλω να στοχοποιήσω άτομα ή μαγαζιά. Κατά τα άλλα όμως, οποιαδήποτε φωτογραφία σε δημόσιο χώρο (υπηρεσία, κατάστημα κτλ) είναι 100% νόμιμη και μπορεί να ανέβει οπουδήποτε εντελώς νόμιμα. Το οτι βγαινουν χιλιαδες φωτο καθημερινα απο πολιτες με αγνωστους μεσα σε καθε μορφης φορουμ και fb δεν τις κανει νομιμες. Αν για τον οποιοδηποτε λογο καποιος εχει συμφερον η ειναι τρελος η whatever και θελει να κυνηγησει καποιον που δημοσιευσε φωτο του χωρις την συγκαταθεση του εχει καθολα το δικαιωμα να το κανει και ειναι 100% συμφωνος με το νομο.
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, mic2mic είπε Θα είχε ενδιαφέρον ένα θέμα με φωτογραφίες ατόμων που καπνίζουν σε χώρους όπου θεωρητικά απαγορεύεται το κάπνισμα. Εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. Χωρίς απαραίτητα να αναφέρουμε ονόματα ατόμων και επιχειρήσεων. Έτσι, για να βλέπουμε και οπτικά κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος... Εαν εχεις χρημα ολα γινονται.... Πηγη sdna.gr μην φαμε και καμια μυνηση..... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από k_w_t
Προτεινόμενες αναρτήσεις