censOred Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Χρησιμοποιεί κανείς to Yahoo η το duckduckgo ας πούμε? Επειδή στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου κάποιες φορές πατάω τον Explorer κατά λάθος και έχει το Yahoo default search engine απορώ με το ποσό διαφορετικά αποτελέσματα βγάζει. Αναφέρομαι σε επιστημονικό ενδιαφέροντος αντικείμενα αλλά και πάλι. Γιαυτό θέλω να μάθω από χρήστες ίσως που το χρησιμοποιούν πως τους φαίνονται εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης.
dollyyy19 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 δοκιμαζω και εγω να απεξαρτηθω απο την καταραμενη,με τα δυο που ανεφερες.εντελως αλλα αποτελεσματα.και πως να γινει αλλιως?η καταραμενη ξερει και απο που συνδεομαι ΠΑΝΤΑ ,ακομη και με vpn,και δινει αναλογα αποτελεσματα.ναι μεν δεν το θελουμε,αλλα ελα που απο το τεμπελικι,και εκεινη η παραπανισια διευκρινιστικη πληκτρολογηση στις νεες μηχ.αν. εκνευριζει......... 1
Hawk_K Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Οποιοδήποτε search engine είναι αρκετά πίσω από το γνωστό οπότε είναι πολύ δύσκολο να πας στις εναλλακτικές.
what_if Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 εχω το duck duck go ως default σχεδον ενα χρονο ,κανενα θεμα ,κ οσες φορες εψαξα για κατι κ στην google δεν βρηκα κ τπτ καλυτερο σε links μια χαρα το duck duck go
l337 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, censOred είπε Χρησιμοποιεί κανείς to Yahoo η το duckduckgo ας πούμε? Επειδή στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου κάποιες φορές πατάω τον Explorer κατά λάθος και έχει το Yahoo default search engine απορώ με το ποσό διαφορετικά αποτελέσματα βγάζει. Αναφέρομαι σε επιστημονικό ενδιαφέροντος αντικείμενα αλλά και πάλι. Γιαυτό θέλω να μάθω από χρήστες ίσως που το χρησιμοποιούν πως τους φαίνονται εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης. Οτιδήποτε πλην της google search engine είναι από απλά υποδεέστερο έως εξαιρετικά υποδεέστερο. Όσο για την yahoo, εκτός από σουρωτήρι, είναι απλά τραγική. Άμα είναι να βάλουμε yahoo, κάλυτερα να γυρίσουμε στην lycos και την altavista
Ison_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 duckduckgo για καθημερινές αναζητήσεις, google για ανασκαφές.
spectaculator Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 +1 duckduckgo, google όταν το προηγούμενο δεν φέρνει αυτό που περιμένω (σπάνια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα