IVIetaCreatoR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μια χαρά αγορά υπάρχει για μεταχειρισμένα στρώματα. 50+ πιάνει, είδα δώσει πρόσφατα σε Facebook Marketplace, έχοντας λάβει αρκετά μηνύματα.
DrLo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, dollyyy19 είπε οχι σε παλιατζηδες.....θα στριψουν στην γωνια,θα το βαλουν χαμω και θα το απογυμνωσουν απο το υφασμα,αφηνωντας τα υπολυματα οπου τους βολευει,για να δωσουν τα ελατηρια για σκραπ.μπορει και να το βαλουν και φωτια για να το γυμνωσουν......αν εχεις χωρο,κρατα το εκει μεχρι να παρεις το συμβολικο ποσο που θες...... Ισχύει τελικά. Έχοντας διαβάσει αυτό σήμερα πρόσεξα συμπτωματικά φορτηγό του Δήμου να μαζέυει "ξεκοιλιασμένα" στρώματα κάτω από μα γέφυρα όπου πυθανολογώ τα είχαν πάει για "ανακύκλωση" γύφτοι. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από DrLo
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 απληστία.. στρώμα είναι ακριβό ή όχι σε καλή κατάσταση ή ο όχι έχει ποτίσει μέσα ιδρώτας και διάφορα άλλα υγρά σου. καλύτερα να το χαρίσεις σε κάποιον που μπορεί να το έχει πραγματικά ανάγκη και άσε το συμβολικό πόσο. καλύτερα να προτιμήσεις ένα αληθινό ευχαριστώ που να συνοδεύεται με χαμόγελο. μεγαλύτερη η αξία εκεί.
ELTASSOS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Κανα 80 αρι ζοφρια,...πλατεια. Θα φυγει δσε 5 λεπτα 1
lek88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, asemnos είπε Προσοχή με τους παλιατζήδες, διοτι υπαρχουν και οι "παλιατζήδες" τους οποιους τους βαζεις μεσα και αυτοι φευγοντας εχουν αποστηθισει το σπιτι, τα δωματια, τις εισοδους, τα παραθυρα, τυχον υπαρξη συναγερμών κλπ. True story. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Έχει τύχει σε συγγενή....
jerry banana Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/8/2019 στις 10:37 ΜΜ, lek88 είπε Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Έχει τύχει σε συγγενή.... καλά όποιος βάζει μέσα στο σπίτι του ξένο άνθρωπο στηνΕλλάδα παίζει ρουλέτα, Καλύτερα να βγάλεις το στρώμα έξω και μετά να τον καλέσεις. Στις 18/8/2019 στις 3:27 ΜΜ, dtzgr είπε Αγόρασα μεγαλύτερο κρεβάτι και κατά συνέπεια και μεγαλύτερο στρώμα. Μου έχει μείνει το παλιό. Δεν θέλω να κάνω αυτό που κάνουν όλοι, δηλαδή να το βγάλω έξω για πέταμα. Καμία ιδέα τι μπορώ να το κάνω; Υπάρχει ανακύκλωση; Τα παίρνουν παλιατζήδες; Αν ναι τα αγοράζουν ή τους πληρώνεις (δεν ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα με τους παλιατζήδες). τελικά τι έκανες?
vamvakoolas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) επειδη το καλοκαιρι ασχοληθηκα με το χομπι ας γραψω κατι Για ογκωδη επιπλα/στρωματα/βιβλια ειχα βαλει αγγελια ειτε συμβολικη τιμη ειτε δωρεαν. Λιγα εφυγαν. Απο αυτα που εμειναν π.χ στρωμα αν και ηθελα να το αφησω εξω στο δρομο (διπλα σε καδους) οπου καναν και αλλοι "γειτονες" στη κυψελη το συζητησα με μερικους αλλους γειτονες και μου ανεφεραν οτι παιζει να φαω προστιμο. Γενικα παιζει ρουφιανια μου ανεφεραν. Παρολα αυτα μου εδωσαν το 5ψηφιο αν θυμαμαι καλα του δημου και μου ειπαν οτι τη ταδε ημερα θα περασουν και να το βγαλω εξω. Οντως το εκανα (το πρωι) και οταν γυρισα ειχαν φυγει ολα. Αποτι μου ειπαν αλλα τα πηρε ο δημος και αλλα, οι "γειτονες" παντως διαλυμενο στρωμα δε βρηκα. Η ιδια διαδικασια γινεται και σε αλλους δημους πιο μικρους απλως εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα μιας και αργουν να τα μαζεψουν 2)Για μπαζα: νοικιαζεις ενα μικρο καδο και τους ζητας να κανουν και "διαχειρηση μπαζων" δηλαδη να τα πεταξουν ή να τα εκμεταλευτουν. Δεν εχει μεγαλο κοστος και εχει απειρες εταιριες. Προσοχη! μη νοικιασετε καδο για ημερες και σας το αφησουν εκει. Θα συλλεξετε ολα τα αχρηστα πραγματα ολης της γειτονιας και ισως να μην εχει χωρο για τα δικα σας....Ειτε συγκεντρωστα τα και πειτε στον οδηγο να περιμενει να γεμισετε το καδο, ή ζητησετε/αγοραστε πλεγμα. Αν μεινει για ημερες ο καδος θελει και αδεια καταληψης χωρου απο το δημο (απλη διαδικασια για το δημο Αθηναιων, μια απλη αιτηση ειναι) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από vamvakoolas
haris_216 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Την καλύτερη ανακύκλωση στρωμάτων στην περιοχή μου έκαναν οι πακιστανοί (αν και τελευταία ψιλοχάθηκαν) που γυρνούσαν με καρότσια. Καθόντουσαν δίπλα στο στρώμα, το ξέσκιζαν (με την καλή έννοια ) και αφού έβγαζαν από μέσα όλο το σκελετό με τα ελατήρια, τον δίπλωναν και τον έπαιρναν. Αυτά που έβγαζαν δε (το ύφασμα και τις τζίβες που έχει μέσα) τα πετούσαν στον διπλανό κάδο. Πραγματικά πιο υπεύθυνη και καθαρή δουλειά δεν έχω δει ούτε από αυτούς που μένουν στην περιοχή. Ομοίως δε καλή δουλειά έκαναν και σε πόρτες και κουφώματα απ' όπου αφαιρούσαν κλειδαριές, μεντεσέδες, κλπ χωρίς να αφήνουν πίσω τους "καμμένη γη". Σε αντίθεση με τους λοιπούς παλιατζήδες ή ακόμα και αυτούς από εμάς που αρέσκονται στο "σπορ" που πραγματικά με κλωτσιές και σφυριές σπάνε τα πάντα γεμίζοντας τον χώρο αρκεί να πάρουν ένα ροδάκι ή ένα πομολάκι. 2
dtzgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, jerry banana είπε τελικά τι έκανες? Το εβαλα στο fb marketplace για κάτι συμβολικό. Σε ελάχιστες ώρες εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος. Συμφωνίσαμε ώρα και μέρος, το έβγαλα έξω, ήρθε το εξέτασε στο φως του ήλιου, του έκανε, το πήρε.
Maurikycli Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dtzgr είπε Το εβαλα στο fb marketplace για κάτι συμβολικό. Σε ελάχιστες ώρες εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος. Συμφωνίσαμε ώρα και μέρος, το έβγαλα έξω, ήρθε το εξέτασε στο φως του ήλιου, του έκανε, το πήρε. Να δούμε αν θα ανέβει ως πώληση 😕
jerry banana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, dtzgr είπε Το εβαλα στο fb marketplace για κάτι συμβολικό. Σε ελάχιστες ώρες εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος. Συμφωνίσαμε ώρα και μέρος, το έβγαλα έξω, ήρθε το εξέτασε στο φως του ήλιου, του έκανε, το πήρε. εγώ κάλεσα το δήμο και περιμένω να το παραλάβουν. Μόλις τώρα, jerry banana είπε εγώ κάλεσα το δήμο και περιμένω να το παραλάβουν. Έτσι όπως έχει γίνει ντρέπομαι να το δώσω σε άνθρωπω για χρήση . Ενώ έβαζα κάλλυμα έχει κιτρινίλες πάνω. Και να σημειώσω πάντα κοιμόμουν αφου έχω κάνει μπάνιο.
csontheline Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, jerry banana είπε εγώ κάλεσα το δήμο και περιμένω να το παραλάβουν. Έτσι όπως έχει γίνει ντρέπομαι να το δώσω σε άνθρωπω για χρήση . Ενώ έβαζα κάλλυμα έχει κιτρινίλες πάνω. Και να σημειώσω πάντα κοιμόμουν αφου έχω κάνει μπάνιο. Κανονικά, πρέπει να αερίζεται συχνά και κάθε χρόνο (ή 2) να περνάει απολύμανση (είτε καλείς συνεργείο, είτε αγοράζεις τα σύνεργα μόνος σου).
jerry banana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, csontheline είπε Κανονικά, πρέπει να αερίζεται συχνά και κάθε χρόνο (ή 2) να περνάει απολύμανση (είτε καλείς συνεργείο, είτε αγοράζεις τα σύνεργα μόνος σου). καλεσα το δημο μου και θα το παραλαβουν εκεινοι.
Katrinap Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Χαρίζεται στρώμα εναμισάρι (120*197). Είναι πρόσφατα καθαρισμένο επαγγελματικά από συνεργείο βιολογικού καθαρισμού. Χαρίζεται λόγω αγοράς μικρότερου κρεβατιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα