aoc4000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Διορθώσετε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αν προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό (με την 3μηνη) και του ορίσετε σαν κυρια κονσόλα την δικιά σας μετά θα συνεχίζεται να παίζετε τα παιχνίδια σας όπως πριν στους λογαριασμούς σας. Απλά τα νέα games w gold θα πρέπει να "αγοράζονται" από τον νέο λογαριασμό. Τα παιχνιδια game pass τα κατεβάζετε κ τα παίζετε κανονικά για 3 μήνες (κ βλέπουμε)...
Dimoleon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Όντως με καινούριο προφίλ παίρνεις την προσφορά αλλά όλα τα saves χάνονται λόγω νέου λογαριασμού. Δυστυχώς τα περισσότερα παιχνίδια σώζουν στο cloud της "mirooft" και δεν μεταφέρονται με τίποτα...
barman_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 8 hours ago, aoc4000 said: Διορθώσετε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αν προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό (με την 3μηνη) και του ορίσετε σαν κυρια κονσόλα την δικιά σας μετά θα συνεχίζεται να παίζετε τα παιχνίδια σας όπως πριν στους λογαριασμούς σας. Απλά τα νέα games w gold θα πρέπει να "αγοράζονται" από τον νέο λογαριασμό. Τα παιχνιδια game pass τα κατεβάζετε κ τα παίζετε κανονικά για 3 μήνες (κ βλέπουμε)... Αυτό θα ήταν πολύ καλή περίπτωση... Αλλά αν δε μπορώ να τρέξω το horizon πχ που το έχω φτάσει μεγάλο επίπεδο.. Για New games είναι καλή φάση
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, zaratustra είπε Σε συνέχεια των προηγούμενων. ό,τι παιχνίδι ήταν εγκατεστημένο, παίζει κανονικά. Δεν χρειάζεται εκ νέου εγκατάσταση ή κάτι άλλο Τώρα, ανά παιχνίδι υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Στο tyranny για παράδειγμα και το vampyr βλέπω και τα saves μου κανονικά από τον προηγούμενο λογαριασμό. Στο gears 5, και φαντάζομαι σε όσα games είναι account bound, ξεκινάς με διαφορετικό λογαριασμό και δεν βλέπεις saves και progress του προηγούμενου. Δεν έχω ψάξει αν μπορώ να μεταφέρω saves και προφιλ από φάκελο σε φάκελο Οπότε κάνω αλλά λογαριασμό και περνώ τη προσφορά , αν είναι έτσι είναι πολύ κομπλέ
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 15/11/2019 στις 7:47 ΜΜ, zaratustra είπε Έκανα στο xbox beta sign in με το νέο account Για δωσε αν θες λιγες λεπτομερειες για το πως γινεται αυτο. 1
zaratustra Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, matrixxx είπε Για δωσε αν θες λιγες λεπτομερειες για το πως γινεται αυτο. Απλα sign out απο το account και sign in με το νεο account. Μιλαω παντα για Xbox beta σε PC. Για κονσολα δεν ξερω, δεν εχω καν. Το ιδιο μπορεις να κανεις και στο microsoft store σε PC. Για δημιουργια account πηγαινεις στην σελιδα της Microsoft και σεταρεις ενα καινουριο account.
1988panos2171 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα έχει μόνο το gold 1€ για ένα μήνα. Όχι ότι με χάλασε... Το Ultimate μου το βγάζει 12.99€/μήνα.
naruto14 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα έχει μόνο το gold 1€ για ένα μήνα. Όχι ότι με χάλασε... Το Ultimate μου το βγάζει 12.99€/μήνα. Είχες βάλει προσφορά ultimate παλιότερα? Είναι μόνο για νέους χρήστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις