Προς το περιεχόμενο

Η Redmi επιβεβαίωσε ότι τα Note 8 και Note 8 Pro θα βασίζονται στα Snapdragon 665 και Helio G90T


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι συσκευές της σειράς Redmi Note 8 θα λανσαριστούν στις 29 Αυγούστου αλλά από ότι φαίνεται, λίγα πράγματα θα μείνουν στην φαντασία καθώς η εταιρεία αποκαλύπτει διαρκώς νέα χαρακτηριστικά στην προσπάθεια της να διατηρήσει το «hype» σε υψηλά επίπεδα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τόσο μέσω του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας στο Weibo, όσο και μέσω του λογαριασμού του brand manager, Lu Weibing στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, έγινε γνωστό ότι το Redmi Note 8 θα εξοπλίζεται με το SoC της Qualcomm, Snapdragon 665 και ότι η «Pro» έκδοση της συσκευής θα εξοπλίζεται με το Helio G90T της MediaTek.   

3.jpg.f516b438e3f6e63f4aab2fce934e5d00.jpg

4.jpg.e98ff836697afccdde37bd09c09fb046.jpg

Χάρη σε παλαιότερες διαρροές και πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι οι συσκευές θα εξοπλίζονται με τετραπλή κύρια κάμερα επίσης.

Στην απλή έκδοση, η βασική κάμερα θα βασίζεται στον αισθητήρα Samsung ISOCELL GM2 ανάλυσης 48MP ενώ η έκδοση «Pro» θα βασίζεται στον ISOCELL GW1 που έχει ανάλυση 64MP. Λαμβάνοντας υπόψη τα δείγματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Lu Weibing περιμένουμε εξαιρετικές επιδόσεις με το «Night Mode».

5.jpg.e5fda2a8a4ca8141de71f450e745d5c3.jpg

6.jpg.845937648048f6e959b03aa71e9f43a8.jpg

GSMArena

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

41 λεπτά πριν, oldnew είπε

Τι μέγεθος οθονη θα εχει ξερουμε? Θα βγάλει καμια εταιρεία κανα μοντέλο με μεγάλη οθονη σαν του νοτε 10?

Άσε, δράμα η κατάσταση, ούτε ένα τηλέφωνο με πάνω από 5.5" δεν υπάρχει στην αγορά... Oh, wait...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως ήρθε καιρός να δοκιμάσουμε και πάλι Mediatek. To μεγάλο πρόβλημα των επεξεργαστών της παλαιότερα ήταν ότι ανέβαζαν πολύ ψηλές θερμοκρασίες. Είχα μια φάση ένα Elephone για δεύτερο κινητό το οποίο έβραζε και αυγό άμα λάχει!  Μιλάμε για πολύ κάψιμο!  Αλλά κατά τα άλλα δούλευε μια χαρά και δεν σταματούσε να δουλεύει παρόλο που από τις ψηλές θερμοκρασίες γινόταν ενοχλητικό να το κρατάς. Brousing έκανε μια χαρά και οι εφαρμογές άνοιγαν όλες κανονικά. Κολλούσε όμως στο Asphalt 8 Airborne. Μιλάω τώρα βέβαια για επεξεργαστή πριν από 5 χρόνια, πρέπει να ήταν από τις πρώτες εκδόσεις του ΜΤ 6753. 

Δεύτερο πρόβλημα μεγάλο για τους Mediatek ήταν οι drivers που δεν τους έβρισκες πουθενά και αυτό ήταν και είναι μεγάλο πρόβλημα για τις custom roms και γενικά για επεμβάσεις με φλασάρισμα στο κινητό. Τώρα λένε ότι το πρόβλημα με την υπερθέρμανση διορθώθηκε. Και για να τον βάλει η Xiaomi στα κινητά της δεν μπορεί να μην τον δοκίμασε. Αλλά το θέμα των drivers νομίζω πως παραμένει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...