techon1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Συγγνώμη που δε σε ρωτάνε τι θα κάνουν με τα λεφτά τους. Φιλικά πάντα. Κακό του κεφαλιού τους, άμα με ρωτούσανε τα λεφτά τους θα έπιαναν τόπο αντί να τα σκορπάνε σε βλακείες. 1
Dinos1973 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, JcD είπε Κάπου πήρε το μάτι μου, σε ένα άρθρο, ότι το φετινό μοντέλο τους κοστίζει λιγότερο στην κατασκευή από το περσινο. Έχουν πέσει οι τιμές στις κουζίνες .
dkstopo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Υπάρχει περίπτωση να βγάλει κανα μοντέλο σε διαστάσεις SE αν όχι φέτος του χρόνου ας πούμε?
evkar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) και εγώ κανα καινούργιο SE περιμένω , αλλά νομίζω ότι το έχει αποκλείσει . Οπότε θα μείνω με το παλιό , με έχει βολέψει πολύ μέχρι τώρα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από evkar
wolfmandim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δεν είναι καινοτομίες αυτές για να αναβαθμίσει κάποιος την συσκευή του. .. Αν είναι για τις φωτογραφίες που τραβάει, τότε να μου λείπει, έχω την Nikon D850!
Vkngs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, basilis5 είπε φαντασου μια εταιρια δισεκκατομυριων οπως η apple να ειχε για μια μερα ceo εναν random αναλυτη του insomnia Το καλύτερο σχόλιο που εχω δει 😂 1
Fotis13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Αρα εδω Τελος Νοεμβρη στην καλυτερη για το δημοφιλες μοντελο .Παλι στην αναμονη ...
alexakos89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δεν καταλαβαινω ομως γιατι καποιος να HATEAREI μια εταιρια? Η εταιρια θελει να κινηθει σε αυτη την κατευθυνση και παιρνει αυτες τις αποφασεις. Και απευθυνεται σε ενα χαζο κοινο που δεν ξερουν πως να διαχεριστουν τα λεφτα τους η να τα χαλασουν εξυπνα. Εσεις ολοι οι εξυπνοι γιατι ασχολειστε με μια τετοια εταιρια ? Δεν ριχνει το επιπεδο σας αυτο? 1 ώρα πριν, techon1 είπε Κακό του κεφαλιού τους, άμα με ρωτούσανε τα λεφτά τους θα έπιαναν τόπο αντί να τα σκορπάνε σε βλακείες. Like this guy. Να κανετε τα σχολια σας και για το τι σας ενοχλει αλλα εσεις μισητε την εταιρια λες και σας εκλεψε?σας αναγκασε να κανετε κατι? 3
Fotis13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Δεν καταλαβαινω ομως γιατι καποιος να HATEAREI μια εταιρια? Η εταιρια θελει να κινηθει σε αυτη την κατευθυνση και παιρνει αυτες τις αποφασεις. Και απευθυνεται σε ενα χαζο κοινο που δεν ξερουν πως να διαχεριστουν τα λεφτα τους η να τα χαλασουν εξυπνα. Εσεις ολοι οι εξυπνοι γιατι ασχολειστε με μια τετοια εταιρια ? Δεν ριχνει το επιπεδο σας αυτο? Like this guy. Να κανετε τα σχολια σας και για το τι σας ενοχλει αλλα εσεις μισητε την εταιρια λες και σας εκλεψε?σας αναγκασε να κανετε κατι? Το εχει εξηγησει η ψυχολογια αυτο εδω και πολλα χρονια τι ρωτας ? 3
Flockyy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πιστευω αυτη τη φορα θα ξεχωρισει το Pixel της Google με 120hz οθονη και αρκετα καλυτερη καμερα, ΑΝ ισχυουν τα leaks. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Flockyy
bauhaus8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αντε να ερθουν κ στην ελλαδα να αναβαθμισω το SE μου.....................TA ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ????? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από bauhaus8
ziaba Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Θα βαλει λεει υπερευρυγωνια καμερα και μαλιστα μονο στις "pro" εκδοσεις.... Την εχω στο ταπεινο μου lg g5 απο το '16..... Πως το λενε εκει στην apple???? Ahhh innovation.... Not ακόμα λειτουργεί το lg?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Tα ιδια και τα ιδια σε καθε τοπικ που αφορα την apple με τον καθε ταλαιπωρο που δε του παιρνει iphone ο μπαμπας του.
Chocobo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Α ρε apple γιατι αναγκαζεις τοσο κοσμο να κανει το σκατο του παξιμαδι και να αγορασει το νεο σου προιον ? Τι ? δεν ειναι αγκανασμενοι ? Αδυνατο. 5
crossmo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, spgkountis είπε άλλη μία είδηση που δε θα με ακουμπήσει... error 404 $$ not found Παρόλα αυτά ήρθες και σχολίασες! Μωρέ θα σε ακουμπήσει λεμε 8 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Πάλι Innovation ? Δεν έχουν βαρεθεί να μας εντυπωσιάζουν ? όσο βαρέθηκες και συ να σχολιάζεις την Apple 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα