leonidas_fs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Άρχισα να χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 μέρες τον Edge Browser και πραγματικά είναι πολύ ωραίος! Γρήγορος, εύκολος και με χαμηλή κατανάλωση RAM. Εσείς τον χρησιμοποιείτε ή είμαι μόνος μου;
Hapatingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Από τότε που πήρα w10 μόνο αυτόν έχω και τα extensions πολύ καλά για add block. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο.
leonidas_fs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Όντως είναι τρομερός ο άτιμος! Έχεις να προτείνεις κανα extension; Για ad block έχω το γνωστό και παίζει μια χαρά!
georgerov Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεν το κάνετε ήδη δοκιμάστε και αυτόν Edge Beta
Doubt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 4:12 ΜΜ, leonidas_fs είπε Όντως είναι τρομερός ο άτιμος! Έχεις να προτείνεις κανα extension; Για ad block έχω το γνωστό και παίζει μια χαρά! ublock origin εννοείς; Εγώ έχω βάλει και μηχανή αναζήτησης duck duck go. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στην αρχική σελίδα (microsoft news) όπου δεν μπορώ να κάνω logout από το microsoft λογαριασμό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα