Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης για τη γυναίκα μου και σκεφτόμουν με την επιδότηση για το fiido c11, έχει κανείς εμπειρία με αυτή τη μάρκα?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, BELL είπε

Θέλω να πάρω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης για τη γυναίκα μου και σκεφτόμουν με την επιδότηση για το fiido c11, έχει κανείς εμπειρία με αυτή τη μάρκα?

Δεν έχω εμπειρία αλλά είναι δημοφιλής μάρκα. Το συγκεκριμένο έχει κουμπί για επιτάχυνση οπότε δεν επιδοτείται, πρέπει να επιταχύνει μόνο όταν κάνεις πετάλι για να επιδοτείται.

Αντίθετα, αυτό το μοντέλο φαίνεται να επιδοτείται και είναι πιο κατάλληλο για πόλη καθώς μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, δεν έχει ανάρτηση που είναι θετικό για τη ποδηλασία σε άσφαλτο. https://www.goscooters.gr/default.aspx?Id=12&CategoryId=2338&LangId=1&ItemId=5308

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, batig0al είπε

Δεν έχω εμπειρία αλλά είναι δημοφιλής μάρκα. Το συγκεκριμένο έχει κουμπί για επιτάχυνση οπότε δεν επιδοτείται, πρέπει να επιταχύνει μόνο όταν κάνεις πετάλι για να επιδοτείται.

Αντίθετα, αυτό το μοντέλο φαίνεται να επιδοτείται και είναι πιο κατάλληλο για πόλη καθώς μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, δεν έχει ανάρτηση που είναι θετικό για τη ποδηλασία σε άσφαλτο. https://www.goscooters.gr/default.aspx?Id=12&CategoryId=2338&LangId=1&ItemId=5308

Σ ευχαριστώ για την απάντηση, πολύ χρήσιμη η παρατήρησή σου. Θα τεθεί επί τάπητος 

Επεξ/σία από BELL
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν η επιδότηση καλύπτει αγορές από εξωτερικό; Διότι το c21 της fiido που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμο Ελλάδα 

Μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της fiido το βρίσκω.

https://eu.fiido.com/products/fiido-c21-lightweight-step-over-urban-gravel-ebikes

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά για φθηνά ηλεκτρικά 872€ συμπεριλαμβανομένου μεταφορικών. Σε όλα τα μεγέθη, με διάφορα χρώματα και δυο εκδοχές, κλασικές ταχύτητες με ντεραγιέρ και belt drive.

https://www.bike-mailorder.de/momentum-voya-e-3-10-speed-bumblebee?number=M01010013.1

https://www.bike-mailorder.de/voya-e-2-single-speed---bumblebee

• Like 2
Δημοσ.

Έχει μήπως κανείς εμπειρία από το κατάστημα New Tech Store (NTS Systems & Trade LTD) ;

Έχει έδρα στην Βουλγαρία χωρίς ελληνικό ΑΦΜ ασφαλώς. Βέβαια στο τηλέφωνο μιλούσε ελληνικά λέγοντας ότι έχει αποθήκη στην Ελλάδα και πως συμμετέχει στο πρόγγραμα Κινούμαι ηλεκτρικά 3.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το RKS RS-III-PRO 20" εδώ και 2,5 χρόνια με 1700 περίπου χιλιόμετρα. Μια φορά είχε ξεβιδωθεί η μια βίδα της μπαταρίας από το κάτω μέρος και την έσφυξα πάλι. Κατά άλλα δεν μου έχει εμφναίσει κάποιο πρόβλημα. Αλλά.

Πριν λίγες μέρες. Την πρώτη φορά έκανα 4-5 χιλιόμετρα σε κατηφόρα και ίσια κλίση, τα έβγαλε κανονικά, αλλά στον γυρισμό ενώ περίμενα σε φανάρι, μόλις ξεκίνησα έσβησε το κοντέρ και όλος ο μηχανισμός. Το ξαναβάζω μπρος και μετά από λίγο σβήνει και πάλι. Μπαταρία είχε. Την επόμενη με γεμάτη μπαταρία ξανακάνω τα χιλιόμετρα αυτά και όλα καλά. Στον γυρισμό λίγο πριν φτάσω στο σπίτι σε σχετικά ανηφορική διαδρομή αλλά όχι κάτι τρελό, μου έσβησε πάλι.

Έχουμε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι εγώ πρωτού το πάω σε μάστορα;

Δημοσ.
Στις 16/11/2024 στις 5:48 ΜΜ, GreekMonkey είπε

Καλησπέρα, έχω το RKS RS-III-PRO 20" εδώ και 2,5 χρόνια με 1700 περίπου χιλιόμετρα. Μια φορά είχε ξεβιδωθεί η μια βίδα της μπαταρίας από το κάτω μέρος και την έσφυξα πάλι. Κατά άλλα δεν μου έχει εμφναίσει κάποιο πρόβλημα. Αλλά.

Πριν λίγες μέρες. Την πρώτη φορά έκανα 4-5 χιλιόμετρα σε κατηφόρα και ίσια κλίση, τα έβγαλε κανονικά, αλλά στον γυρισμό ενώ περίμενα σε φανάρι, μόλις ξεκίνησα έσβησε το κοντέρ και όλος ο μηχανισμός. Το ξαναβάζω μπρος και μετά από λίγο σβήνει και πάλι. Μπαταρία είχε. Την επόμενη με γεμάτη μπαταρία ξανακάνω τα χιλιόμετρα αυτά και όλα καλά. Στον γυρισμό λίγο πριν φτάσω στο σπίτι σε σχετικά ανηφορική διαδρομή αλλά όχι κάτι τρελό, μου έσβησε πάλι.

Έχουμε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι εγώ πρωτού το πάω σε μάστορα;

Ως άσχετος, εμένα μου ακούγεται σαν κάτι να μην κάνει καλή επαφή. Πήγαινε σε μάστορα που να έχει εμπειρία με ηλεκτρικά ποδήλατα.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα!
Έχει βρει κανείς ποδηλατάδικο για ηλεκτρικά; Κάτι έπαθε το μοτέρ του δικού μου και δεν τραβάει. Τα κανονικά ποδηλατάδικα δεν αναλαμβάνουν, μάλιστα ενοχλούνται που βλέπουν κινέζικο και σου λένε με υφάκι "να πας εκεί που το πήρες". Στην Κίνα να πάω ρε μλκ;

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Balrog είπε

Καλησπέρα!
Έχει βρει κανείς ποδηλατάδικο για ηλεκτρικά; Κάτι έπαθε το μοτέρ του δικού μου και δεν τραβάει. Τα κανονικά ποδηλατάδικα δεν αναλαμβάνουν, μάλιστα ενοχλούνται που βλέπουν κινέζικο και σου λένε με υφάκι "να πας εκεί που το πήρες". Στην Κίνα να πάω ρε μλκ;

Εμένα μου μιλουσε με υφακι ιδιοκτήτης ποδηλαταδικου επειδή ήθελα να συμπληρώσω αέρα σε mountain bike,μιας και το έχω κάνει μετατροπή σε tubeless και η βαλβίδα έχει ένα θεματακι μικρό.Επειδη λοιπόν δεν αγόρασα από αυτόν το ποδήλατο μου έλεγε με ειρωνικο ύφος "γιατί δεν πας να σου βάλουν αέρα και να στο φτιάξουν από εκεί που το πήρες?"Ε μου κάρφωσε μπιέλα και του απάντησα ότι αν ο μάστορας μου δεν είχε φύγει για καλοκαιρινές διακοπές να είστε σίγουρος ότι σε αυτόν θα πήγαινα!!!Βέβαια ο διάλογος έγινε αφότου συμπλήρωσα αέρα 😝Αλλά για το θέμα που έχει το ποδήλατο σου μήπως θα πρέπει να απευθυνθείς σε μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρικά ποδήλατα,σκούτερ κλπ ίσως??

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/2/2025 στις 7:35 ΠΜ, phanispal είπε

Το παράλογο πού βλέπετε δεν καταλαβαίνω.

Στο ότι η πλευρά του καταστήματος, στην ευκαιρία να προσελκύσει νέο πελάτη, έστω και αν αυτή είναι τύπου 5% σε συμπλήρωση αέρα, όχι μόνο δεν την εξερευνά αλλά απωθεί τον υποψήφιο πελάτη.

Καταλαβαίνω τη λογική να μην ασχολείσαι με custom ηλεκτρικά, αναρτήσεις ή οτιδήποτε. Επίσης καταλαβαίνω το να μην είσαι κορόιδο αναλαμβάνοντας να διορθώσεις βλακείες άλλων ή να βάζεις αέρα τζάμπα αλλά υπάρχει και η μέση οδός. Μπορείς να αρνηθείς κάτι ειλικρινά και χωρίς ύφος, ή να πεις στον πελάτη ορίστε η τρόμπα, φούσκωσε το κτλ.

@Balrog Δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με custom ηλεκτρικά. Ωστόσο, θα αναζητούσα μέσω google ποδηλατάδικα που διαφημίζουν custom ηλεκτρικές μετατροπές και έχουν καλές κριτικές (π.χ. Hummerbikes)

Επεξ/σία από batig0al
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, batig0al είπε

Στο ότι η πλευρά του καταστήματος, στην ευκαιρία να προσελκύσει νέο πελάτη, έστω και αν αυτή είναι τύπου 5% σε συμπλήρωση αέρα, όχι μόνο δεν την εξερευνά αλλά απωθεί τον υποψήφιο πελάτη.

Μάλλον επειδή θεωρεί (ορθά ή λανθασμένα) ότι εγώ που παρήγγειλα το Fiido D2 από το Κουρδιστάν δεν υπάρχει περίπτωση να του ρίξω τα λεφτά που θέλει από μένα στην επιχείρησή του και τον θέλω μόνο για να φουσκώσω κάνα λάστιχο.

Δεν επικροτώ το σκεπτικό απαραίτητα, αλλά πρώτον, δε μπορεί όλοι να είναι σωστοί επαγγελματίες και δεύτερον, κάποιοι έχουν την εμπειρία να κρίνουν ποιους θέλουν για πελάτες και ποιους όχι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...