Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι πλέον σίγουρος οτι η Viva χρησιμοποιεί αθέμιτες πρακτικές για την επέκταση του δικτύου της, στα όρια της απάτης.

Έρχονται στο κατάστημα διάφοροι άσχετοι που παριστάνουν τους πελάτες, και ρωτάνε αν δεχόμαστε Viva. Τους λέμε όχι και φεύγουν. Επειδή η πελατεία μου έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αυτοί φαίνονται απο χιλιόμετρο οτι δέν έχουν σκοπό να αγοράσουν.

Σκοπός τους είναι να δείξουν οτι η Viva έχει μεγάλη απήχηση.

Στη συνέχεια, λίγες μέρες μετά σκάει το τηλεφώνημα για να σου δώσουν προσφορά, ή έρχεται ο πωλητής αυτοπροσώπως.

Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια, αλλά επειδή γινόταν πολύ σποραδικά, δέν είχα κάνει τη σύνδεση.

Όμως τώρα ήρθαν οι δήθεν "πελάτες" επι 3-4 ημέρες συνεχόμενα και πάντα την ίδια ώρα, οπότε δέν υπάρχει αμφιβολία οτι είναι βαλτοί.

Απο τους τακτικούς μου πελάτες κανένας δέν μου έχει ζητήσει ποτέ Viva, οπότε υποθέτω οτι η "οργανική" ζήτηση της υπηρεσίας είναι πολύ χαμηλή.

• Like 13
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Την Viva την αποφεύγω από τότε που είχα την υπηρεσία φαξ σε μέιλ με μια τηλεφωνική γραμμή τους που χρησιμοποιούσα και για να μας ξεφορτωθούν όσους την χρησιμοποιούσαν  μας έκαναν κάτι γελοίες αυξήσεις πολλαπλάσιες της τιμής που δίναμε ως τότε. Από τότε κατάλαβα πόσο σημασία δίνουν στους πελάτες τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι χαζή τακτική είναι αυτή; Γιατί να ενδιαφέρει έναν πελάτη κάτι τέτοιο; 

Δίνει κάποιους πόντους ή επιστροφή κτλ;

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Χρησιμοποιεί φίλος μου επαγγελματίας την viva . Τον συμφέρει επειδή λόγω επαγγέλματος είναι υποχρεωμένος να δέχεται κάρτες, αλλά δεν έχει pos καθώς  το κόστος απόκτησης δεν τον συμφέρει καθώς δεν έχει συχνά συναλλαγές τέτοιου τύπου. 

Θεωρείται αναξιόπιστη εταιρία η viva?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Conan2046 είπε

Την Viva την αποφεύγω από τότε που είχα την υπηρεσία φαξ σε μέιλ με μια τηλεφωνική γραμμή τους που χρησιμοποιούσα και για να μας ξεφορτωθούν όσους την χρησιμοποιούσαν  μας έκαναν κάτι γελοίες αυξήσεις πολλαπλάσιες της τιμής που δίναμε ως τότε. Από τότε κατάλαβα πόσο σημασία δίνουν στους πελάτες τους.

Και εμείς στη δουλεία είχαμε βίβα φαξ αλλα πήγαν την τιμή στο θεό.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Και εμείς στη δουλεία είχαμε βίβα φαξ αλλα πήγαν την τιμή στο θεό.

Για ποιον λογο να εχετε viva fax; αν θυμαμαι καλα η χρεωση σε οποιαδηποτε εταιρεια αν στειλεις φαξ ειναι σαν απλη τηλεφωνικη κληση.

Στα της viva, προσωπικα εχουμε pos απο αυτους και ειμαστε απολυτα ευχαριστημενοι απο καθε αποψη. Για την περιπτωση του  TS δεν μπορω να εκφερω αποψη.. δεν ξερω για ποιον λογο καποιος θα θελει να πληρωσει αποκλειστικα με viva, εκτος και αν τα εχει τελειως μαυρα που και παλι δεν στεκει γιατι η viva λειτουργει σαν τραπεζα και συνδεεται ο λογαριασμος με τον δικαιουχο (τουλαχιστον στο επαγγελματικο λογαριασμο που τον δηλωνεις κ στην εφορια. για τους ιδιωτες δεν ξερω τι παιζει πραγματικα)

Δημοσ.

Την viva την θεωρω μια απο τις πιο απαταιωνιστικες εταιριες που υπαρχουν και πραγματικα με νοοτροπια πως θα σε ρημαξω...  εχουν γινει  διαφορα ωραια σε γνωστους μου αλλα μου εχει μεινει ενα συμβαν που ειχα με το ταξιδιωτικο τους τμημα πριν 3 χρονια,

Παρασκευη μεσημερι μπαινω μεσα στο συστημα τους να επιλεξω 2 εισητηρια για ταξιδι την επομενη μερα φρανκφουρτη και επιστροφη την τριτη, βρισκω 2 εισητηρια με τελικο κοστος 465 ευρω, προχωραω στην αγορα δινω τα στοιχεια της χρεωστικης καρτας μου γινεται επιτυχως η αγορα και μου ερχετε ενα μυνημα η αγορα σας πραγματοποιηθηκε εντος των επομενων λεπτων θα σας ερθουν τα εισητηρια σας! μετα απο 1 ωρα περιπου μου ερχεται ενα mail που εγραφε η κρατηση σας ακυρωθηκε για λογους ασφαλειας, Μπαινω στην καρτα μου βλεπω οτι τα χρηματα εχουν δεσμευτει κανονικα,τους καλω στο τηλεφωνο και αρχιζει ενα υπαλληλος να μου λεει κατι αρλουμπες του στυλ η κρατηση σας ακυρωθηκε γιατι υπηρχε προβλημα σε ενα πρωτοκολο ασφαλειας και κατι τετοια.... του λεω ανθρωπε μου αφου υπηρχε προβλημα τα λεφτα πως τα δεσμευσατε? αποδεσμευστε τα χρηματα να προσχωρησω στην αγορα αλλου εισητηριου διοτι με τα χρηματα αυτα δεσμευμενα δεν μου φτανουν τα υπολοιπα για να πραγματοποιησω το ταξιδι μου, θα σας τα αποδεσμευσουμε σε 4 εργασιμες μερες μου λεει αν χρειαζεστε αλλο εισητηριο πρεπει να το ξαναπληρωσετε ....   οταν επεμεινα οτι για πιο λογο δεσμευτικαν τα χρηματα μου χωρις να μου δωθουν τα εισητηρια το στυλ του ηταν αυτο ειναι και αμα σ αρεσει..... αμα μπειτε στο google θα δειτε πως ειναι μια τακτικη που την κανουν συχνα και σε κρατησεις εισητηριων συναυλιων και παντου οποτε ολο αυτο που περιγραφεις φιλε μου δεν μου κανει καθολου εντυπωση για μια τετοια νταβατζοεταιρια καπου ειχα διαβασει και με τα pos oti αρχικα τα εδιναν πανευκολα και μετα οταν επρεπε να αποδοσουν τα χρηματα στον πελατη ζητουσαν ενα κατεβατο χαρτια και διαφορες δικαιολογιες δηθεν για την αποδειξη προελευσης των χρηματων και των αγορων ωστε να καθυστερουν να αποδοσουν τα λεφτα .

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το καλοκαίρι είχα συναλλαγή με εισητήρια που "κόλλησε" επειδη έβγαλε  μια ενδεχόμενη αν κατάλαβα σωστά μικροδιαφορά (κάπου 10€ στα 250-260) στην τιμή που έλεγαν πριν προχωρήσω στο κλείσιμο των εισητηρίων και την τιμή που κανονικά θα έπρεπε να είναι.

το για πιο λόγο ποτέ δεν το κατάλαβα

παίρνω εξυπηρέτηση που δε μπορούσε να μου δώσει λύση άμεσα, παρά μόνο να το προωθήσει στο τεχνικό τμήμα (κι εγώ στο μεταξύ να τρελαίνομαι.. ) 

τεσπά μέσα στο 24ωρο ευτυχώς έφτιαξε το πράγμα, χωρίς να μου ζητηθούν εξτρά λεφτά, αλλά εγώ χέστηκα πάνω μου να έχω τα λεφτά μου δεσμευμένα αλλά να μην έχω τελική κράτηση για τα εισητήρια μου 

πιο πολύ τα εισητήρια με ένοιαζαν , με τα λεφτά θα τη βρίσκαμε την άκρη

τις επόμενες μέρες πήγα όσο πιο σύντομα βρήκα ευκαιρία να τα πάρω από τη ναυτιλιακή να βεβαιωθώ ότι πράγματι θα πάω διακοπές αντί να παραλάβω από λιμάνι όπως σκόπευα αρχικά (άρα δε γλίτωσα τη μετακίνηση που θα έκανα αν είχα πάει απευθείας εκεί.. ) , οκ υπερβολική αντίδραση θα μου πει κανείς, αλλά με τις καλοκαιρινές μου διακοπές δεν παίζω και αν όλα κυλούσαν ομαλά από την αρχή θα ήμουν βεβαίως πιο ήρεμος

και δύσκολα θα χρησιμοποιούσα ξανά την υπηρεσία τους , γιατί δεν είμαι ξανά για τέτοιες συγκινήσεις , βασικά δεν θέλω καμία απολύτως συγκίνηση σε αγορές και λοιπές συναλλαγές, μου αρκούν όσες μου έχουν συμβεί όταν η τράπεζα μου αναβαθμίζει λογισμικό 6 ώρα το απόγευμα πέμπτης και τριπλοχρεώνομαι 

πάντως επάνω στη δουλειά έχω δει κάποιο κόσμο να χρησιμοποιεί δικά τους pos, δεν ξέρω τι οφέλη έχουν , δεν έχω κάτσει ποτέ να το συζητήσω με κάποιον , βασικά δεν έχω κάτσει καν να μετρήσω τι προμήθεια κρατάνε 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Θεωρώ την Viva τόσο χάλια, που αν είναι η μοναδική επιλογή για κάποιο εισιτήριο, προτιμώ να μην το βγάλω καθόλου. Ποτέ πλέον Viva. Όσο γρηγορότερα χρεωκοπήσουν, τόσο το καλύτερο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

Για ποιον λογο να εχετε viva fax; αν θυμαμαι καλα η χρεωση σε οποιαδηποτε εταιρεια αν στειλεις φαξ ειναι σαν απλη τηλεφωνικη κληση.

Για να τα λαμβάνουμε στο μέιλ μας

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ δεν συμπαθώ τη Viva. Από την άλλη, χρησιμοποιώ viva fax2mail και βρίσκω την υπηρεσία αρκετά αξιόπιστη και χρήσιμη (για εμένα).

Ε, για τα χρήματα που δίνω, δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paredwse είπε

Κι εγώ δεν συμπαθώ τη Viva. Από την άλλη, χρησιμοποιώ viva fax2mail και βρίσκω την υπηρεσία αρκετά αξιόπιστη και χρήσιμη (για εμένα).

Ε, για τα χρήματα που δίνω, δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει; 

Αν θέλεις μόνο να λαμβάνεις αρκετές φθηνότερες 

Δημοσ.

Και εμείς για να λαμβάνουμε το είχαμε όχι να στέλναμε. Στέλναμε απο το φαξ. Ενα αρχαίο που ειχε χαλάσει και μπορουσες μόνο να στείλεις και όχι να λάβεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...