Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις. Ο τύπος είναι μέγιστο λαμόγιο, έχει βίλα 3.000.000 στη Ν.Ιωνία και προτιμάει να χάσει υπάλληλο για 50ευρο αύξηση τον μήνα (550-600 δλδ) από το να τα δώσει. Γενικά από όσο ξέρω η κομπίνα πάει και έρχεται εκεί μέσα αλλά δεν είναι χτεσινός ξέρει τι κάνει και γενικά έχει πολύ χοντρά λεφτά. Κλασσικά αλλάζει τους υπαλλήλους σαν να είναι πουκαμίσα, στην 7 μήνη συνεργασία που είχα με το γραφείο του αλλάξανε 4-5 αρχιτέκτονες και 3 τοπογράφους. Έχει τους πάντες με ατομικό μπλοκάκι για να γλιτώνει τα ΙΚΑ και τους ΦΠΑ τους αποδίδει με πίστωση ανά τρίμηνο. Θα συμφωνήσω με προλαλλήσαντες χαλάλι του το 3000ρο θα το βγάλω απο αλλού γιαυτό εργάζομαι, αλλά θα του την βαρέσω γιατι αγχώνει έμενα σε μια περίοδο που όλη μου η ενεργεία έπρεπε να πηγαίνει στο νεογέννητο μου και οχι σε μ@#ιες. ΙΤ άτομο δεν υπάρχει βάζει τους υπάλληλους να ασχολούνται με αυτά, και ο πρότζεκτ manager παρέχει τα λινκς μετα σπασμένα στον Server, ο οποιος είναι πίσω απο firewall να μπλοκάρει updates kai communication με autodesk και λοιπές εταιρειες. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Αν όπως τα λες έχει λεφτά, κατά μεγάλη πιθανότητα θα έχει και άκρες είτε πολιτικές είτε αστυνομία. Κάνε όπως λες αλλά με τις άκρες που μάλλον θα έχει, δύσκολα να "τιμωρηθεί". 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mary είπε Αν όπως τα λες έχει λεφτά, κατά μεγάλη πιθανότητα θα έχει και άκρες είτε πολιτικές είτε αστυνομία. Κάνε όπως λες αλλά με τις άκρες που μάλλον θα έχει, δύσκολα να "τιμωρηθεί". Ισχύει αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν έχει τόση δύναμη, είχα παλιά έναν τέτοιο στην Ρόδο, είχε εξαγόραση όλη την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν τον άγγιζε κανείς.
johnieXoX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, mary είπε Αν όπως τα λες έχει λεφτά, κατά μεγάλη πιθανότητα θα έχει και άκρες είτε πολιτικές είτε αστυνομία. Κάνε όπως λες αλλά με τις άκρες που μάλλον θα έχει, δύσκολα να "τιμωρηθεί". Για αυτό καλύτερα να πάει μέσω BSA και όχι μόνος του. Αν έχει σοβαρούς δικηγόρους που ασχολούνται με πνευματικά δικαιώματα, δεν νομίζω να καταφέρουν να τον προστατεύσουν οι οποίες γνωριμίες του. Εξάλλου, είναι εύκολα αποδεικτέο αν έχει γνήσια λογισμικά ή όχι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μην ειδοποιηθεί πριν πάει ο έλεγχος και ξεφορτωθεί τον εξοπλισμό με τα πειρατικά λογισμικά. Αλλά φαντάζομαι μια σοβαρή εταιρία, αν είναι σοβαρή η BSA, θα το χει προβλέψει.
spectaculator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Το μόνο που θα πετύχεις είναι αυτός να πληρώσει τη άδεια κι εσύ να χάσεις τη δουλειά σου. Κάνε οτιδήποτε αρκεί να έχεις πισινή για καλό και για κακό.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, spectaculator είπε Το μόνο που θα πετύχεις είναι αυτός να πληρώσει τη άδεια κι εσύ να χάσεις τη δουλειά σου. Κάνε οτιδήποτε αρκεί να έχεις πισινή για καλό και για κακό. Βασικα επειδη του ειπα πως θα φυγω λογο οικογενειας και καλυτερων αποδοχων τα κανει αυτα, και ενημερωσα πολυ πριν, αλλα εγω φταιω κανεις αλλος γιατι επρεπε να του την σκασω οταν με πληρωσει.
johnieXoX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, spectaculator είπε Το μόνο που θα πετύχεις είναι αυτός να πληρώσει τη άδεια κι εσύ να χάσεις τη δουλειά σου. Κάνε οτιδήποτε αρκεί να έχεις πισινή για καλό και για κακό. Με μπλοκάκι τον έχει και απλήρωτο. Το πιο πιθανό είναι να έχει χάσει ήδη τη δουλειά του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Για αυτό καλύτερα να πάει μέσω BSA και όχι μόνος του. Αν έχει σοβαρούς δικηγόρους που ασχολούνται με πνευματικά δικαιώματα, δεν νομίζω να καταφέρουν να τον προστατεύσουν οι οποίες γνωριμίες του. Εξάλλου, είναι εύκολα αποδεικτέο αν έχει γνήσια λογισμικά ή όχι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μην ειδοποιηθεί πριν πάει ο έλεγχος και ξεφορτωθεί τον εξοπλισμό με τα πειρατικά λογισμικά. Αλλά φαντάζομαι μια σοβαρή εταιρία, αν είναι σοβαρή η BSA, θα το χει προβλέψει. και εγω αυτο θελω να πιστευω στην αθηνα δυσκολα να εξαγορασεις κατι τετοιο, αλλα στο ελλαδισταν ολα ειναι πιθανα
cliobaccarra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, GeKiff είπε Βασικα επειδη του ειπα πως θα φυγω λογο οικογενειας και καλυτερων αποδοχων τα κανει αυτα, και ενημερωσα πολυ πριν, αλλα εγω φταιω κανεις αλλος γιατι επρεπε να του την σκασω οταν με πληρωσει. Πάντως χλωμό να μην έχεις κανενα άλλον τρόπο να τον πιέσεις.
nosleep Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόνο μέσω BSA. Θα τσεπώσεις και το 10ρικο 😀 Θα σκάσει εκπρόσωπος της εταιρείας μαζί με σδοε ή εισαγγελέα (για το νόμιμο του ντου) και εκπρόσωπος από microsoft, autodesk και adobe. Το πρόστιμο προς δημόσιο είναι €1000 για κάθε παράνομη εγκατάσταση. Οι εταιρείες λογισμικού δικαιούνται €2000 αποζημίωση για κάθε παράνομη εγκατάσταση συν το κόστος της άδειας για κάθε σταθμό εργασίας. Αντιλαμβάνεσαι ότι το πρόστιμο θα είναι τεράστιο... Αν όντως το κάνεις μην το πεις πουθενά γιατί όσο να ναι είναι λίγο σκληρός καρι...λης η φάση. Όχι πως δεν αξίζει σε τέτοιους εργοδότες να πληρώσουν αλλά δώσε μία τελευταία ευκαιρία! 2
Loinen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Αν γινει καρφωτη; το αφεντικο δεν θα καταλαβει οτι ειναι απο εσενα σαν εκδικηση; Και μετα; δεν θα κινηθει ενωπιον σου; εμμεσως ή οχι;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Loinen είπε Αν γινει καρφωτη; το αφεντικο δεν θα καταλαβει οτι ειναι απο εσενα σαν εκδικηση; Και μετα; δεν θα κινηθει ενωπιον σου; εμμεσως ή οχι; σίγουρα, αλλα ότι ήταν να κάνει το έκανε νομικά δεν έχει κάτι μαζί μου
Loinen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GeKiff είπε σίγουρα, αλλα ότι ήταν να κάνει το έκανε νομικά δεν έχει κάτι μαζί μου τα μεγαλα λαμογια δυσκολα σε αφηνουν σε χλωρο κλαρι.
telis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Πάντως σε περίπτωση που όσα λες είναι αλήθεια, έχεις διαλέξει να το κουβεντιασεις σε site με μεγάλη επισκεψημοτητα και μάλιστα έχεις βάλει λεπτομέρειες που φωτογραφιζουν τόσο αυτόν, (βίλα σε στην νέα Ιωνία, την δραστηριότητα του, τους μηχανικούς που απασχολεί) και εσένα, (ότι έχεις μωρό ότι σου χρωστάει συγκεκριμένο ποσό) .... Τον νου σου.... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα