Προς το περιεχόμενο

«Πάντα προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές των iPhone όσο το δυνατόν χαμηλότερα» λέει ο CEO της Apple, Tim Cook


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

ΗΜΑΡΤΟΝ ποσο ξεφτιλα πια. Σε λιγο θα ακουσουμε απο την λουι βιτον οτι τα πουλανε ολα σε τιμες κοστους. Απο αγαπημενη εταιρια εχει καταντησει η πιο αθλια

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτό που με εκνευρίζει δεν είναι η παπαριά που είπε ο τύπος οτι προσπαθούν... Προφανώς εννοεί οτι προσπαθούν να κρατήσουν την τιμή όσο γίνεται χαμηλότερα όταν ο διάολος τους διαολίζει να την πάνε στην τριπλή τιμή αντί για την διπλή που την έχουν τώρα... Κάτι σαν τον αλκοολικό δηλαδή που ορκίζεται οτι προσπαθεί να μην πίνει... Αυτό που με εκνευρίζει, είναι οτι το πληρώνεις διπλό και δεν έχεις καν σίγουρο πιά οτι θα πηδήξεις την γκόμενα που θα ψαρώσει...

«Πάντα προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές των iPhone όσο το δυνατόν χαμηλότερα» λέει ο CEO της Apple, Tim Cook...

... απλά κάποιες φορές δεν τα καταφέρνουν, λέω εγώ...

οπως και σ'εκείνο το εστιατόριο της Μυκόνου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wir versuchen immer, unsere Preise so niedrig wie möglich zu gestalten. Glücklicherweise konnten wir dieses Jahr die Preise des iPhones senken.

@Αρθογράφο

Διορθώστε παρακαλώ τον τίτλο. Από την στιγμή που μπαίνουν quotes πρέπει να μεταφέρετε αυτούσια η δήλωση.

Ένα ολόκληρο άρθρο που μιλάει για τις τις νέες υπηρεσίες και για το App Store. Όχι το hardware. Το νέο iPhone 11 έχει χαμηλότερη τιμή από το προηγούμενο ώστε να γίνει μέσο να μπει μεγαλύτερη συνδρομητική βάση στις νέες υπηρεσίες. Προφανώς δεν είναι χαμηλή. Προφανώς η γκάμα των προϊόντων πιάνει ένα μεγάλο (αν και όχι τεράστιο) εύρος από το σύνολο των χρηστών.

Το θετικό είναι πως η Apple σίγουρα είχε ενδείξεις ότι ανεβαίνει πολύ ψηλά αφήνοντας πίσω πολλούς και κάνει κινήσεις για να έχει προϊόντα σε όλες τις τιμές.

Έτσι πχ για μένα που δεν φτάνει το μνημονιακο πορτοφόλι μου εκεί ψηλά είναι θετικό ότι η μείωση στο 11 πίεσε προς τα κάτω το 8. Εκνευρίζομαι βέβαια που τα 449$ γίνονται 589€ με ΦΠΑ και όχι 510€ με ΦΠΑ αλλά εκεί φταίνε πολλά.

Επεξ/σία από kifinas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά μιας και το αναφέρεις υπάρχουν συσκευές που βγάζουν καλύτερες φωτό με λιγότερα λεφτά.

Μου ανέφερες το 11 pro max που εχει 1300Ε για να μου το συγκρίνεις με το note 10+ τη στιγμή που μιλάμε για καταναλωτική συνείδηση.αγοραζεις το note 10+ που είναι καλύτερο σε όλα με 400Ε λιγότερα.

Ο μόνος λόγος για μένα για να αγοράσεις iphone είναι το ios 

Είσαι λάθος στην πρόταση "καλύτερο σε ολα". Είμαι χρόνια χρήστης samsung αλλάζοντας τις καλύτερες συσκευές τους κάθε χρόνο και έχω κάτι μέρες τώρα το 11pro παράλληλα με το s10. Σίγουρα διαφορές  200-300  ευρω πανω δικαιολογούνται υπέρ των iphone που στα σημαντικά σημεία είναι καλύτερα από τα σαμυ. Ενδεικτικά το ατσάλινο σασί με το ποιο σκληρό τζαμί της αγοράς αυτή τη στιγμή, ο επεξεργαστής, η διαχείριση της ενέργειας που είναι μέρα με τη νύχτα μεταξύ των δύο συσκευών, η κατά πολύ καλύτερα καλιμπραρισμενη οθόνη (εγώ ο ίδιος έλεγα ότι μας δουλεύουν σε αυτό το θέμα πριν πιάσω iPhone στα χέρια μου) και το λειτουργικό, ο τρόπος που λειτουργεί η συσκευή out of the box δίνουν άλλη αίσθηση στην συσκευή. Συν της άλλης η διαφορά μπορεί να δικαιολογηθεί και από την διατήρηση της μεταπώλησης. Σίγουρα 600 ευρώ το s10 και 1200 το pro ειναι αδικαιολόγητη διαφορά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερα τα σαμυ σε κάτι από τα iphone, η μόνη διαφορά υπερ σαμυ που έχω δει προς το παρών είναι στα ποιο δυνατά εξωτερικα ηχεία!

Στα συν των τελευταίων iphone και η καλύτερη αδιαβροχοποιηση της αγοράς, κάτι για την οποία την εκραζα παλαιότερα.

Επεξ/σία από JcD
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Stelioa είπε

Πωπω τσουξιμο που πεφτει που για αλλη μια φορα σας μαμησε!Εσεις ασχοληθειτε με ενα κινητο φουλ οθονη ενω οι αλλοι θα ασχολουνται με το πιο σημαντικο!SOFTWARE!!!!!

 

Επεξ/σία από tsarouc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να ειμαστε και λίγο ειλικρινεις εαν βαλουμε τις αναβαθμίσεις για 4-5 χρονια και τα apple store σε ολο τον κοσμο που κανουν διάφορα σεμινάρια δωρεάν κτλ καλά ειναι για το 11. Το Pro ξεφεύγει κατά πολύ. Απλά θέλουν να έχουν το πιο ακιβό τηλέφωνο για να θεωρούνται premium. Τουλάχιστον αυτοί το υποστηρίζουν σε σχέση με άλλους (βλέπω huawei porche design haha)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Έτσι όταν δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα σας φταίνε οι καταναλωτές που έχουν καταναλωτική συνείδηση

Καλά, δες λίγο πόσα πράγματα έχεις αγοράσει που δε χρειάζεσαι και μετά έλα μίλα μας για καταναλωτική συνείδηση

Αλλάζετε κινητά  κάθε 6 μήνες και μας κάνετε μαθήματα  καταναλωτισμού...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...