lactate Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Ήρθε η αναθεματισμένη εποχή που δεν ήθελα να έρθει. Αυτή η καταχρηστική, επονείδιστη και μη βιώσιμη περίοδος που πρέπει να ξυπνάω στις 7 παρά 10 για μια χρονιά περίπου. Όμως δεν τα πάω καλά με το πρωινό ξύπνημα και δεν την παλεύω κάστανο να κοιμάμαι στις 11. Εσείς τα καταφέρνετε; Μόνο σε μενα είναι τόσο δύσκολο και τόσο καταπιεστικό; Εγώ σε διάθεση τώρα είμαι να βγω για ποτό, μέχρι να πάω και σινεμά να δω το Τζόκερ. Εσείς; οεο;
ELTASSOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Bar cruising και μετα συνεχεια δουλεια. Το βραδυ θα κοιμηθεις στις 10 και θα ξυπνησεις μια χαρα....
G.bar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Εντάξει μια χαρά προλαβαίνεις να βγεις για ποτό και να ξυπνήσεις και στις 6:50. Μόλις ξυπνήσεις 3-4 φορές το πρωί, να δεις τι ωραία που θα κοιμάσαι από τις 10 μετά. 2
gia_nnis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, lactate είπε Ήρθε η αναθεματισμένη εποχή που δεν ήθελα να έρθει. Αυτή η καταχρηστική, επονείδιστη και μη βιώσιμη περίοδος που πρέπει να ξυπνάω στις 7 παρά 10 για μια χρονιά περίπου. Όμως δεν τα πάω καλά με το πρωινό ξύπνημα και δεν την παλεύω κάστανο να κοιμάμαι στις 11. Εσείς τα καταφέρνετε; Μόνο σε μενα είναι τόσο δύσκολο και τόσο καταπιεστικό; Εγώ σε διάθεση τώρα είμαι να βγω για ποτό, μέχρι να πάω και σινεμά να δω το Τζόκερ. Εσείς; οεο; Απλα θα φτιαξεις το βιολογικο σου ρολοι να λειτουργει διαφορετικα.. 2
lactate Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Απλα θα φτιαξεις το βιολογικο σου ρολοι να λειτουργει διαφορετικα.. το ρολόι μου ειναι ρολόι του κεφιού και δεν υπολογίζει φοβαμαι χαχα δεν ζητάω πολλά, απλά να κοιμάμαι 12-1 και να ξυπνάω στις 8. Αυτό το σκότωμα να είμαι εκεί στις 8.. δεν το εγκρίνω!
lactate Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Βρες άλλη δουλειά να ξυπνάς πιο αργά θέλω θέλω θέλω απλά δεν μπορώ πριν απο του χρονου.
dimitris21gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σίγουρα είναι σκότωμα να σηκώνεσαι πολύ πρωί αλλά αυτό που μετράει περισσότερο για μένα είναι να σου μένει χρόνος μετά μέσα στην μέρα. Εγώ για παράδειγμα επιδιώκω να είμαι στο γραφείο από τις 8 ενώ μπορώ να πάω το αργότερο μέχρι τις 9:30 μόνο και μόνο για να μπορώ στις 16:30 να είμαι φευγάτος! Επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ είναι ότι όταν ο καιρός είναι καλός είναι πολύ πιο εύκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι σε σχέση με τον χειμώνα που κυριολεκτικά σε πλακώνει το πάπλωμα! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από dimitris21gr 5
Froskeas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, lactate είπε ; Εγώ σε διάθεση τώρα είμαι να βγω για ποτό, μέχρι να πάω και σινεμά να δω το Τζόκερ. Εσείς; οεο; Μεις πίνομεν χοχτέλια δικής μας παραγωγής, στο σπίτι. Έτσι κερδίζουμε τουλάχιστον μια ώρα ύπνου από το να βγαίναμε όξω Επιπλέον δε, όταν έρθει κεινη η επονείδιστη (ω.. μα τι λεξη..) ώρα αφηνόμαστε στο του Μορφέος τρυφερό εναγκαλισμό που μας οδηγεί με νεκρική λαμπρότητα σε μονοπάτια άχρονα και όνειρα απονήρευτα Στο μεταξύ, έχομεν προνοήσει ώστε τα παραθυρόφυλλα να μην ερμητικώς κλειστά είναι. Η δε απουσία κουρτίνας επιτρέπει αργότερα-προϊόντος χρόνου- στις ζωογόνες λιαχτίδες να λαξεύσουν τα των ματιώ μας βλέφαρα κι αίφνης να αναπηδήσομεν σαν κατσίκια που τσοπάνης σφυράει, έμπλεοι ευεξίας για την καινούρια μέρα που στη ζωή μας μπήκε Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Froskeas 2 2 1
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, lactate είπε Κοιμάστε στην ώρα σας; Ινσόμνια είσαι... από μένα είναι ΟΧΙ! 8 1
giorgos4ever Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Bar cruising και μετα συνεχεια δουλεια. Το βραδυ θα κοιμηθεις στις 10 και θα ξυπνησεις μια χαρα.... Σουρωμένος θα πάει δουλειά? (Επίσης κάτι μου λέει πως για το σχολείο άνοιξε το topic και όχι για δουλειά) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από giorgos4ever 3
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 58 λεπτά πριν, lactate είπε Ήρθε η αναθεματισμένη εποχή που δεν ήθελα να έρθει. Αυτή η καταχρηστική, επονείδιστη και μη βιώσιμη περίοδος που πρέπει να ξυπνάω στις 7 παρά 10 για μια χρονιά περίπου. Όμως δεν τα πάω καλά με το πρωινό ξύπνημα και δεν την παλεύω κάστανο να κοιμάμαι στις 11. Εσείς τα καταφέρνετε; Μόνο σε μενα είναι τόσο δύσκολο και τόσο καταπιεστικό; Εγώ σε διάθεση τώρα είμαι να βγω για ποτό, μέχρι να πάω και σινεμά να δω το Τζόκερ. Εσείς; οεο; Κοιμαμαι στις 12-1 ξυπνώ στις 6:45 παω δουλεια σχολαω, γυριζω και κοιμάμαι 1-2 ώρες Ολα καλα και ετσι εχει στρώσει το βιολογικο ρολοι και μπορω να παω για ποτο, βολτα, σινεμα Προβλημα εχω αμα χρειαστει να μεινω παραπάνω στη δουλεια, γιατί κυριολοεκτικα κουτουλάω 2 2
momotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, lactate είπε Εσείς; οεο; O Grivillas,δειχνει καλα στοιχεια σαν χειμερινη μεταγραφη.Θα εχουμε καλη σεζον φετο.
ifaist Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Χαιρετε, Εδω και κανενα μηνα (εκτος απο σημερα - Δευτερα). Πηγαινω στην δουλεια 6:30 - 7:00 , δουλευω ενα 8ωρο, γυρναω σπιτι 15:00 -16:00 ανοιγω το Pc. Θυμαμαι να καθομαι και μια ωρα και να ασχολουμαι με emails ενα browser game που παιζω κτλ και ξαφνικα να ξυπναω. Κοιταω το ρολοι 21:30 - 22:30. Τζιτζος (δηλ ξυπνιος) μεχρι να ξαναπαω στην δουλεια. Με ανησυχεί το θεμα οτι δε θυμαμαι πως μεταφερομαι απο το γραφειο - καρεκλα στο κρεββατι χωρις ρουχα. Για φαγητο μπηκα στην διαδικασια να μαγειρεψω στις 23:00, 2-3 φορες , τις υπολοιπες φορες σουβλακια και πιτσες. Σημερα ομως... κοιμηθηκα κατα τις 12:00 κομπλε μεχρι τις 6:30 τι πρωι, και ξυπνησα απο μονος μου χωρις ξυπνητηρια. Ελπιζω να το κρατησω για λιγο διαστημα μπας και γινω ανθρωπος και βγω για κανενα καφε καθημερινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα