kawavn800 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, panost99 είπε το τι λογους προσωπικους εχω για να το αποφυγω τους ξερω εγω. ενας απο αυτους ειναι οτι ειμαι προστατης οικογενειας,και ενας 2ος ειναι οτι θελω να ειμαι στην πολη μου ωστε στις αδειες διανυκτερευσης να βγαινω και να κανω μεροκαματο +εξτρα εισοδημα στο ιντερνετ.το να με στελνουν στον διαολο ειναι τουλαχιστον εγκληματικο. @MadPaxτο αστειο που ειναι αδερφε; παρεπιπτοντως δεν εχω διπλωμα μοτοσυκλετας. εχω μονο αμαξιου και το παιρνω σπανια. Ίσως δεν έχεις δηλώσει ότι είσαι ΥΠΕΚ. (μειωμένης Θητείας). Αλλά εάν το δηλώσεις θα πάρεις μετάθεση απευθείας για Έβρο ή Νησί. Δες πως θα το χειριστείς. Καλή και ήσυχη θητεία σου εύχομαι 1
theo156 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μου βγήκε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ για μετά τα ΣΠΕΝ. Έχει κανείς υπηρετήσει στο συγκεκριμένο τελευταία; Διάβασα ότι από τον Μάρτιο έχει αλλάξει και διοικητή.
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, theo156 είπε Μου βγήκε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ για μετά τα ΣΠΕΝ. Έχει κανείς υπηρετήσει στο συγκεκριμένο τελευταία; Διάβασα ότι από τον Μάρτιο έχει αλλάξει και διοικητή. Ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ είναι Αντιστράτηγος, πιθανότατα δε θα τον δεις και ποτέ και ούτε θα ασχοληθεί ποτέ μαζί σου. Το στρατόπεδο έχει 15 μονάδες, το πόσο καλά θα περάσεις εξαρτάται από τη μονάδα που είσαι και πόσο καλό είναι το βύσμα σου. Στην τελική, Αθήνα είσαι, οπότε όπως και να είσαι μέσα όταν βγαίνεις θα πας σπίτι σου, άρα είναι καλά.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, theo156 είπε Μου βγήκε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ για μετά τα ΣΠΕΝ. Έχει κανείς υπηρετήσει στο συγκεκριμένο τελευταία; Διάβασα ότι από τον Μάρτιο έχει αλλάξει και διοικητή. Για Αθηνα μετρια πραγματα. Λογω του οτι εχει μεσα αντιστρατηγους - υποστρατηγους και ενα καρο ταξιαρχους πρεπει να προσεχεις τα τυπικα. Απο υπηρεσιες καποιες φορες πανε καλα αλλες μπορεις να κατσεις και 2-3 μεσα. Ερχονται και ΕΛΔΥΚαριοι για τον τελευταιο τους μηνα. Βαζουν διαφορες αγγαρειες ολη μερα αλλα οχι κατι τρελο. Μια χαρα θα εισαι. Αν τωρα εχεις υπερβυσμα μπορει να εισαι και φαντασμα. Αλλα αυτο ειναι για 1-2 στους 100.
theo156 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, Kercyn είπε Ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ είναι Αντιστράτηγος, πιθανότατα δε θα τον δεις και ποτέ και ούτε θα ασχοληθεί ποτέ μαζί σου. Το στρατόπεδο έχει 15 μονάδες, το πόσο καλά θα περάσεις εξαρτάται από τη μονάδα που είσαι και πόσο καλό είναι το βύσμα σου. Στην τελική, Αθήνα είσαι, οπότε όπως και να είσαι μέσα όταν βγαίνεις θα πας σπίτι σου, άρα είναι καλά. 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για Αθηνα μετρια πραγματα. Λογω του οτι εχει μεσα αντιστρατηγους - υποστρατηγους και ενα καρο ταξιαρχους πρεπει να προσεχεις τα τυπικα. Απο υπηρεσιες καποιες φορες πανε καλα αλλες μπορεις να κατσεις και 2-3 μεσα. Ερχονται και ΕΛΔΥΚαριοι για τον τελευταιο τους μηνα. Βαζουν διαφορες αγγαρειες ολη μερα αλλα οχι κατι τρελο. Μια χαρα θα εισαι. Αν τωρα εχεις υπερβυσμα μπορει να εισαι και φαντασμα. Αλλα αυτο ειναι για 1-2 στους 100. Για ΑΣΔΥΣ και συγκεκριμένα Γουδί μου είπαν, δε ξέρω αν αλλάζει κάτι με αυτό. Όπως και να χει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
alexgamer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Εμείς που δηλώσαμε ΕΛΔΥΚ και πήραμε μετάθεση για Θήβα, πρώτα κάνουμε τα ΣΠΕΝ Θήβα και μετά φεύγουμε για Κύπρο;
stavros750 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, alexgamer είπε Εμείς που δηλώσαμε ΕΛΔΥΚ και πήραμε μετάθεση για Θήβα, πρώτα κάνουμε τα ΣΠΕΝ Θήβα και μετά φεύγουμε για Κύπρο; Ας το επιβεβαιώσει και ένας άλλος, ρωτώντας άτομο από Α ΕΣΣΟ, μου είπε ότι Θήβα απλά είναι είναι μια στάση 3 βδομάδων και ΣΠΕΝ και ειδικότητα κάνεις στην Κύπρο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, theo156 είπε Για ΑΣΔΥΣ και συγκεκριμένα Γουδί μου είπαν, δε ξέρω αν αλλάζει κάτι με αυτό. Για ΑΣΔΥΣ σου μιλαω και εγω. Οταν λεω μετρια πραγματα εννοω δεν ειναι ουτε φουλ βυσματικη ουτε μαυρο να μην βγαινεις εξω ποτε.
Milti Pepo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, παρουσιάστηκα με την Ε ΕΣΣΟ παραμεθόριο και είχα βασιστεί πολύ στο 9μηνο ώστε να δουλέψω το καλοκαίρι σεζόν και απο Σεπτέμβρη να ξεκινήσω μεταπτυχιακό. Πήρα μετάθεση στο ΓΕΣ και είναι να παρουσιαστώ μετά την άδεια ορκωμοσίας, δεν μου έχει πει κανείς τίποτα ακόμη για το τι θα κάνω εκεί πέρα και δεν βρίσκω εύκολα πληροφορίες στο ίντερνετ, αλλά με έχει χαλάσει απίστευτα το 12μηνο. Άλλοι μου λένε ότι θα είναι πένα εκεί μέσα, που πολύ πιθανόν να είναι, από την άλλη σκέφτομαι ότι υπάρχει περιπτωση όλα τα βύσματα να παίρνουν έξοδο κάθε μέρα και όσοι ήρθαμε τυχαία στο ΓΕΣ να μας έχουν για τις υπηρεσίες όλων. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω παραακλώ να μου πει. Εν πάσει περιπτώση μπορεί να μου αρέσει στο ΓΕΣ, μπορεί να με πάνε εμπλοκή αυτό θα φανεί στη πορεία. Η άλλη μου απορία είναι άμα δηλώσω μετάθεση για παραμεθόριο και μου έρθει πχ σε 4 μήνες, θα υπηρετήσω 9μηνο, ή θα μου πούνε αφού υπηρέτησες Αθήνα δεν δικαιούσαι πλέον 9μηνο;
georgkar94 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Στις 9/10/2022 στις 1:48 ΜΜ, panost99 είπε το τι λογους προσωπικους εχω για να το αποφυγω τους ξερω εγω. ενας απο αυτους ειναι οτι ειμαι προστατης οικογενειας,και ενας 2ος ειναι οτι θελω να ειμαι στην πολη μου ωστε στις αδειες διανυκτερευσης να βγαινω και να κανω μεροκαματο +εξτρα εισοδημα στο ιντερνετ.το να με στελνουν στον διαολο ειναι τουλαχιστον εγκληματικο. @MadPaxτο αστειο που ειναι αδερφε; παρεπιπτοντως δεν εχω διπλωμα μοτοσυκλετας. εχω μονο αμαξιου και το παιρνω σπανια. Όταν έρχονται να δουν από στρατονομια δεν σε ρωτάνε αν θελεις; είπες ότι δεν θέλεις και σε πήραν με το ζόρι;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Milti Pepo είπε Καλησπέρα παιδιά, παρουσιάστηκα με την Ε ΕΣΣΟ παραμεθόριο και είχα βασιστεί πολύ στο 9μηνο ώστε να δουλέψω το καλοκαίρι σεζόν και απο Σεπτέμβρη να ξεκινήσω μεταπτυχιακό. Πήρα μετάθεση στο ΓΕΣ και είναι να παρουσιαστώ μετά την άδεια ορκωμοσίας, δεν μου έχει πει κανείς τίποτα ακόμη για το τι θα κάνω εκεί πέρα και δεν βρίσκω εύκολα πληροφορίες στο ίντερνετ, αλλά με έχει χαλάσει απίστευτα το 12μηνο. Άλλοι μου λένε ότι θα είναι πένα εκεί μέσα, που πολύ πιθανόν να είναι, από την άλλη σκέφτομαι ότι υπάρχει περιπτωση όλα τα βύσματα να παίρνουν έξοδο κάθε μέρα και όσοι ήρθαμε τυχαία στο ΓΕΣ να μας έχουν για τις υπηρεσίες όλων. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω παραακλώ να μου πει. Εν πάσει περιπτώση μπορεί να μου αρέσει στο ΓΕΣ, μπορεί να με πάνε εμπλοκή αυτό θα φανεί στη πορεία. Η άλλη μου απορία είναι άμα δηλώσω μετάθεση για παραμεθόριο και μου έρθει πχ σε 4 μήνες, θα υπηρετήσω 9μηνο, ή θα μου πούνε αφού υπηρέτησες Αθήνα δεν δικαιούσαι πλέον 9μηνο; Για ανάγκες A2/ΔΙΠΑ γράφει το χαρτί σου; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από ProponitisTouKanape
Palpantinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρες! Ξέρουμε πότε περίπου θα αρχίσουν να έρχονται τα σημειώματα κατάταξης σε εμάς της ΣΤ ΕΣΣΟ; Από επόμενη - μεθεπόμενη βδομάδα π.χ.;
panost99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, georgkar94 είπε Όταν έρχονται να δουν από στρατονομια δεν σε ρωτάνε αν θελεις; είπες ότι δεν θέλεις και σε πήραν με το ζόρι; ακριβως,ειπα οχι και σαυτην που ηρθε αλλα εκανα και υπευθυνη δηλωση που λεω οτι δεν επιθυμω να υπηρετησω στην στρατονομια για οικογενειακους κ κκοινωνικους λογους.ενας απο αυτους ειναι οτι ειμαι προστατης κ πρεπει να βρισκομαι κοντα στην οικογενεια μου.
Milti Pepo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Για ανάγκες A2/ΔΙΠΑ γράφει το χαρτί σου; Όχι δεν γράφει κάτι τέτοιο. Ένα Β4 γράφει αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει κι αν σημαίνει κάτι γενικά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Για να παιρνεις μετάθεση Τ/ΓΕΣ προ ΣΠΕΝ λογικά δούλεψε κάποιος για σένα και πας μιλημένος για γραφείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις