GrRookie Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Τελικά γνωρίζει κανείς που έχει μπει πρόσφατα αεροπορία να μας πει θετικά τ χρώματα φορούν πλέον?
manolis940 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, ChristosTs είπε Παιδες γινεται καποιος να παρουσιαστει ενδοχωρα, να κανει βασικη εκπαιδευση εκει (να φανταστω σπεν κ τετοια αποκλειεται) και να παρει μεταθεση 9μηνο παραμεθωριο? Η οσοι δηλωνουν 9μηνο κανουν βασικη εκπαιδευση ορκομωσια κτλ σε μοναδα παραμεθωριου? Βεβαίως και γίνεται. Πολλές φορές δεν είναι και επιλογή μάλιστα, κάποιοι παρουσιάζονται ενδοχώρα και παίρνουν μετάθεση για την παραμεθόριο όπου και κάνουν 9μηνη θητεία. Ωστόσο αν είχα την επιλογή δεν θα το έκανα. Περισσότερα χάνεις παρά που κερδίζεις. Δεν θα γνωρίσεις απ' την πρώτη μέρα την "σειρά" σου και θα χάσεις και 2 Τιμητικές άδειες παραμεθορίου(ΤΑΠ).
stavros750 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, GrRookie είπε Τελικά γνωρίζει κανείς που έχει μπει πρόσφατα αεροπορία να μας πει θετικά τ χρώματα φορούν πλέον? Χακί, όπως και οι φαντάροι της ξηράς Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από stavros750 2
DjAek2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Έχει χίλια δυο? Και επίσης μεταθεση από την παραμεθόριο μετά τα Σπέν περνεις με βυσμα η στο 5 μηνο?????
stavros750 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, DjAek2003 είπε Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Από τις καλύτερες, ίσως και η καλύτερη μονάδα της Μυτιλήνης. Παρουσιάστηκα εκεί την πρώτη μέρα για ιατρικά, εξοπλισμό κτλ και γενικά υπήρχε η φήμη ότι είναι βυσματικό. Τεράστιο, οι εγκαταστάσεις μου φάνηκαν κομπλέ. Βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού
DjAek2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση γενικά με τα σώματα αν κάνουν υπηρεσίες ή όχι πχ το υγειονομικο είναι σωμα κάνει σκοπιες η Σπέν και στεπ??
meletis_m Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, DjAek2003 είπε Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Έχει χίλια δυο? Και επίσης μεταθεση από την παραμεθόριο μετά τα Σπέν περνεις με βυσμα η στο 5 μηνο????? Χωρίς στο 5μηνο και ίσως καθυστερήσει λίγο. Όσοι είναι για μετάθεση νωρίτερα συνήθως το μαθαίνουν τη τελευταία εβδομάδα πριν τη λήξη των ΣΠΕΝ
kawavn800 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 2:38 ΜΜ, kti23 είπε Ερωτηση: ειναι εφικτο να δηλωσεις και δοκιμος και να πας ελδυκ? εαν ναι, ποια ειναι τα ποσα που καλυπτονται πλεον? Δεν πηγαίνουν Δόκιμοι εδώ και 15 χρόνια στην ΕΛΔΥΚ. 23 ώρες πριν, DjAek2003 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση γενικά με τα σώματα αν κάνουν υπηρεσίες ή όχι πχ το υγειονομικο είναι σωμα κάνει σκοπιες η Σπέν και στεπ?? Σε όλες τις Μονάδες εκτελούν υπηρεσίες οι κληρωτοί. Σύμφωνα δε την ειδικότητα ανάλογη θα είναι και η υπηρεσία. Μόνο οι Ιατροί δεν εκτελούν ένοπλες υπηρεσίες. Στις 5/10/2022 στις 2:49 ΜΜ, DjAek2003 είπε Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε την μοναδα 221 της Μυτιλήνης το στρατοπεδο είναι έχει τρέξιμο? Έχει χίλια δυο? Και επίσης μεταθεση από την παραμεθόριο μετά τα Σπέν περνεις με βυσμα η στο 5 μηνο????? Για διακοπές θα πας ή για τη θητεία σου ; ότι εκτελούν και οι υπόλοιποι κληρωτοί θα εκτελείς και εσύ. Για ποιο λόγο θέλεις να ξεχωρίζεις ; ο γιος του Κυριάκου είσαι ; Μια χαρά θα ενσωματωθείς με τους υπόλοιπους που θα τους θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Εγω βρίσκομαι ακόμη με παιδιά που συνυπηρετήσαμε το 85 στη Λήμνο και πάμε για καφέ ακόμη. 😉 2
GrRookie Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Στις 4/10/2022 στις 6:59 ΜΜ, stavros750 είπε Χακί, όπως και οι φαντάροι της ξηράς Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.... αν και σε μαγαζί τοπικό που επισκέφτηκα μου είπε ότι πλέον "παίζουν" και τα 3 χρώματα (χακί,γκρι,μπλε σκούρο) και με παρότρυνε σε μπλε σκούρο.Σκεφτομαι να περιμένω να δω τι θα γράφει το χαρτί κατάταξης και μετά να αγοράσω να είμαι σίγουρος.
simospeir Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα! Γνωριζει κανεις να μου πει πως ειναι το στρατοπεδο βελισσαριο στα Ιωαννινα? Αμα ειναι καλο, εξοδοι, υπηρεσιες κτλπ
stavros750 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GrRookie είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.... αν και σε μαγαζί τοπικό που επισκέφτηκα μου είπε ότι πλέον "παίζουν" και τα 3 χρώματα (χακί,γκρι,μπλε σκούρο) και με παρότρυνε σε μπλε σκούρο.Σκεφτομαι να περιμένω να δω τι θα γράφει το χαρτί κατάταξης και μετά να αγοράσω να είμαι σίγουρος. Όλα χακί τα δίνουν πλέον, είχα δει από φίλο στην Β ΕΣΣΟ να έχουν μπλε τζακετς, αλλά τώρα στην Ε που μπήκε άλλο παλικάρι, όλα χακί.
GrKata Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς σε ποιο στρατόπεδο εδρεύει το 80 ΤΜΧΕΘ στη Κω?? Μου ήρθε μετάθεση και δε βρίσκω κάποιο info, εκτός από το ότι είναι στο Πυλι, αλλά δεν βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του 282
kawavn800 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, GrKata είπε Καλημέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς σε ποιο στρατόπεδο εδρεύει το 80 ΤΜΧΕΘ στη Κω?? Μου ήρθε μετάθεση και δε βρίσκω κάποιο info, εκτός από το ότι είναι στο Πυλι, αλλά δεν βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του 282 Οι Λόχοι Μηχανικού στρατοπεδεύουν μαζί με άλλες Μονάδες 14 ώρες πριν, simospeir είπε Καλησπερα! Γνωριζει κανεις να μου πει πως ειναι το στρατοπεδο βελισσαριο στα Ιωαννινα? Αμα ειναι καλο, εξοδοι, υπηρεσιες κτλπ Όπως εισέρχεσαι στην πόλη των Ιωαννίνων Δεξιά μετά το Γιαννιώτικο Σαλόνι
Nitso Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε μετάθεση για ΕΛΔΥΚ και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της 5η Εμμα. Μπορεί κάποιος που να ήταν πρόσφατα να πει εμπειρίες από το συγκεκριμένο στρατόπεδο?
simospeir Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, kawavn800 είπε Οι Λόχοι Μηχανικού στρατοπεδεύουν μαζί με άλλες Μονάδες Όπως εισέρχεσαι στην πόλη των Ιωαννίνων Δεξιά μετά το Γιαννιώτικο Σαλόνι ρωταω αμα ξερεις πως ειναι μεσα, οχι που ειναι Αμα ειναι καλα να βαλω ''βυσμα'' για να παω σπουδαζω και γιαννενα! Αμα ειναι καλο δηλαδη με υπηρεσιες αδειες κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις