Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινω 8/11 καβησο εβρο , κτελ απο σαλονικη εχει 12 ηωρα αξιζει να παω και να ειμαι 4:30 το πρωι φερες να ριξω ενα υπνο στα κτελ και να παω πρωι πρωι για καταταξη να τελειωνω γρηγορα να παρω ρουχα κλπ? η καλυτερα να παω 1 το μεσημερι που ομως θα ειναι μπουγιο λογικα?

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω για επιβεβαίωση σχετικά με την ορκωμοσία. 

Παρουσιάζομαι 8/11 και σύμφωνα με το "η ορκωμοσία είναι την τρίτη Παρασκευή" θα ορκιστώ στις 25/11, σωστά;

Επίσης η άδεια ορκωμοσίας αρχίζει από την ίδια ημέρα ή την επόμενη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου δώσει πληροφορίες για το που υπάρχουν Γραφεία Έρευνας και Πληροφορικής (ΓΕΠ) στη Θεσσαλονίκη.
Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 1:18 ΠΜ, makavelatos είπε

Γνωμη για 645 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ (Πετροχωρι,Ξανθη)

Αδερφέ καλησπέρα. Κι εγω εκει παρουσιαζομαι . Μηπως ξερεις αν υπαρχει καμια ομαδικη στο μεσεντζερ να μαθουμς τπτ ;;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tonykolia είπε

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω για επιβεβαίωση σχετικά με την ορκωμοσία. 

Παρουσιάζομαι 8/11 και σύμφωνα με το "η ορκωμοσία είναι την τρίτη Παρασκευή" θα ορκιστώ στις 25/11, σωστά;

Επίσης η άδεια ορκωμοσίας αρχίζει από την ίδια ημέρα ή την επόμενη;

πόρο?

Δημοσ.

Μάγκες να ρωτήσω...Χρειάζεται το powerbank στον στρατό γενικά, ή παλεύεται και χωρίς αυτό;

Έχω δώσει ήδη αρκετά για τα βασικά του στρατου, και τώρα δεν θέλω να δώσω αλλά 30-60 ευρώ για powerbank (για καλό).

Αν είναι 'απαραιτητο' ωστόσο, θα το κάνω. 

Γνωμες; Είχατε όλοι ή οι περισσότεροι powerbank? Κυρίως φοβάμαι μήπως αφήσω σε καμία πρίζα να φορτίσει το κινητό και γίνει φτερό. Γι αυτό σκεφτομαι για powerbank.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Μάγκες να ρωτήσω...Χρειάζεται το powerbank στον στρατό γενικά, ή παλεύεται και χωρίς αυτό;

Έχω δώσει ήδη αρκετά για τα βασικά του στρατου, και τώρα δεν θέλω να δώσω αλλά 30-60 ευρώ για powerbank (για καλό).

Γνωμες; Είχατε όλοι ή οι περισσότεροι powerbank? Κυρίως φοβάμαι μήπως αφήσω σε καμία πρίζα να φορτίσει το κινητό και γίνει φτερό. Γι αυτό σκεφτομαι για powerbank.

Μπορείς να πάρεις κανένα πολύμπριζο από το σπίτι 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, AntoMast είπε

Προσωπικά πήρα (μπήκα 22 σεπτέμβρη) και το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές. Στον πρώτο θάλαμο καβάτζωσα κρεβάτι με πρίζα και στον τωρινό απλά ενώνουμε πολύμπριζα με τα παιδιά. Βοηθάει και το ότι είμαστε φουλ χαλαροί γιατί είμαστε 20 άτομα και δεν παίζει κλέψιμο. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παρουσιάζομαι ως Έρευνας Πληροφορικής στο Πετροχώρι Ξάνθης. Θεωρείται το στρατόπεδο παραμεθώριο; Σε περίπτωση που δε θεωρείται τι διδαδικασία πρέπει να κάνω καθώς θέλω οπωσδήποτε να υπηρετήσω 9μηνο για να προλάβω μεταπτυχιακό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pananas19 είπε

Καλησπέρα παρουσιάζομαι ως Έρευνας Πληροφορικής στο Πετροχώρι Ξάνθης. Θεωρείται το στρατόπεδο παραμεθώριο; Σε περίπτωση που δε θεωρείται τι διδαδικασία πρέπει να κάνω καθώς θέλω οπωσδήποτε να υπηρετήσω 9μηνο για να προλάβω μεταπτυχιακό.

Η Ξάνθη θεωρείται παραμεθόριος. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σου έλυνε την απορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2022 στις 8:12 ΜΜ, 21toni21 είπε

Αδερφέ καλησπέρα. Κι εγω εκει παρουσιαζομαι . Μηπως ξερεις αν υπαρχει καμια ομαδικη στο μεσεντζερ να μαθουμς τπτ ;;

Δεν εχω ιδεα αδερφε και γω οτι ειδα εδω απο το φορουμ σε γενικες γραμμες λενε πως ειναι καλα αλλα στρατοκαυλοι υπαρχουνε παντου δε τους γλυτωνεις ,παμε και ο θεος βοηθος 

Επεξ/σία από makavelatos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...