Maurikycli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, stavros750 είπε Για το συγκεκριμένο θέμα υγείας θα διαφωνήσω, γιατί βάσει αναφορών όσο υπηρετούσα, δεν την κάνουν με λέιζερ που είναι ο βέλτιστος τρόπος (και με λιγότερο πόνο) αλλά με νυστέρι κανονικά. Είναι η μέθοδος για άντρες! 4 ώρες πριν, aks είπε Δεν κωλοβαραω για την πτυχιακη επεσε σε μαλακα καθηγητη ο οποιος με ειχε γραμμενο εμχρι εκει που δεν παει. Η κυστη κοκκυγα πρεπει να γινεται με laser και οχι με την παλια μεθοδο.Οσο για τα στρατιωτικα νοσοκομεια πλεον ειναι πολυ υποβαθμισμενα στο κομματι της υγειας.Οι καλυτεροι γιατροι του 401 ειναι στο μετροπολιταν τωρα.Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω ανοικτη κυστη κοκκυγα και μετα απο 3 βδομαδες αλλαγων να παω μεσα στην βρωμα του στρατου Δεν υπάρχουν καλοί στρατιωτικοί γιατροί 😕
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχουν εξαιρετικοί στρατιωτικοί γιατροί. Αλλά η φροντίδα και το ενδιαφέρον που λαμβάνεις στα στρατιωτικά νοσοκομεία πολλές φορές είναι ανάλογη του βαθμού σου ή του βαθμού του στρατιωτικού βάσει του οποίου δικαιούσαι. Άλλη αντιμετώπιση έχεις ως φαντάρος, άλλη ως γιος υπαξιωματικού, άλλη ως γιος αξιωματικού...
Maurikycli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Υπάρχουν εξαιρετικοί στρατιωτικοί γιατροί. Αλλά η φροντίδα και το ενδιαφέρον που λαμβάνεις στα στρατιωτικά νοσοκομεία πολλές φορές είναι ανάλογη του βαθμού σου ή του βαθμού του στρατιωτικού βάσει του οποίου δικαιούσαι. Άλλη αντιμετώπιση έχεις ως φαντάρος, άλλη ως γιος υπαξιωματικού, άλλη ως γιος αξιωματικού... Για αυτό δεν είναι καλοί. Οι ασθενείς δεν έχουν βαθμό, είναι ίσοι 😕 1
manolis940 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, subnigur0th είπε Τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι από τα καλύτερα, είναι τσάμπα και θα πάρεις και κάνα 2-3 βδομάδες αναρρωτική. Ένας φίλος μου ήταν παρόμοια περίπτωση και έχασε σχεδόν ένα μήνα από τη θητεία του. Θα συμφωνήσω και εγώ με τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Έχουν περάσει προ πολλού οι εποχές που είχαν προσωπικό και εγκαταστάσεις. Ακόμη η αναρρωτική είναι 12 μέρες. Οι παραπάνω μέρες είναι υπηρετημένες κανονικά.
john_98 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Γινεται στο στρατο να "μεταπηδησεις" σωμα; Πχ απο αεροπορια/Ναυτικο να παει κανεις τεθωρακισμενα, στρατο ξηρας.
Sermakk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 γνώμη για 601 αμ τπ Κιλκίς? Πώς είναι τα Σβεν εκεί και ως ι4?
Lolaiko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σας, η δικιά μου η αναβολή, λήγει αύριο, οπότε θα με καλέσουν με την Εσσο του Νοεμβρίου, η του Ιανουαρίου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
manolis940 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Lolaiko είπε Καλημέρα σας, η δικιά μου η αναβολή, λήγει αύριο, οπότε θα με καλέσουν με την Εσσο του Νοεμβρίου, η του Ιανουαρίου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ιανουαρίου. 1
simospeir Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση οσοι μπηκαν αυτες τις μερες στο στρατοπεδο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΚΑΒΗΣΟΣ ΕΒΡΟΥ σας ελεξαν για κινητο?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Τα έχουμε πει, παντού στο ΣΞ επιτρέπονται τα κινητά. Δεν εχουμε 2010
AntoMast Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, simospeir είπε Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση οσοι μπηκαν αυτες τις μερες στο στρατοπεδο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΚΑΒΗΣΟΣ ΕΒΡΟΥ σας ελεξαν για κινητο? Μπήκα σε στρατόπεδο Λαμίας προχθές, αλλά νομίζω ισχύει και σε όλα τα στρατόπεδα αυτό, σχεδόν. Όχι μόνο δεν πήραν κινητά, όχι μόνο δεν μας έλεγξαν τις τσάντες/ζήτησαν να βγάλουμε τα πράγματα από τους σακους, αλλά και τα ίδια τα στελέχη μας ζήτησαν να βγάλουμε τα κινητά μας πρώτη μέρα να πάρουμε φωτογραφία την ταυτότητα μας. Τα έβγαζαν και μπροστά μας τα δικά τους. Μην σε νοιάζει καν.
Gatilaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, AntoMast είπε Μπήκα σε στρατόπεδο Λαμίας προχθές, αλλά νομίζω ισχύει και σε όλα τα στρατόπεδα αυτό, σχεδόν. Όχι μόνο δεν πήραν κινητά, όχι μόνο δεν μας έλεγξαν τις τσάντες/ζήτησαν να βγάλουμε τα πράγματα από τους σακους, αλλά και τα ίδια τα στελέχη μας ζήτησαν να βγάλουμε τα κινητά μας πρώτη μέρα να πάρουμε φωτογραφία την ταυτότητα μας. Τα έβγαζαν και μπροστά μας τα δικά τους. Μην σε νοιάζει καν. ΚΕΥΠ λεμε κ κλαιμε🤣 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από Gatilaras
ChristosTs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά μου βγήκε η μετάθεση και ειμαι για 871. ΑΒΕΚ. Έχει πάει κανένας να μου πεις πως είναι εκεί? Τεχνικός αποθηκαριος γραφέας λέει.
alex1234532 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Αξίζει να κόψω αναβολή μέσα στο προπτυχιακο (4ο έτος) ή να παω μετά το μεταπτυχιακό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις