Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; 

εχω λιγο μπερδευτει: εκανες θητεια και θες να εξαγορασεις ή δεν εχεις κανει καθολου;

σε καθε περιπτωση δε νοιαζει κανεναν, σε βιογραφικο ή συνεντευξεις γραψε: εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις. Αυτο που νοιαζει σε δουλειες ειναι να μη σε χασουν για χ μηνες λογω στρατου. Αν εσυ εξαγορασεις θητεια προφανως δε θα χεις να κανεις θητεια αρε θα εισαι ΟΚ

ελπιζω να σε καλυψα

12 ώρες πριν, snipergr1997 είπε

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά).

Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε)

μη τρελενεσαι: αναλογα τη μοναδα σου αν πας σε κανενα φυλακιο ή τυχεις σε καλο διοικητη/μοναδα, παιζει ακομα και μεσα να τη βγαλεις χωρις αδεια ή αν εχεις αδειες επαρχια (απογευματα) βρες ενα καφε/βιβλιοθηκη και συνεχισε. Εδω ο αλλος μεχρι συνεχισε ξενη γλωσσα και εκανε κανονικα μαθηματα μεσω ζοομ

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 hours ago, george572000 said:

καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα  4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 

τι Ι θα με βγαλουν ας απαντήσει οποιος γνωρίζει 

εχω πτυχίο θερμουδραυλικου και απολυτήριο επαλ να τα κρατώ όταν παρουσιαστώ ?/?

?

οχι μην τα κρατησεις .

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα, για αναβολή είναι πιο εύκολο να παω Θήβα (μένω Αθήνα και παρουσιαζομαι εκεί) η να παω στο φρουραρχειο της Αθήνας? εννοώ πιο γρήγορη διαδικασία. ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, george572000 είπε

καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα  4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 

τι Ι θα με βγαλουν ας απαντήσει οποιος γνωρίζει 

εχω πτυχίο θερμουδραυλικου και απολυτήριο επαλ να τα κρατώ όταν παρουσιαστώ ?/?

?

Λογικα θα σε βγαλουν Ι2. Κοιτα μπορεις να τα αναφερεις οταν θα σου παρουν συνεντευξη. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη. Βεβαια, θα σου προτεινα να εισαι λακωνικος στις αναφορες σου γτ μπορει να σε χωνουν συνεχεια σε δουλειες. Απο την αλλη ωστοσο ετσι μπορει να εχεις και την ησυχια σου. Ζυγισε τα και αποφασισε τι θεωρεις οτι σε εξυπηρετει περισσοτερο.

13 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; 

Δεν ενδιαφερεται κανεις. Μην ανησυχεις. Μονο ειτε να τις εχεις εκπληρωσει ειτε να εχεις απαλλαγει νομιμως.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KalosPolitis17 είπε

Λογικα θα σε βγαλουν Ι2. Κοιτα μπορεις να τα αναφερεις οταν θα σου παρουν συνεντευξη. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη. Βεβαια, θα σου προτεινα να εισαι λακωνικος στις αναφορες σου γτ μπορει να σε χωνουν συνεχεια σε δουλειες. Απο την αλλη ωστοσο ετσι μπορει να εχεις και την ησυχια σου. Ζυγισε τα και αποφασισε τι θεωρεις οτι σε εξυπηρετει περισσοτερο.

Δεν ενδιαφερεται κανεις. Μην ανησυχεις. Μονο ειτε να τις εχεις εκπληρωσει ειτε να εχεις απαλλαγει νομιμως.

δλδ οταν παρουσιαστω να τους πω πως εχω πτυχιο επαλ θερμουδραυλικου χωρις να το κραταω  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εχω λιγο μπερδευτει: εκανες θητεια και θες να εξαγορασεις ή δεν εχεις κανει καθολου;

σε καθε περιπτωση δε νοιαζει κανεναν, σε βιογραφικο ή συνεντευξεις γραψε: εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις. Αυτο που νοιαζει σε δουλειες ειναι να μη σε χασουν για χ μηνες λογω στρατου. Αν εσυ εξαγορασεις θητεια προφανως δε θα χεις να κανεις θητεια αρε θα εισαι ΟΚ

ελπιζω να σε καλυψα

Δεν έχω κάνει καθόλου θητεία, το εξετάζω σαν ενδεχόμενο. Νιώθω κάπως να την εξαγοράσω αλλά θα το δω.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Δεν έχω κάνει καθόλου θητεία, το εξετάζω σαν ενδεχόμενο. Νιώθω κάπως να την εξαγοράσω αλλά θα το δω.

Πως θα την εξαγορασεις;

Δε νομιζω οτι ειναι τοσο απλο!

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Για εξαγορά πρέπει να έχεις φτάσει τα 33 έτη. Εκτός αν σπουδάζεις για μεταπτυχιακό δε παίζει να πάρεις αναβολή ως τότε.

Τώρα αν εσύ μπορείς να πάρεις αναβολή ως τότε και μετά θα έχεις τα χρήματα να την αγοράσεις, σίγουρα μπορείς.

Βέβαια πρέπει να υπηρετήσεις πάλι ένα μέρος της θητείας (20 μέρες αν κατάλαβα καλά από αυτό που διάβασα). Τώρα αν φτάσεις τα 33 και θες να την εξαγοράσεις πάει στα 810€/μήνα θητείας. Δηλαδή 9.720€ για τους 12 μήνες θητείας. Αν μιλάμε για μειωμένη θητεία, υπολογίζεις ανάλογα το πόσους μήνες θα υπηρετούσες.

Ίσως να μπορέσεις να εξαγοράσεις και μέρος της βέβαια (πχ να εξαγοράσεις τους 9-10 μήνες και να υπηρετήσεις τους υπόλοιπους 2-3 μήνες) αλλά δεν είμαι και σίγουρος για αυτό.

Πηγή: https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/4.pdf

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Για να μπορείς να την εξαγοράσεις λογικά είσαι σε κάποια ηλικία που στο επιτρέπει και πιθανών να έχεις από δουλειά μέχρι και οικογένεια εκεί έξω. Την εξαγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη!

https://www.stratologia.gr/el/node/166

Edit: Με πρόλαβε ο προλαλήσας

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Για να μπορείς να την εξαγοράσεις λογικά είσαι σε κάποια ηλικία που στο επιτρέπει και πιθανών να έχεις από δουλειά μέχρι και οικογένεια εκεί έξω. Την εξαγοράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη!

https://www.stratologia.gr/el/node/166

Edit: Με πρόλαβε ο προλαλήσας

Ακριβώς σε τέτοια φάση είμαι για αυτό το σκέφτομαι.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Πρέπει να έχεις συμπλήρωσει τα 31 έτη , τη βασική εκπαίδευση δε τη γλιτώνεις , και βγαίνει γύρω στις 7000€ , όπου μπορείς να κάνεις και δόσεις σε 3 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πρέπει να έχεις συμπλήρωσει τα 31 έτη , τη βασική εκπαίδευση δε τη γλιτώνεις , και βγαίνει γύρω στις 7000€ , όπου μπορείς να κάνεις και δόσεις σε 3 

Tα 33 έτη, όχι τα 3. Ναι έχω ψάξει το ποσό είναι 810 ο μήνας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά εμείς που έχουμε υπηρετήσει και ξανά παρουσιαζομαστε πρέπει να ξαναδώσουμε βιβλιάρια υγείας κλπ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...