Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι.

Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό.

Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε?

Δημοσ.

Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/1/2022 στις 8:27 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ?

Επεξ/σία από Restp1238
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Restp1238 είπε

Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ?

Αυτό μόνο ως τρολ μπορούμε να το δεχτούμε. Το ξεκαθαρίζω. 

Δημοσ.

Κοιμησου αδερφε, εχεις πυλη στις 06.00

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Restp1238 είπε

Προφανώς.

Δημοσ.
Στις 11/3/2023 στις 7:56 ΜΜ, Alexkttz είπε

Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι.

Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό.

Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε?

5-1; 2-1 πιο πιθανο...

11 ώρες πριν, TeoMsD είπε

Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα.

την ιδια μερα (απογευματοβραδο) θα φυγεις κατα 99%. δεν εχει να κανει οτι εισαι εξαμηνος σε αυτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kr0m είπε

5-1; 2-1 πιο πιθανο...

την ιδια μερα (απογευματοβραδο) θα φυγεις κατα 99%. δεν εχει να κανει οτι εισαι εξαμηνος σε αυτο.

Με τι έχει να κάνει; Δηλαδη θα πάω και την ίδια μέρα θα με στείλουν σε άλλο μέρος ξέρω γω θα με διώξουν από τη Σάμο; Και ποιοι μένουν;

Δημοσ.

Πρώτον σοβαρά ρωτάω έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει . Δεύτερον αδερφέ πύλη δε κάνω ούτε θα κάνω ποτέ . Καμία Σκόπια στα λελε μου άμα κάνω να ξέρεις . Οπότε άσε τις μπαρουφες . 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TeoMsD είπε

Με τι έχει να κάνει; Δηλαδη θα πάω και την ίδια μέρα θα με στείλουν σε άλλο μέρος ξέρω γω θα με διώξουν από τη Σάμο; Και ποιοι μένουν;

φτανεις στο Βαθυ με το πλοιο (οι περισσοτεροι τουλαχιστον), σας μαζευουνε με λεωφορεια, και σας πανε στο 212 να περασετε το βραδυ. ξημερωματα σας πανε στο 298, περνατε ολα τα γραφειοκρατικα, τρωτε, ε και το απογευματοβραδο φευγετε προς αλλες μοναδες. το 298 γενικα (περασα 3 μηνες εκει) εχει ΣΤΡ ΠΖ, οι αλλοι φευγουνε σε αλλα στρατοπεδα του νησιου. αν θες κατι αλλο στειλε.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kr0m είπε

φτανεις στο Βαθυ με το πλοιο (οι περισσοτεροι τουλαχιστον), σας μαζευουνε με λεωφορεια, και σας πανε στο 212 να περασετε το βραδυ. ξημερωματα σας πανε στο 298, περνατε ολα τα γραφειοκρατικα, τρωτε, ε και το απογευματοβραδο φευγετε προς αλλες μοναδες. το 298 γενικα (περασα 3 μηνες εκει) εχει ΣΤΡ ΠΖ, οι αλλοι φευγουνε σε αλλα στρατοπεδα του νησιου. αν θες κατι αλλο στειλε.

Κατάλαβα,εγώ πυροβολικό είμαι όποτε λογικά με πάνε σε άλλο της Σάμου,εγώ εννοούσα μη με διώξουν από το νησί γενικά για κάπου πιο κοντά επειδή είμαι 6μηνιτης,να χω μια εικόνα που θα την περάσω.Να σε καλά σε ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτον σοβαρά ρωτάω έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει . Δεύτερον αδερφέ πύλη δε κάνω ούτε θα κάνω ποτέ . Καμία Σκόπια στα λελε μου άμα κάνω να ξέρεις . Οπότε άσε τις μπαρουφες . 

Αν θες οκ, σκασε 5κ απ την περιουσια σου για να φτιαξουν τις χεστρες. Επιλογες ειναι αυτες, δε θα σου πουμε εμεις τι να κανεις.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάει στρατό έχοντας κάποια ψυχική διαταραχή; Τι σας βγάλανε; Ι3-Ι4;; Αν υπάρχει κάποιο άτομο, θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του στο ΙΝΒΟΧ. Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...