Mavros_Pete Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Υπογράφτηκε επιτέλους και η απολύσεως...20 μερες ακόμα. Καλή θητεία στα παιδιά της Β!!
Alexkttz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι. Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό. Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε?
TeoMsD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα.
Restp1238 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2022 στις 8:27 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από Restp1238 1
Tsapinho Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Restp1238 είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Αυτό μόνο ως τρολ μπορούμε να το δεχτούμε. Το ξεκαθαρίζω.
yanis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Restp1238 είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Κοιμησου αδερφε, εχεις πυλη στις 06.00
Mavros_Pete Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Restp1238 είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Προφανώς.
kr0m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 11/3/2023 στις 7:56 ΜΜ, Alexkttz είπε Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι. Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό. Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε? 5-1; 2-1 πιο πιθανο... 11 ώρες πριν, TeoMsD είπε Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα. την ιδια μερα (απογευματοβραδο) θα φυγεις κατα 99%. δεν εχει να κανει οτι εισαι εξαμηνος σε αυτο.
TeoMsD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, kr0m είπε 5-1; 2-1 πιο πιθανο... την ιδια μερα (απογευματοβραδο) θα φυγεις κατα 99%. δεν εχει να κανει οτι εισαι εξαμηνος σε αυτο. Με τι έχει να κάνει; Δηλαδη θα πάω και την ίδια μέρα θα με στείλουν σε άλλο μέρος ξέρω γω θα με διώξουν από τη Σάμο; Και ποιοι μένουν;
Restp1238 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Πρώτον σοβαρά ρωτάω έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει . Δεύτερον αδερφέ πύλη δε κάνω ούτε θα κάνω ποτέ . Καμία Σκόπια στα λελε μου άμα κάνω να ξέρεις . Οπότε άσε τις μπαρουφες .
Maurikycli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 ^Γιατί δεν πληρώνεις έναν σεκιουριτά να πάει στη θέση σου; Έστω έναν από την βάγκνερ 😕
kr0m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, TeoMsD είπε Με τι έχει να κάνει; Δηλαδη θα πάω και την ίδια μέρα θα με στείλουν σε άλλο μέρος ξέρω γω θα με διώξουν από τη Σάμο; Και ποιοι μένουν; φτανεις στο Βαθυ με το πλοιο (οι περισσοτεροι τουλαχιστον), σας μαζευουνε με λεωφορεια, και σας πανε στο 212 να περασετε το βραδυ. ξημερωματα σας πανε στο 298, περνατε ολα τα γραφειοκρατικα, τρωτε, ε και το απογευματοβραδο φευγετε προς αλλες μοναδες. το 298 γενικα (περασα 3 μηνες εκει) εχει ΣΤΡ ΠΖ, οι αλλοι φευγουνε σε αλλα στρατοπεδα του νησιου. αν θες κατι αλλο στειλε.
TeoMsD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, kr0m είπε φτανεις στο Βαθυ με το πλοιο (οι περισσοτεροι τουλαχιστον), σας μαζευουνε με λεωφορεια, και σας πανε στο 212 να περασετε το βραδυ. ξημερωματα σας πανε στο 298, περνατε ολα τα γραφειοκρατικα, τρωτε, ε και το απογευματοβραδο φευγετε προς αλλες μοναδες. το 298 γενικα (περασα 3 μηνες εκει) εχει ΣΤΡ ΠΖ, οι αλλοι φευγουνε σε αλλα στρατοπεδα του νησιου. αν θες κατι αλλο στειλε. Κατάλαβα,εγώ πυροβολικό είμαι όποτε λογικά με πάνε σε άλλο της Σάμου,εγώ εννοούσα μη με διώξουν από το νησί γενικά για κάπου πιο κοντά επειδή είμαι 6μηνιτης,να χω μια εικόνα που θα την περάσω.Να σε καλά σε ευχαριστω
yanis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Restp1238 είπε Πρώτον σοβαρά ρωτάω έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει . Δεύτερον αδερφέ πύλη δε κάνω ούτε θα κάνω ποτέ . Καμία Σκόπια στα λελε μου άμα κάνω να ξέρεις . Οπότε άσε τις μπαρουφες . Αν θες οκ, σκασε 5κ απ την περιουσια σου για να φτιαξουν τις χεστρες. Επιλογες ειναι αυτες, δε θα σου πουμε εμεις τι να κανεις. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από yanis13
andreasPan123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάει στρατό έχοντας κάποια ψυχική διαταραχή; Τι σας βγάλανε; Ι3-Ι4;; Αν υπάρχει κάποιο άτομο, θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του στο ΙΝΒΟΧ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις