rigo0sotirhs Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, c4tt3l είπε Αίτηση αναβολής, ή συνέχεια. Σήμερα πήρα πάλι τηλ στο 251 της αεροπορίας (ανώτατη επιτροπή) και με ενημέρωσαν ότι ο φάκελος μου έφτασε από το Φρουραρχείο (που πήγα στις 10 του μήνα) και να πάω τη Παρασκευή. Τι λέτε όσοι το έχετε περάσει; Να πάω νωρίτερα από την ώρα που μου είπαν; Δεν έφτασε από το Φρουραρχείο. Από την στρατολογία πήγε.
whitelight Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 70 και κατι ΚΣ αρχιζω και ακουω κατι πουλακια λελεδονια νομιζω οτι λεγονται
G.TH. Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 22/5/2023 στις 10:42 ΠΜ, SIP1995 είπε Απλά επειδή είναι Ι1 και σχεδόν όλοι βγήκαν Σκοπευτές πυροβολητες για αυτό και μου έκανε και εντύπωση…λέτε να μπορώ να πάω μετά την εκπαίδευση στο κεπικ ; Για να βγήκαν πυροβολητές, δεν είσαι στις Διαβιβάσεις αλλά στο Πυροβολικό, οπότε είσαι διαβιβαστής πυροβολικού, καμια σχέση με ΚΕΠΙΚ, σκοπάνθρωπος θα είσαι όπως και οι υπόλοιποι 2
Panoskotsi Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Καλημερα, Υπαρχει καποιος που να υπηρετει ΑΣΔΥΣ αυτη τη περιοδο να μας εννημερωσει πως πανε τα πραγματα εκει;
manolis940 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Στις 23/5/2023 στις 8:02 ΜΜ, G.TH. είπε Για να βγήκαν πυροβολητές, δεν είσαι στις Διαβιβάσεις αλλά στο Πυροβολικό, οπότε είσαι διαβιβαστής πυροβολικού, καμια σχέση με ΚΕΠΙΚ, σκοπάνθρωπος θα είσαι όπως και οι υπόλοιποι Γιατί καμία σχέση με ΚΕΠΙΚ; Έφερναν στο δικό σου στρατόπεδο κάποιον απ' το σώμα διαβιβαστών για να κάνει βάρδια στο ΚΕΠΙΚ;
vamvakoolas Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Στις 24/5/2023 στις 9:28 ΠΜ, Panoskotsi είπε Καλημερα, Υπαρχει καποιος που να υπηρετει ΑΣΔΥΣ αυτη τη περιοδο να μας εννημερωσει πως πανε τα πραγματα εκει; μια ζωη μελι ειναι εκει. Τωρα αν η ΕΣΣΟ σου εχει λιγα ατομα και φατε ζορι... Στις 22/5/2023 στις 9:42 ΠΜ, SIP1995 είπε Απλά επειδή είναι Ι1 και σχεδόν όλοι βγήκαν Σκοπευτές πυροβολητες για αυτό και μου έκανε και εντύπωση…λέτε να μπορώ να πάω μετά την εκπαίδευση στο κεπικ ; καλα σου γραφει: οι διαβιδαστες απο πυροβολικο/μηχανικο κτλ εχουν αποστολη να υποστηριζουν τη μοναδα τους και μονο. Συνηθως δηλαδη τιποτα εκτος αν εχει κανενα φυλακιο με ασυρματο/οργανα ή καποιο οχημα. Απο την αλλη οι διαδιβαστες καβατζωνουν ολα τα ΚΕΠΙΚ μιας και αυτη ειναι η αποστολη τους.
G.TH. Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Γιατί καμία σχέση με ΚΕΠΙΚ; Έφερναν στο δικό σου στρατόπεδο κάποιον απ' το σώμα διαβιβαστών για να κάνει βάρδια στο ΚΕΠΙΚ; Στα μικρότερα μπορεί να το κάνουν εκ των έσω. Εγω ήμουν διαβιβάσεις αλλά δεν έχω κάνει ΚΕΠΙΚ ούτε δέκα λεπτά στη ζωή μου. Πάντως γνωρίζω σειρές μου, τους έπαιρναν από τη μονάδα τους και τους έβαζαν να κάνουν σκοπιές σε άλλα στρατόπεδα, η υπερβυσμάτωση κατέληξε σε χώσιμο, μέχρι και τη Βουλή έφτασε το θέμα
teo19977 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάρει 2 χρόνια αναβολη με το χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός π μ παρακολουθεί για κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Και τώρα πήγα φρουραρχείο δώσαν ένδειξη ι5 και σήμερα πήγα 401 και ο γιατρός δε με ρώτησε τίποτα απλά πήρε τα χαρτιά ούτε καν μου μίλησε ; Δε θ έπρεπε να μου πει αν παίρνω ι5;
chrisgav Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, teo19977 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάρει 2 χρόνια αναβολη με το χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός π μ παρακολουθεί για κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Και τώρα πήγα φρουραρχείο δώσαν ένδειξη ι5 και σήμερα πήγα 401 και ο γιατρός δε με ρώτησε τίποτα απλά πήρε τα χαρτιά ούτε καν μου μίλησε ; Δε θ έπρεπε να μου πει αν παίρνω ι5; Οταν δεν σου μιλανε. κατα 99% αγνοουνε τα χαρτια του ιδιωτη. Ο λογος που δεν σου μιλανε ειναι για να μην αρχισουν το debate μαζι σου για να οντως εχεις κατι ή οχι. Καλη θητεια, η πατριδα χρειαζεται επανδρωση.
teo19977 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, chrisgav είπε Οταν δεν σου μιλανε. κατα 99% αγνοουνε τα χαρτια του ιδιωτη. Ο λογος που δεν σου μιλανε ειναι για να μην αρχισουν το debate μαζι σου για να οντως εχεις κατι ή οχι. Καλη θητεια, η πατριδα χρειαζεται επανδρωση. Δηλαδή εννοείς ότι αγνοεί αυτό που έγραψε ο γιατρός και ότι θα με βάλει ;
Skrobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, teo19977 είπε Δηλαδή εννοείς ότι αγνοεί αυτό που έγραψε ο γιατρός και ότι θα με βάλει ; Σε τρολάρει, αν δεν έκανε ουτε τις τυπικές ερωτήσεις τύπου "Θελεις να δοκιμάσεις να πάς και αν ζοριστείς σταματας;" σε έχουν για καμμένο χαρτί. Παιζει να δώσουν και στο παιδί σου Ι5 τιμής ένεκεν.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Κατά 99% ο γιατρός το μόνο που έκανε είναι να επικυρώσει την απόφαση της ένδειξης.
Fillipos93 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 με θάνατο πατέρα και μητέρα άνεργη και μια αδερφή που σπουδάζει τελικά ποια είναι η διάρκεια της θητείας για παραμεθόριο και για κοντά στον τόπο κατοικίας? τα οικονομικά δεν είναι πολύ καλά λόγω της απώλειας του πατέρα. δεν υπάρχει μια στάνταρ απάντηση απο όσο έψαξα.... επίσης μπορώ να παρουσιαστώ κατευθείαν στην πόλη μου και να μείνω εδώ?
manolis940 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, G.TH. είπε Στα μικρότερα μπορεί να το κάνουν εκ των έσω. Εγω ήμουν διαβιβάσεις αλλά δεν έχω κάνει ΚΕΠΙΚ ούτε δέκα λεπτά στη ζωή μου. Πάντως γνωρίζω σειρές μου, τους έπαιρναν από τη μονάδα τους και τους έβαζαν να κάνουν σκοπιές σε άλλα στρατόπεδα, η υπερβυσμάτωση κατέληξε σε χώσιμο, μέχρι και τη Βουλή έφτασε το θέμα Ειλικρινά πρώτη φορά τ' ακούω αυτό. Πάντως Ρόδο αν και δεν ήμουν ποτέ διαβιβάσεις αλλά είχα αρκετούς γνωστούς εκεί μέσα δεν θυμάμαι ποτέ να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. 8 ώρες πριν, Fillipos93 είπε με θάνατο πατέρα και μητέρα άνεργη και μια αδερφή που σπουδάζει τελικά ποια είναι η διάρκεια της θητείας για παραμεθόριο και για κοντά στον τόπο κατοικίας? τα οικονομικά δεν είναι πολύ καλά λόγω της απώλειας του πατέρα. δεν υπάρχει μια στάνταρ απάντηση απο όσο έψαξα.... επίσης μπορώ να παρουσιαστώ κατευθείαν στην πόλη μου και να μείνω εδώ? Ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης με θάνατο ενός γονέα πας για οκτάμηνη θητεία παραμεθόριο εννεάμηνη ενδοχώρα. Η μητέρα σου είναι άνεργη διότι δεν μπορεί να εργαστεί πχ. κάποιος βαθμός αναπηρίας; Αν ναι τότε ανάλογα πας και σε εξάμηνη. Απάντηση ξεκάθαρη υπάρχει. Δεν υπάρχει ωστόσο όρος ότι κάποιος εκ των αδελφών σπουδάζει. http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Για οικονομικούς λόγους μπορείς να ζητήσεις και αναβολή. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από manolis940
user8170126 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 καλησπερα παιδια ξερουμε πως ειναι η κατασταση στα κααυ αγιου ανδρεα αυτη την εποχη;; ειναι καποιος μεσα να μας πει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις