Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 20/06/2023 at 12:42, mr.robot said:

Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου )

8 hours ago, ak45 said:

Φίλου μου που μπήκε δ εσσο πέρσυ του ήρθε 1η Ιουλίου 

Δεν ξέρω αν εννοείτε κανονικό χαρτί όπως ερχόταν παλιά αλλά απ'το 2021 δεν στέλνουν. Πρέπει να μπεις στο stratologia.gr και να το εκτυπώσεις.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά έχω διαγνωστη με ιδεοψυχαναγκασμο αγχώδης διαταραχή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή!!!! Στην επιτροπή με χαρτί του γιατρού υπάρχει περίπτωση να με αναγκάσουν με το ζόρι να υπηρετήσω;;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα το κοιτάω μέσω stratologia.gr στις πληροφορίες για την κατάταξη αλλά τίποτα ακόμα περιμένουν τελευταία στιγμή , είναι οι εκλογές στην μέση δεν ξέρω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Petrkara12 είπε

17 Ιουλίου 

17 Ιουλίου ερχεται το χαρτι ή μαθαινουμε καταταξη ή το μπαινει η Δ' εσσο; εχω μπερδευτει...

το που θα παω και το ποτε θελω να μαθω στην στρατολογια και σε εμαιλ δεν εχει κατι νεωτερο......

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mr.robot είπε

17 Ιουλίου ερχεται το χαρτι ή μαθαινουμε καταταξη ή το μπαινει η Δ' εσσο; εχω μπερδευτει...

το που θα παω και το ποτε θελω να μαθω στην στρατολογια και σε εμαιλ δεν εχει κατι νεωτερο......

17 Ιουλίου πραγματοποιείται η κατάταξη της Δ ΕΣΣΟ....για το που θα πας και τα υπόλοιπα να περιμένεις εμαιλ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Θελω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι παιζει με ωράριο ΣΚ και υπηρεσιες/εβδομαδα στο πολεμικό μουσείο Βας Σοφίας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Johngrig1992
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να πάω ειδικές δυνάμεις αφότου έχω κατανεμηθεί στον Στρατό Ξηράς; Είχα κάνει δήλωση για απλή θητεία στον στρατό ξηράς αλλά άλλαξα γνώμη και θέλω να πάω ΟΥΚ. Γίνεται να το δηλώσω όταν παρουσιαστώ ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα είδα στο σάιτ της στρατολογίας αυτό: τι θα πρέπει να προσέξω σαν νεοσύλλεκτος; Γνωρίζει κανείς τι παίζει εκεί στο κέντρο και τι θα κάνω σαν "Διαβιβάσεων" ;

Ευχαριστώ.

Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2023 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 90/2023 .
Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (586 Μ/Π ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ) στις 18-07-2023 .

Δημοσ.

Στο σημειωμα καταταξης αναγραφει κατω εντος 72 ωρων να γινει PCR test 

το οποιο φανταζομαι δεν το καλυπτουν και το πληρωνεις απο την τσεπη σου σαν καλος πολιτης.

ισχυει ;

Δημοσ.
1 hour ago, mr.robot said:

Στο σημειωμα καταταξης αναγραφει κατω εντος 72 ωρων να γινει PCR test 

το οποιο φανταζομαι δεν το καλυπτουν και το πληρωνεις απο την τσεπη σου σαν καλος πολιτης.

ισχυει ;

Το κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο της περιοχής σου δωρεάν με το σημείωμα κατάταξης σου.

Συνήθως υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες/ώρες, τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα ανεβαίνουν στο gov και μπορείς να εκτυπώσεις τη βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή δεν κάνεις τίποτα και στο κάνουν την ημέρα που θα παρουσιαστείς.

Επεξ/σία από aromeo
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, aromeo είπε

Ή δεν κάνεις τίποτα και στο κάνουν την ημέρα που θα παρουσιαστείς.

Θα το κάνω μέσω νοσοκομείου που λέει ο φίλος από πάνω να είμαι σειφ.

Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την θητεία και τι να προσέξω.

Η θητεία μου θα διαρκέσει 6 μήνες λόγο πολυτεκνείας.

Τι πράγματα πρέπει να πάρω μαζί;

Πορτοφόλια, κάρτες κλπ είναι ασφαλές;

Που αφήνουμε τα πράγματα υπάρχει περίπτωση να τα κλέψει κανείς;

Τι άλλο να προσέξω γενικά;

Ευχαριστώ και εύχομαι καλή και ασφαλή θητεία σε ολους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...