Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Τώρα μάλιστα, όταν λες έχεις κατανεμηθεί σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης για πολεμικό ναυτικό ή το είχες δηλώσει όταν πέρασες περιοδεύον? Αν ισχύει το πρώτο θα πρέπει να πας στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις και να κάνεις αίτηση για μετάταξη όπου θα αναφέρεις έναν λόγο που θέλεις να υπηρετήσεις στο στρατό ξηράς πχ ότι το πτυχίο σου θα αξιοποιηθεί καλύτερα αν παρουσιαστείς στο στρατό ξηράς, λογικά θα σου εγκριθεί η μετάταξη, το αντίστροφο είναι πολύ πιο δύσκολο να υλοποιηθεί. ειχα κανει δελτιο απογραφης πριν 2 χρονια τωρα δεν ξερω αν ειναι 1 απο τα 2 που λες
dionisis1925 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε ειχα κανει δελτιο απογραφης πριν 2 χρονια τωρα δεν ξερω αν ειναι 1 απο τα 2 που λες Αυτό είναι , οπότε δεν είναι σίγουρο ότι έχεις κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό, απλά δήλωσες προτίμηση.
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Αυτό είναι , οπότε δεν είναι σίγουρο ότι έχεις κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό, απλά δήλωσες προτίμηση. ααα παντως ετσι λεει ξερεις κανα τροπο να βγαλω τοτε?
manolis940 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, ak45 είπε Παιδιά από ρούχα στον στρατό τι παίζει περίπου; Κατατάσσομαι στις 17 Ιουλίου. Να αγοράσω εξτρα ρούχα για να έχω εκεί; Θα μου φτάσουν αυτά που δίνουν; Από το θέμα παντελονιών θεωρώ ότι θα είσαι εντάξει με τα 2 που σου δίνουν, αν και εγώ είχα άλλο ένα και το πήρα για καλό και για κακό. Από μπλούζες ωστόσο σου δίνουν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Αν θυμάμαι καλά παίρνεις ένα μακρυμάνικο και 2 κοντομάνικα( για εσώρουχα και φανελάκια δεν θα μιλήσω! ) Οπότε πήγαινε να πάρεις T-Shirt σίγουρα και φρόντισε να είναι αρκετά γιατί είναι και καλοκαίρι. Τώρα ο αριθμός εξαρτάτε απ' το πόσο συχνά μπορείς να πλένεις. Εγώ αν θυμάμαι καλά είχα αγοράσει γύρω στα 10. Κάποια θα σκιστούν κιόλας. Πάντως καλό είναι να περισσεύουν παρά να λείπουν! 1
dionisis1925 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε ααα παντως ετσι λεει ξερεις κανα τροπο να βγαλω τοτε? Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις όχι, θα περιμένεις όταν σου έρθει το χαρτί κατάταξης για να δεις που σε έχουν βάλει. Αν όντως σε έβαλαν στο Πολεμικό Ναυτικό θα κάνεις την διαδικασία που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα.
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 40 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις όχι, θα περιμένεις όταν σου έρθει το χαρτί κατάταξης για να δεις που σε έχουν βάλει. Αν όντως σε έβαλαν στο Πολεμικό Ναυτικό θα κάνεις την διαδικασία που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα. καταλαβα σε ευχαριστω
MikeKir21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μάγκες μπορώ να ρωτήσω Με το φύλλο πορείας πρέπει να πας απευθείας στο στρατόπεδο που έχω εγώ πχ για ειδικότητα ή μια μέρα μπορείς να τακτοποιηθείς για να ταξιδέψεις Εμένα πχ το χαρτί για το ταξίδι που είναι δωρεάν αλλά γράφει ημερομηνία παρουσίασης στο στρατόπεδο 17 του μηνός αλλά δεν μου έχουν δώσει κάποιο αδειοχαρτο Τι σημαίνει αυτό;
alexioannou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 10:09 ΠΜ, phanispal είπε 30 κιλά στο μπέργκιν βάζατε τότε; Πολλά δεν είναι; Εμάς 20 ήταν αν θυμάμαι καλά, άντε 25 (το 2011) και ήταν ήδη πολλά. Βέβαια εσύ βλέπω έκανες 20άρες και όχι 50άρες. 2 60αρες....... Και καμμία 30αρια 20αρες
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 On 14/07/2023 at 14:41, ak45 said: Παιδιά από ρούχα στον στρατό τι παίζει περίπου; Κατατάσσομαι στις 17 Ιουλίου. Να αγοράσω εξτρα ρούχα για να έχω εκεί; Θα μου φτάσουν αυτά που δίνουν; συμβουλες: t-shirts οπως γραφτηκε, αρκετα εσωρουχα, καλτσες (αν βρεις συμπιεστικες καλυτερα σε μαυρο χρωμα και ισως σε χακι κανονικες, σε συμβουλευω για πατους και ισως μερικα μικρα λουκετα (ασχετο απο το ρουχισμο αλλα για να μη χασεις τον εξτρα ρουχισμο που θα εχεις). Εκτος απο τα εσωρουχα (για προφανεις λογους) δωσε βαση στις καλτσες μιας και αν εισαι σκοπετο ΄η πεζοπορια, η αλλαγη στις καλτσες θα βοηθαει τα ποδια σου
kalltheway Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, αύριο παρουσιάζομαι στο 592 στο Λιτόχωρο, σώμα Μηχανικό (είμαι απόφοιτος Πολυτεχνείου). Έχετε εικόνα για τα άτομα που συνήθως απαρτίζουν το σώμα και την μονάδα; Τα στελέχη και η καθημερινότητα στην βασική εκπαίδευση πως είναι; Θα είμαι απόλυτα ευγνώμων και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή τιπ!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kalltheway είπε Καλησπέρα παιδιά, αύριο παρουσιάζομαι στο 592 στο Λιτόχωρο, σώμα Μηχανικό (είμαι απόφοιτος Πολυτεχνείου). Έχετε εικόνα για τα άτομα που συνήθως απαρτίζουν το σώμα και την μονάδα; Τα στελέχη και η καθημερινότητα στην βασική εκπαίδευση πως είναι; Θα είμαι απόλυτα ευγνώμων και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή τιπ! Φτιαχτηκες. ΜΧ γενικά θα βρεις πολυτεχνίτες αλλά όπως και σε όλα στο στρατό θα βρεις και άσχετους. Εκπαίδευση είναι αρκετά χαλαρή (την κάνετε με όλα τα υπόλοιπα όπλα) κι οι συνθηκες διαβιωσης για δεδομένα στρατού ειναι αρκετά καλές, σχετικά μικροί θάλαμοι, ευρωπαϊκή τουαλέτα για Νο2, ζεστό νερό πάντα, πλυντήριο ρούχων κλπ. Καραβανίλα δεν έχει πολλή, αμα δε κάνετε καμια χοντρή μλκια δε θα σας πει κανένας τίποτα γιατί τα στελέχη ειναι νορμαλ προς καλά, τουλάχιστον συγκριτικά με πεζικά, τεθωρες κλπ. Λιγη προσοχή (π.χ. δε βγαζεις φωτογραφία εγκαταστάσεις) και θα περάσεις ζάχαρη. Μεγάλο συν οτι το ΜΧ δεν ειναι στο κυρίως στρατόπεδο, αλλά τα χωρίζει πολιτικός δρόμος, οπότε θα έχετε την ησυχία σας, δε θα βλέπετε τον Ταξ σχεδόν ποτέ, δε θα σας χώνουν σε αγγαρείες τύπου μαγειρεία κλπ. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από ProponitisTouKanape
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Γεια σας αγόοοορια~ Εγώ δηλώνω στρατόκαυλος, άρα δεν έχω ιδεά τι να απαντήσω σε 31χρονο κολλητό που το απέφευγε μέχρι τώρα.. αύριο του λένε πως παρουσιάζεται Θήβα συγκεκριμένα.. και με ρωτάει τι θα συμβεί.. αν δεν πάει. Δηλαδή, τι να περιμένει απ' τη ζωή τους ερχόμενους καιρούς.. λ.χ. θα έρθει κάποιος σπίτι του; σε τυχαίο έλεγχο θα το βλέπουν αυτό και θα του πρήζουν τα @@; κτλπ. Ευχαριστούμε ρε μόρτιδες. Υ.Γ.: Δεν είναι όλοι για όλα..
dionisis1925 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Αν δεν παρουσιαστεί θα τον βγάλουν ανυπότακτο άμα googlareis θα βρεις συνέπειες κτλπ , αν θέλει να αποφύγει τον στρατό μπορεί να πάρει και απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους, γενικά 31 χρόνων θεωρώ πως μπορεί να τα ψάξει και αυτά μόνος του στο ίντερνετ και να μην τα θέλει όλα στο χέρι, υπάρχει και στρατιωτικό φόρουμ με περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα θέματα.
1comment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Στις 9/7/2023 στις 9:00 ΜΜ, Gingerbread είπε οπότε μπαίνω γενάρη, κάνω 20 ημέρες και είμαι κομπλε δηλαδή. Θα ρωτήσω και στην στρατολογία, αλλά συνήθως σου κάνουν copy paste ένα φεκ και δεν βοηθάνε. Ευχαριστω πολύ. Και γιατί σε τέτοια ηλικία να πληρώνεις και να ταλαιπωριέσαι; Δεν έχεις τρόπο να πάρεις απαλλαγή;
Gingerbread Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 6 hours ago, 1comment said: Και γιατί σε τέτοια ηλικία να πληρώνεις και να ταλαιπωριέσαι; Δεν έχεις τρόπο να πάρεις απαλλαγή; Είμαι Ελλάδα, άρα δεν υπάρχει η λύση του να μείνω ανυπότακτος. Μόνο Ι5 που πέραν του ότι βρίσκω άσχημο να το παίξω τρελός, σκέφτομαι ότι σαν γιατρός δεν θα ναι καλό να έχω ένα τέτοιο χαρτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις