yanis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, jestine είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Μιλάς εκ πείρας; 😛 Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ναυτικό (όπου έχω κατανεμηθεί και πρόκειται να μπω σύντομα) γιατί για εκεί έχω διαβάσει διάφορα περί ομαδικής εξέτασης ωστόσο πράγματι για τις αμέσως προηγούμενες δεκαετίες, όπως λες, και όχι πολύ προσφάτως.. Εγώ ξηρά ήμουν αλλά είχα γνωστούς που ήταν ναυτικό και δεν ισχύει η ομαδική εξέταση. Εμένα δε με εξέτασαν καν, ούτε σε παραβάν, απλά με ρώτησαν αν είναι όλα οκ και τέλος.
Nickplayer12345 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας Θα ήθελα αν μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για το Γ σώμα στρατού Θεσσαλονίκης Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TasosP-14- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Nickplayer12345 είπε Καλησπέρα σας Θα ήθελα αν μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για το Γ σώμα στρατού Θεσσαλονίκης Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλε μου, ξερω πως ειναι πολυ καλα, ειδικα αν μενεις μονιμα Θεσσαλονικη θα εισαι σουπερ, με εξοδους και διανυκτερευση σπιτι! ——————————————————————————— Καλησπερα παιδια, μια απορια! Προσφατα τελειωσα με τη σχολη μου και καπακι μπηκα στρατο, ορκομωσια για να παρω το πτυχιο μου ξερω πως θα εχω καπου κοντα στον Νοεμβριο. Τελοσπαντων, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: για την ορκωμοσια σχολης ΑΕΙ, μπορω να παρω καποια βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης μου και να το επιδειξω στη μοναδα μου για να δικαιολογηθει αυτη η μερα ως φοιτητικη αδεια; Ενας φιλος μου μου εχει πει πως δεν μπορω και γινεται μονο με κανονικες (εφοσον λεει εχω τελειωσει με τη σχολη, δεν υπαρχουν πλεον φοιτητικες και ας ειναι ορκομωσια), αλλος φιλος μου μου εχει πει πως γινεται με μια βεβαιωση απο τη γραμματεια και δε θα χασω καμια κανονικη και θα χρεωθει εκεινη η μερα ως φοιτητικη. Γνωριζει κανενας μηπως τι ισχυει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από TasosP-14-
meletis_m Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, TasosP-14- είπε Φιλε μου, ξερω πως ειναι πολυ καλα, ειδικα αν μενεις μονιμα Θεσσαλονικη θα εισαι σουπερ, με εξοδους και διανυκτερευση σπιτι! ——————————————————————————— Καλησπερα παιδια, μια απορια! Προσφατα τελειωσα με τη σχολη μου και καπακι μπηκα στρατο, ορκομωσια για να παρω το πτυχιο μου ξερω πως θα εχω καπου κοντα στον Νοεμβριο. Τελοσπαντων, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: για την ορκωμοσια σχολης ΑΕΙ, μπορω να παρω καποια βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης μου και να το επιδειξω στη μοναδα μου για να δικαιολογηθει αυτη η μερα ως φοιτητικη αδεια; Ενας φιλος μου μου εχει πει πως δεν μπορω και γινεται μονο με κανονικες (εφοσον λεει εχω τελειωσει με τη σχολη, δεν υπαρχουν πλεον φοιτητικες και ας ειναι ορκομωσια), αλλος φιλος μου μου εχει πει πως γινεται με μια βεβαιωση απο τη γραμματεια και δε θα χασω καμια κανονικη και θα χρεωθει εκεινη η μερα ως φοιτητικη. Γνωριζει κανενας μηπως τι ισχυει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Αναλόγως τη μονάδα , σε παρόμοια περίπτωση για ορκομωσία βέβαια ήμουν και στη διαδικασία ΣΠΕΝ δε δώθηκε . Και εγω για ορκομωσία την ήθελα. Αλλα και φοιτητικές δε έδιναν παρόλο που υπήρχε δύναμη 1
JakeKaufman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 hour ago, TasosP-14- said: Φιλε μου, ξερω πως ειναι πολυ καλα, ειδικα αν μενεις μονιμα Θεσσαλονικη θα εισαι σουπερ, με εξοδους και διανυκτερευση σπιτι! ——————————————————————————— Καλησπερα παιδια, μια απορια! Προσφατα τελειωσα με τη σχολη μου και καπακι μπηκα στρατο, ορκομωσια για να παρω το πτυχιο μου ξερω πως θα εχω καπου κοντα στον Νοεμβριο. Τελοσπαντων, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: για την ορκωμοσια σχολης ΑΕΙ, μπορω να παρω καποια βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης μου και να το επιδειξω στη μοναδα μου για να δικαιολογηθει αυτη η μερα ως φοιτητικη αδεια; Ενας φιλος μου μου εχει πει πως δεν μπορω και γινεται μονο με κανονικες (εφοσον λεει εχω τελειωσει με τη σχολη, δεν υπαρχουν πλεον φοιτητικες και ας ειναι ορκομωσια), αλλος φιλος μου μου εχει πει πως γινεται με μια βεβαιωση απο τη γραμματεια και δε θα χασω καμια κανονικη και θα χρεωθει εκεινη η μερα ως φοιτητικη. Γνωριζει κανενας μηπως τι ισχυει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Κανονική άδεια χρειάζεσαι. Φοιτητική μόνο αν ο διοικητής θέλει να σε εξυπηρετήσει 1
TasosP-14- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Αναλόγως τη μονάδα , σε παρόμοια περίπτωση για ορκομωσία βέβαια ήμουν και στη διαδικασία ΣΠΕΝ δε δώθηκε . Και εγω για ορκομωσία την ήθελα. Αλλα και φοιτητικές δε έδιναν παρόλο που υπήρχε δύναμη Καταλαβα, ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! 49 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Κανονική άδεια χρειάζεσαι. Φοιτητική μόνο αν ο διοικητής θέλει να σε εξυπηρετήσει Καταλαβα, ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
DjAek2003 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλησπερα παιδιά στην ανυποταξια μπαίνει κάποιος φυλακή η κάνει παραπάνω θητεία ρωτάω όχι επειδή έχω βγει ανυπότακτος απλώς θέλω να ενημερωθώ!!!!
Nickplayer12345 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Έχεις κάποια πληροφορία σχετικά από κάποιον που είναι τώρα στο Γ σώμα στρατού Θεσσαλονίκη; γιατί διάβασα κάτι σχόλια μετά από την αλλαγή του διοικητή πέρυσι είναι πολύ διαφορετικά
CounterStrike Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Παιδια καλησπέρα σε ολους. ΕΙμαι στρατιώτης και αυτην την στιγμή υπηρετω την θητεια μου στον Έβρο. Θελω να παρω μεταθεση στην Θεσσαλονίκη.(Δεν με ενοχλεί το 12μηνο) Θα ηθελα να ρωτήσω σε όσα παιδια υπηρετούν η εχουν υπηρετήσει μέρος της θητείας τους σε στρατόπεδα στην Θεσσαλονίκη, να μου πουν την εμπειρία τους. Πόσες υπηρεσίες είχαν και εξοδους, πόσες αγγαρειες και πως ειναι οι εγκαταστασεις των στρατοπέδων. Θα ηθελα και συγκεκριμένα να μάθω για τα στρατόπεδα: 1) Προκοπιδη στην Ασσηρο 2) Νταλιπη στην Καλαμαρια 3) Παπασχαλη στην πυλαια 4) Γ σώμα στρατού στο κέντρο. Σας ευχαριστώ.
dionisis1925 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 45 λεπτά πριν, DjAek2003 είπε Καλησπερα παιδιά στην ανυποταξια μπαίνει κάποιος φυλακή η κάνει παραπάνω θητεία ρωτάω όχι επειδή έχω βγει ανυπότακτος απλώς θέλω να ενημερωθώ!!!! https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/antonios_kepesidis/anypotaktos-exoterikoy-i-esoterikoy Διάβασε το παραπάνω.
TasosP-14- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια, καλησπερα και παλι! Για μεταθεση για Θεσσαλονικη ξερεις κανενας μεταξυ του «Σχολη Πολεμου Στρατου Ξηρας» (Εθ.Αντιστασεως, Καλαμαρια) και «Ανωτατη Διακλαδικη Σχολη Πολεμου» (Λεωφ.Γεωργικης Σχολης 29, Πυλαια) ποιο ειναι καλυτερο; Μοιαζουν στο ονομα αλλα ειναι αλλες μοναδες. Ή εστω αν υπηρετησε καποιος απο αυτα τα 2 και εχει μια γνωμη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από TasosP-14-
pogchamp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, CounterStrike είπε Παιδια καλησπέρα σε ολους. ΕΙμαι στρατιώτης και αυτην την στιγμή υπηρετω την θητεια μου στον Έβρο. Θελω να παρω μεταθεση στην Θεσσαλονίκη.(Δεν με ενοχλεί το 12μηνο) Θα ηθελα να ρωτήσω σε όσα παιδια υπηρετούν η εχουν υπηρετήσει μέρος της θητείας τους σε στρατόπεδα στην Θεσσαλονίκη, να μου πουν την εμπειρία τους. Πόσες υπηρεσίες είχαν και εξοδους, πόσες αγγαρειες και πως ειναι οι εγκαταστασεις των στρατοπέδων. Θα ηθελα και συγκεκριμένα να μάθω για τα στρατόπεδα: 1) Προκοπιδη στην Ασσηρο 2) Νταλιπη στην Καλαμαρια 3) Παπασχαλη στην πυλαια 4) Γ σώμα στρατού στο κέντρο. Σας ευχαριστώ. 1/2/3 ειναι το ενα χειροτερο απο το αλλο. Ειδικα Ασσηρο θα τρως κυκλικα εμπλοκη μετα απο καθε ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ που θα αδειαζει το στρατοπεδο. Πανε Γ σωμα διχως 2η σκεψη. Εφυγε ο πρωην διοικητης του Αντιστρατηγος Κωστακογλου και ειναι ολα πενα. Ειναι ο μοναδικος που καταφερε να κανει το Γ σωμα στρατου να ειναι κακη μοναδα στα χρονικα . Ετυχε να υπηρετησω οσο ηταν αυτος, ειναι αστειο καμια φορα βυσματα σαν αυτον (γιατι απο ταξιαρχος και πανω δεν γινεσαι διχως να εισαι βυσματαρα) να προσπαθουν να το παιζουν σοβαροι και να κανουν τετοιο πολεμο στους φανταρους γιατι και καλα δεν χωνευουν τα βυσματα. Υποκρισια εν ολιγης...
CounterStrike Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, pogchamp είπε 1/2/3 ειναι το ενα χειροτερο απο το αλλο. Ειδικα Ασσηρο θα τρως κυκλικα εμπλοκη μετα απο καθε ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ που θα αδειαζει το στρατοπεδο. Πανε Γ σωμα διχως 2η σκεψη. Εφυγε ο πρωην διοικητης του Αντιστρατηγος Κωστακογλου και ειναι ολα πενα. Ειναι ο μοναδικος που καταφερε να κανει το Γ σωμα στρατου να ειναι κακη μοναδα στα χρονικα . Ετυχε να υπηρετησω οσο ηταν αυτος, ειναι αστειο καμια φορα βυσματα σαν αυτον (γιατι απο ταξιαρχος και πανω δεν γινεσαι διχως να εισαι βυσματαρα) να προσπαθουν να το παιζουν σοβαροι και να κανουν τετοιο πολεμο στους φανταρους γιατι και καλα δεν χωνευουν τα βυσματα. Υποκρισια εν ολιγης... Φιλε μου καλημέρα, Τουλάχιστον εχω ακουσει πως στην Ασσηρο υπάρχει υπηρεσιακό λεωφορείο που ξεκινά απο την Θεσσαλονίκη μεχρι το στρατόπεδο.Αυτο αληθευει?Μπορούν και οι οπλίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αυτό και αν ναι , τι τιμή εχει το εισητηριο?
mr.robot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Είναι διαβιβασεις και 6 μηνός ( 4 αδέρφια ) κατέθεσα στην στρατολογία χαρτί που χρειάζονται από τον Δήμο. Άκουσα από φαντάρους ότι αν θέλουν μπορούν στην μονάδα να μην σου δώσουν άδεια απολύσεως στους 6 μήνες. Επίσης έκανα αίτηση για μετάθεση ΣΔΒ Αθήνα , Παίζει να γίνει η παπατζες;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δεν υφίσταται άδεια απολύσεως. Τις κανονικές σου άδειες παιρνεις, απλά μαζεμένες στο τέλος μαζί με τυχον τιμητικές. Το αν θα σε αφησουν να το κάνεις ή οχι εξαρτάται απο τη μονάδα και μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις