Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν γνώμες για την ανώτατη σχολή πολέμου στη Καλαμαριά.... γενικά πως είναι σάν στρατόπεδο, οι υπηρεσίες,οι έξοδοι και λοιπά?

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 5:46 ΜΜ, Nicktaskos είπε

Ξερεται κάτι για το στρατόπεδο 1λ/βεκεεδ , δηλαδή εκεί παίρνουν εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων για να πάρουν μπερέ ; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη 

Τη λέει εκεί εν έτη 2023? Από εκπαίδευση υπηρεσίες?

Δημοσ.

Βλέπω αρκετές κλήσεις για μετεκπαίδευση συνομιλήκων μου (34-35) και πιστεύω ίσως έρχεται και η δική μου σειρά.

Το θέμα είναι ότι έχω μετακομίσει σε σχέση με τη κατοικία που είχα δηλωμένη όταν υπηρέτησα. Βρήκα μια ηλεκτρονική πλατφορμα για "Επικαιροποίηση των ατομικών και σωματομετρικών στοιχείων" σε σάιτ που λέγετε "Ηλεκτρονική Εφαρμογή Αποστολής Ειδοποίησης Εφέδρου". Δήλωσα εκεί τα τωρινά στοιχεία μου.

Αυτό αρκεί; Θα στείλουν email τηλέφωνο ή θα θυροκολήσουν στο παλιό σπίτι και θα έχουμε προβλήματα μετά;

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2):

1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας

2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, oxygen776 είπε

Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2):

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία?

Το 2 κάνουμε. 

Όταν πας άδειος κάνεις το δις στον αέρα , βάζεις απεα και μετά γεμιστήρα.

Όταν σε αλλάζει ο άλλος , βγάζεις γεμιστήρα , μετά απεα και κανείς δις στον αέρα .

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης ΣΠΕΝ Θήβα που ξεκινάνε από βδομάδα μπορεί κάποιος να μας δώσει μια ιδέα τι να περιμένουμε? Είναι δύσκολα αρκετά? Έχω ακούσει ότι διαφέρουν από στρατόπεδο σε στρατόπεδο.

Επεξ/σία από oxygen776
Δημοσ.
18 ώρες πριν, oxygen776 είπε

Σε μια αλλαγή το σωστό είναι το παρακάτω (αν και συνήθως μέσα στο χάραμα ο αλλαγής βαριέται την ζωή του)…

Αυτός που θα παραδώσει υπηρεσία βγάζει γεμιστήρα, έχει το όπλο ασφαλισμένο και οπλίζει μια φορά… τότε δίνει το όπλο στον αλλαγής για οπτικό έλεγχο θαλάμης.

Μετά τον έλεγχο το όπλο επιστρέφετε από τον αλλαγής για να ολοκληρωθούν τα μέτρα ασφάλειας οπλίζοντας μια ακόμη φορά, αφαιρώντας την ασφάλεια και πυροδοτώντας σε βληματοδοχο.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Επειδή στις διακοπές χριστουγέννων θα έρθει ένα συγγενικό μου πρόσωπο από εξωτερικό και θα ήθελα να πάρω το γκρούπ αδείων που θα το δω περισσότερο, υπάρχει περίπτωση κάποιο άτομο που να ξέρει (ακόμα και στο περίπου) ποιες ημερομηνίες θα είναι τα 2 γκρούπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι για την κατανομή. Με έχουν βάλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναυτικο ενώ θέλω με τα χίλια να μπω ειδικές δυνάμεις (2021 έκανα δήλωση και τώρα που τελειώνω σχολή σκέφτομαι να μπω φουλ). Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να αλλάξω ενω την εχω κοψει την αναβολη να δηλώσω να πάω ειδικές δυνάμεις ή την έκατσα; και ναι αν γινετε να μου πει και την διαδικασια τι χαρτια και που τα στελνω 

Επεξ/σία από Coatedspyroe
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε

Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι για την κατανομή. Με έχουν βάλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναυτικο ενώ θέλω με τα χίλια να μπω ειδικές δυνάμεις (2021 έκανα δήλωση και τώρα που τελειώνω σχολή σκέφτομαι να μπω φουλ). Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να αλλάξω ενω την εχω κοψει την αναβολη να δηλώσω να πάω ειδικές δυνάμεις ή την έκατσα; και ναι αν γινετε να μου πει και την διαδικασια τι χαρτια και που τα στελνω 

Σου είχα απαντήσει όταν είχες ρωτήσει κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Σου είχα απαντήσει όταν είχες ρωτήσει κάτι αντίστοιχο.

ναι ισχυει (την ειδα πριν λιγο) την αιτηση αλλα ξερεις ρε την αιτηση μου ειπε η στρατολογια θα την κανεις στα ΚΕΠ  παω στα κεπ και μου λενε οχι δεν ειναι αρμοδιοτιτα μας αυτο ισα ισα να σου κοψουμε την αναβολη σου για αυτο ρωταω  

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Coatedspyroe είπε

ναι ισχυει (την ειδα πριν λιγο) την αιτηση αλλα ξερεις ρε την αιτηση μου ειπε η στρατολογια θα την κανεις στα ΚΕΠ  παω στα κεπ και μου λενε οχι δεν ειναι αρμοδιοτιτα μας αυτο ισα ισα να σου κοψουμε την αναβολη σου για αυτο ρωταω  

[email protected]  , στείλε email απαντάνε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...