UltraInstict24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα... ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν γνώμες για την ανώτατη σχολή πολέμου στη Καλαμαριά.... γενικά πως είναι σάν στρατόπεδο, οι υπηρεσίες,οι έξοδοι και λοιπά?
krypto1111 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 27/1/2022 στις 5:46 ΜΜ, Nicktaskos είπε Ξερεται κάτι για το στρατόπεδο 1λ/βεκεεδ , δηλαδή εκεί παίρνουν εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων για να πάρουν μπερέ ; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη Τη λέει εκεί εν έτη 2023? Από εκπαίδευση υπηρεσίες?
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, krypto1111 είπε Τη λέει εκεί εν έτη 2023? Από εκπαίδευση υπηρεσίες? Λες να υπηρετεί ακόμα;21 μήνες μετά;
JakeKaufman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Ukforthemoment said: Λες να υπηρετεί ακόμα;21 μήνες μετά; Μπορεί να μάζεψε φυλακές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε Μπορεί να μάζεψε φυλακές τόσες φυλακές ούτε ο Ρωχάμης δεν είχε. 1
MikeJ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Βλέπω αρκετές κλήσεις για μετεκπαίδευση συνομιλήκων μου (34-35) και πιστεύω ίσως έρχεται και η δική μου σειρά. Το θέμα είναι ότι έχω μετακομίσει σε σχέση με τη κατοικία που είχα δηλωμένη όταν υπηρέτησα. Βρήκα μια ηλεκτρονική πλατφορμα για "Επικαιροποίηση των ατομικών και σωματομετρικών στοιχείων" σε σάιτ που λέγετε "Ηλεκτρονική Εφαρμογή Αποστολής Ειδοποίησης Εφέδρου". Δήλωσα εκεί τα τωρινά στοιχεία μου. Αυτό αρκεί; Θα στείλουν email τηλέφωνο ή θα θυροκολήσουν στο παλιό σπίτι και θα έχουμε προβλήματα μετά;
oxygen776 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2): 1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας 2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία?
SpirosRonto Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 48 λεπτά πριν, oxygen776 είπε Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2): 1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας 2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία? Το 2 κάνουμε. Όταν πας άδειος κάνεις το δις στον αέρα , βάζεις απεα και μετά γεμιστήρα. Όταν σε αλλάζει ο άλλος , βγάζεις γεμιστήρα , μετά απεα και κανείς δις στον αέρα . 1
oxygen776 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσης ΣΠΕΝ Θήβα που ξεκινάνε από βδομάδα μπορεί κάποιος να μας δώσει μια ιδέα τι να περιμένουμε? Είναι δύσκολα αρκετά? Έχω ακούσει ότι διαφέρουν από στρατόπεδο σε στρατόπεδο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από oxygen776
andreas1gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 18 ώρες πριν, oxygen776 είπε Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2): 1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας 2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία? Σε μια αλλαγή το σωστό είναι το παρακάτω (αν και συνήθως μέσα στο χάραμα ο αλλαγής βαριέται την ζωή του)… Αυτός που θα παραδώσει υπηρεσία βγάζει γεμιστήρα, έχει το όπλο ασφαλισμένο και οπλίζει μια φορά… τότε δίνει το όπλο στον αλλαγής για οπτικό έλεγχο θαλάμης. Μετά τον έλεγχο το όπλο επιστρέφετε από τον αλλαγής για να ολοκληρωθούν τα μέτρα ασφάλειας οπλίζοντας μια ακόμη φορά, αφαιρώντας την ασφάλεια και πυροδοτώντας σε βληματοδοχο.
KostAE2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Επειδή στις διακοπές χριστουγέννων θα έρθει ένα συγγενικό μου πρόσωπο από εξωτερικό και θα ήθελα να πάρω το γκρούπ αδείων που θα το δω περισσότερο, υπάρχει περίπτωση κάποιο άτομο που να ξέρει (ακόμα και στο περίπου) ποιες ημερομηνίες θα είναι τα 2 γκρούπ;
Coatedspyroe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι για την κατανομή. Με έχουν βάλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναυτικο ενώ θέλω με τα χίλια να μπω ειδικές δυνάμεις (2021 έκανα δήλωση και τώρα που τελειώνω σχολή σκέφτομαι να μπω φουλ). Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να αλλάξω ενω την εχω κοψει την αναβολη να δηλώσω να πάω ειδικές δυνάμεις ή την έκατσα; και ναι αν γινετε να μου πει και την διαδικασια τι χαρτια και που τα στελνω Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Coatedspyroe
dionisis1925 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι για την κατανομή. Με έχουν βάλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναυτικο ενώ θέλω με τα χίλια να μπω ειδικές δυνάμεις (2021 έκανα δήλωση και τώρα που τελειώνω σχολή σκέφτομαι να μπω φουλ). Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να αλλάξω ενω την εχω κοψει την αναβολη να δηλώσω να πάω ειδικές δυνάμεις ή την έκατσα; και ναι αν γινετε να μου πει και την διαδικασια τι χαρτια και που τα στελνω Σου είχα απαντήσει όταν είχες ρωτήσει κάτι αντίστοιχο.
Coatedspyroe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Σου είχα απαντήσει όταν είχες ρωτήσει κάτι αντίστοιχο. ναι ισχυει (την ειδα πριν λιγο) την αιτηση αλλα ξερεις ρε την αιτηση μου ειπε η στρατολογια θα την κανεις στα ΚΕΠ παω στα κεπ και μου λενε οχι δεν ειναι αρμοδιοτιτα μας αυτο ισα ισα να σου κοψουμε την αναβολη σου για αυτο ρωταω
dionisis1925 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, Coatedspyroe είπε ναι ισχυει (την ειδα πριν λιγο) την αιτηση αλλα ξερεις ρε την αιτηση μου ειπε η στρατολογια θα την κανεις στα ΚΕΠ παω στα κεπ και μου λενε οχι δεν ειναι αρμοδιοτιτα μας αυτο ισα ισα να σου κοψουμε την αναβολη σου για αυτο ρωταω [email protected] , στείλε email απαντάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις