panos.mark4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα, ξέρει κανείς γιατί έχει πέσει το site της στρατολογίας;
dimifoti Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Το site της στρατολογιας ανεβηκε ξανα μετα απο μερες αλλα πλεον δεν μου βρισκει καθολου τα στοιχεια μου. Να υποθεσω οτι τα περνανε αυτη την περιοδο?
Greekarmy24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Παιδια το site της στρατολογιας δεν ειχε πεσει, απλα το σαββατοκυριακο κανανε συντηρηση στο site και δεν μπορουσε μπει κανεις. Παντως κι εμενα δεν βρισκει τα στοιχεια μου σημερα
cer84 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Greekarmy24 είπε Παιδια το site της στρατολογιας δεν ειχε πεσει, απλα το σαββατοκυριακο κανανε συντηρηση στο site και δεν μπορουσε μπει κανεις. Παντως κι εμενα δεν βρισκει τα στοιχεια μου σημερα Ναι συντηρηση κανανε.. οσο για τα στοιχεια νομιζω οτι απλα θα βαλουνε με ποια εσσο ειμαστε ημερομηνιες και μοναδες ακομα δεν μπορουν λογω οτι η αποφαση δεν βγηκε αρχες δεκεμβριου κατα τις 10 οπως και του 2019 εκει περιπου βγηκε οποτε υπομονη
hynofu Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 24/11/2019 στις 3:43 ΜΜ, xSlade είπε Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας του (με διαβατήριο) χωρίς την ανάλογη άδεια; Υπήρξε κανένα πρόβλημα; Πρέπει να πάρεις ειδική άδεια εξωτερικού η οποία διαρκεί υποχρεωτικά το ελάχιστο 5 ημέρες και προβλεπόμενα πρέπει να την ζητήσεις περίπου έναν μήνα πριν. 1 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και μέρες θέλω να κάνω κάποιες ενέργειες στο stratologia.gr αλλά ήταν down για 2 ημέρες τουλάχιστον λόγω συντηρήσεις, τώρα μπαίνω με τους κωδικούς ( taxisnet) και μου εμφανίζει το παρακάτω πρόβλημα... θα τηλεφωνήσω και αύριο στην στρατολογία για να μάθω περισσότερα.
dimitris dimitris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλημερα παιδιά, μόλις μπήκα στο stratologia και έχουν ενημερώσει τα στοιχεία. Από Φεβρουάριο που μου έλεγε τώρα λέει Ιανουάριο.
panos.mark4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ισχύει και σε εμένα πλέον λέει Ιανουάριο... μένει να μάθουμε τώρα τόπο και ημερομηνία... ελπίζω μεχρι τις 5 Δεκεμβρίου να τα έχουμε.
Greekarmy24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παιδια να ρωτησω..στο site της στρατολογιας γραφει ποτε θα καταταγω ,τα στοιχεια μου κλπ αλλά στο katataxi.army που ειναι το site του ΓΕΣ για να δεις ποτε θα καταταγεις λεει δεν βρεθηκε κανενας στρατευσιμος με αυτα τα στοιχεια ενω τα βαζω ολα σωστα...εσας σας βγαζει τιποτα;
cer84 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Greekarmy24 είπε Παιδια να ρωτησω..στο site της στρατολογιας γραφει ποτε θα καταταγω ,τα στοιχεια μου κλπ αλλά στο katataxi.army που ειναι το site του ΓΕΣ για να δεις ποτε θα καταταγεις λεει δεν βρεθηκε κανενας στρατευσιμος με αυτα τα στοιχεια ενω τα βαζω ολα σωστα...εσας σας βγαζει τιποτα; Πρεπει να βγει η πρόσκληση συνήθως 10 Δεκεμβρίου κανα μηνα πριν δηλαδή αν μπαινεις 15 Ιανουαρίου
Greekarmy24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cer84 είπε Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Greekarmy24
Paul_GR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Ήρθε και η δίκη μου σειρά να υπηρετήσω την πατρίδα. Έκοψα την αναβολή μου πρόσφατα (κανονικά έληγε Σεπτέμβριο 2020) και μπαίνω αυτό το Φεβρουάριο 2020 ΕΣΣΟ Ά (στα 26 μου). Και αυτό επειδή έχασα καλή θέση αστυνομια επειδή δεν είχα τελειώσει την θητεία μου. Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις διάφορες επιλογές που έχω και αν αξίζει να παω. Κοιτάω σίγουρα να παω Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός (ΔΕΑ) που είναι 14 μηνες, αλλά ακόμα σκέφτομαι την ειδικότητα. Θέλω ΔΕΑ για τα έξτρα μόρια σε προκυρηξεις δημοσίου (θέλω να εργασθώ στην αστυνομία και σε ανάλογες υπηρεσίες). Δηλαδή δεν τίθεται θέμα αν θα παω ΔΕΑ η όχι. Είναι σίγουρο πως για εκεί κοιτάμε (και στρατό Ξηράς λογικά). Λοιπον, έχω τελειώσει Ψυχολογία και σκέφτομαι για ΔΕΑ Υγειονομικό Ψυχολόγος. Ανήκει στα Σώματα και θα είναι σίγουρα πιο «εύκολη» θητεία θεωρώ, αλλά δεν το κάνω για αυτό. Περισσότερο θέλω για την πρακτική που μπορεί να μου προσφέρει καθώς μόλις τελείωσα το πτυχίο και δεν έχω εργασθεί. Θεωρώ πως το υγειονομικό είναι και κάτι που θα μπορω να βάλω στο βιογραφικό μου σαν πρακτική όταν θα κοιτάξω για μεταπτυχιακά αργοτερα, όποτε είναι συν. Επίσης, δεν ξέρω από αυτά, αλλά αναρωτιέμαι εάν μετά την θητεία, αν το θελήσω, αν μπορω να παραμείνω μόνιμος στη συγκεκριμένη θέση στο στρατό. Από όσο είδα οι πρώτοι 2 μήνες είναι Κρήτη και μετά οι άλλοι 2 είναι Αθήνα για εκπαίδευση Υγειονομικού (ζω Αθήνα και με βολεύει). Μετά ελπίζω να παραμείνω Αθήνα για το υπόλοιπο μου. Η άλλη επιλογή που έχω είναι ΔΕΑ Ειδικές Δυνάμεις. Ανήκει στα Οπλα και είναι σίγουρα πιο σκληρό. Δε ξέρω αν αξίζει να παω αλλά μου αρέσει η ιδέα της σκληρής αυτής προπόνησης. Προσωπικα αθλούμαι και παω γυμναστήριο καθημερινά (έχω και πτυχίο personal trainer από Ηνωμένες Πολιτείες) όποτε είμαι σε αρκετά καλή φόρμα και θεωρώ πως μπορω να ανταπεξέλθω. Θέλω να σκληραγωγηθώ δηλαδή μέσα από ΕΔ. Αυτό που δεν ξέρω και θέλω να μάθω είναι αν είναι έξτρα μόρια στο δημόσιο να είσαι και ΔΕΑ και Ειδικές Δυνάμεις (ΕΔ). Από όσο έχω δει παίρνεις μόρια αν είσαι ΔΕΑ, Προεδρική Φρουρά, και ΕΔ. Αν είσαι και ΔΕΑ και ΕΔ είναι έξτρα μόρια; Stackάρουν δηλαδή αυτά τα δυο μαζί; Αξίζει να παω Ειδικές Δυνάμεις αντί Υγειονομικού; Τέλος έχω και μια ενδιάμεση λύση, ΔΕΑ Στρατονομία. Δεν ξέρω κάτι σχετικά, απλά το έχω σαν μέση λύση μεταξύ των δυο. Δεν ξέρω τα καθήκοντα, τι εκπαίδευση έχει κτλ. Απλά από όσο διάβασα στο pdf των ΔΕΑ στο site του στρατού φαίνεται μια μέση λύση (έχω κανονικά δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής). Επειδή δεν έχω κάποιον για να συζητήσω αυτά τα θέματα (οι γνωστοί την έβγαλαν σε κουζίνες και ΚΨΜ όσο πιο άνετα μπορούσαν) ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ΔΕΑ και τις παραπάνω ειδικότητες που ανέφερα. Θεωρήστε ότι μπορω να μπω σε οποία θέλω. Επίσης δεν με νοιάζει να την βγάλω άνετα και να λουφαρω. Είμαι της άποψης ότι αφού είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω την πατρίδα, να κάνω ότι μπορω για να μάθω κάτι μέσα από αυτό, είτε έστω να γυμναστώ απλά. Να αποκομίσω κάτι από την θητεία μου. Να μην είναι απλά χαμένος χρόνος και 7 έξτρα κιλά στο τέλος της. Ευχαριστω πολύ, Π EDIT για να είμαστε στο θέμα: Αυτό που θέλω να μαθω και με ενδιαφέρει είναι πληροφορίες σχετικά με την κατασταση σε ΔΕΑ Υγειονομικό, ΔΕΑ ΕΔ, και ΔΕΑ Στρατονομία. Όχι για το βιογραφικό μου, ή για το επαγγελματικό μου μέλλον. Για αυτά ξέρω ακριβως τι θα κάνω και θα τα κανονισω εγω στην ωρα τους. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Paul_GR
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Τελικά θες ιδιωτικό ή δημόσιο;
Paul_GR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Kercyn είπε Τελικά θες ιδιωτικό ή δημόσιο; Καλησπέρα, Τι εννοείς ακριβώς; Οι υπηρεσιες που με ενδιαφέρουν επαγγελματικά είναι του δημοσίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις